konstantinosm
Member
Καλησπερα σε ολα τα μελη του travelstories.ειμαι καινουριος στην παρεα σας.θελω να κανω ενα ταξιδι interrail τον αυγουστο στις barcelona-paris-amsterdam-berlin.επειδη ειμαι φοιτητης και οπως καταλαβαινετε τα οικονομικα μου οπως και ολων μας στις μερες μας δεν ειναι καλα,θελω να κλεισω απο τωρα τα εισητηρια των αεροπλανων γιατι ειναι πιο οικονομικα κ εχω παρατηρησει πως ανεβαινουν συνεχεια.θελω να μου πειτε οσοι ξερετε εαν
1)υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχουν δρομολογια καθημερινα απο τις συγκεκριμενες πολεις για να φυγω να παω στον επομενο προορισμο μου εκεινες τις ημερομηνιες(γιατι απ οτι εχω δει στο ιντερνετ εχει καθε μερα και πολλα αλλα μου βγαζει δρομολογια μεχρι 10/6/2011)?
2)υπαρχει περιπτωση να βρισκω τρενα και να μην βρισκω θεσεις στα τρενα επειδη θα ειναι high season και θα κυκλοφορει πολυς κοσμος με τρενα?
1)υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχουν δρομολογια καθημερινα απο τις συγκεκριμενες πολεις για να φυγω να παω στον επομενο προορισμο μου εκεινες τις ημερομηνιες(γιατι απ οτι εχω δει στο ιντερνετ εχει καθε μερα και πολλα αλλα μου βγαζει δρομολογια μεχρι 10/6/2011)?
2)υπαρχει περιπτωση να βρισκω τρενα και να μην βρισκω θεσεις στα τρενα επειδη θα ειναι high season και θα κυκλοφορει πολυς κοσμος με τρενα?