Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Περιεχόμενα
Ψάχνοντας τα γνωστά sites για κάποιο καλό αεροπορικό και αφού δεν βρήκα φτηνή πτήση για Βαρσοβία που ήταν το πλάνο βλέπω ότι μέσω Ρώμης έχει φτηνή πτήση για Ιρλανδία. Η Ιρλανδία είναι αγαπημένος προορισμός και φυσικά δεν περίμενα να βρω για εκεί κάτι. Αμέσως τηλέφωνο τη καλή μου φίλη την Ευαγγελία να επαναλάβουμε ένα Δεκεμβριανό αλλά Βέλγιο όπως πέρσι. Σε λίγα λεπτά ραντεβού σε ένα νέο στέκι που αποφασίσαμε να είναι το άνδρο που θα ετοιμάζουμε τα πλάνα μας για τα ταξίδια. Κάτσαμε τα είπαμε τα είδαμε όλα και έπεσε η συμφωνία. Δύο Δεκεμβρίου πετούσαμε για Ρώμη και καπάκι Δουβλίνο !!!
Και όπως πάντα οι μέρες πέρασαν χαλαρά και εύκολα. Εγώ ζούσα μια παρόμοια κατάσταση ξανά. Πέρσι έφυγα για Βέλγιο με το που γνώρισα τη κοπέλα μου τη Φένια. Τώρα η Φένια έφυγε η Νεφέλη ήρθε.. Κι μετά από λίγες μέρες γνωριμίας εγώ πάλι ταξίδι με την Ευαγγελία ! Τι να κάνουμε είμαι ανάξιος σύντροφος μάλλον ! Η στιγμή της επιβίβασης ήρθε. Εγώ πήρα ένα τηλέφωνο τις δύο γυναίκες μου πρώην και νυν άνθρωποι είμαστε αεροπλάνα πέφτουν αβέρτα δεν βλάπτει ένα αντίο !! Αναμονή και φύγαμε για την αιώνια πόλη !! Συνεχίζεται..
Και όπως πάντα οι μέρες πέρασαν χαλαρά και εύκολα. Εγώ ζούσα μια παρόμοια κατάσταση ξανά. Πέρσι έφυγα για Βέλγιο με το που γνώρισα τη κοπέλα μου τη Φένια. Τώρα η Φένια έφυγε η Νεφέλη ήρθε.. Κι μετά από λίγες μέρες γνωριμίας εγώ πάλι ταξίδι με την Ευαγγελία ! Τι να κάνουμε είμαι ανάξιος σύντροφος μάλλον ! Η στιγμή της επιβίβασης ήρθε. Εγώ πήρα ένα τηλέφωνο τις δύο γυναίκες μου πρώην και νυν άνθρωποι είμαστε αεροπλάνα πέφτουν αβέρτα δεν βλάπτει ένα αντίο !! Αναμονή και φύγαμε για την αιώνια πόλη !! Συνεχίζεται..
Last edited: