• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Interrail Πασχα 2011

Faidra90

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Καλησπερα!! φτιαχνω το πλανο μου για το Πάσχα, και λέω να πάρω την κάρτα του interrail που έχει 10 μέρες ταξίδι σε διάστημα 22 ημερών.Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει το εξής πλάνο ,το οποιο λογικά μέχρι το Πάσχα θα αλλάξει πολυ, και ίσως και πάνω στο ταξίδι μας βγει αλλιως .
:D
Παρασκευή 15/4 : Ηγουμενίτσα-Ανκώνα
Σαβ: Ανκώνα-μιλάνο-Lausanne
Kυρ:6.10 πρωι αφιξη στην Lausanne
Δευτ: απο Lausanne προς Chamonix μονοημερη,και το βραδυ πίσω
Τρίτη: 20.20 αναχώρηση για Strasbourg
Τεταρτη: Strasbourg
Πεμπτη: 9 το πρωι απο Str για Munchen
Παρασκευη : Munchen
Σαββατο:πρωι απο μόναχο προς Salzburg
Κυριακη Πασχα: Salzburg αναχώρηση στις 21.00 για Cologne
Δευτέρα : Cologne
Τριτη:cologne-amsterdam (αναχωρηση απο cologne στις 9 το πρωι,amsterdam στις 13 το μεσημερι)

..και καπου εκει κολλησα γιατι από αμστερνταμ προς παρισι ειναι αρκετες ώρες και φευγουμε παρασκευη μεσημερι για αθηνα απο παρισι,και περιμενα να περισσεψει αλλη μια μερα για το παρισι (εχω ξαναπαει πολλες φορες αλλα δεν το χορταινω)
Είναι παρα πολλα? Πειτε καμια ιδεα.Που αλλου αξίζει να βρεθεις για το σαββατοκυρ του Πασχα.
Οι πολεις που δεν θελω να αφησω έξω ειναι chamonix,strasbourg,amsterdam,cologne. Και μου γυαλισε και το σαλτσμπουργκ....Είναι πάρα πολλα???

Donnie darko

Banned
Καλησπερα!! φτιαχνω το πλανο μου για το Πάσχα, και λέω να πάρω την κάρτα του interrail που έχει 10 μέρες ταξίδι σε διάστημα 22 ημερών.Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει το εξής πλάνο ,το οποιο λογικά μέχρι το Πάσχα θα αλλάξει πολυ, και ίσως και πάνω στο ταξίδι μας βγει αλλιως .
:D
Παρασκευή 15/4 : Ηγουμενίτσα-Ανκώνα
Σαβ: Ανκώνα-μιλάνο-Lausanne
Kυρ:6.10 πρωι αφιξη στην Lausanne
Δευτ: απο Lausanne προς Chamonix μονοημερη,και το βραδυ πίσω
Τρίτη: 20.20 αναχώρηση για Strasbourg
Τεταρτη: Strasbourg
Πεμπτη: 9 το πρωι απο Str για Munchen
Παρασκευη : Munchen
Σαββατο:πρωι απο μόναχο προς Salzburg
Κυριακη Πασχα: Salzburg αναχώρηση στις 21.00 για Cologne
Δευτέρα : Cologne
Τριτη:cologne-amsterdam (αναχωρηση απο cologne στις 9 το πρωι,amsterdam στις 13 το μεσημερι)

..και καπου εκει κολλησα γιατι από αμστερνταμ προς παρισι ειναι αρκετες ώρες και φευγουμε παρασκευη μεσημερι για αθηνα απο παρισι,και περιμενα να περισσεψει αλλη μια μερα για το παρισι (εχω ξαναπαει πολλες φορες αλλα δεν το χορταινω)
Είναι παρα πολλα? Πειτε καμια ιδεα.Που αλλου αξίζει να βρεθεις για το σαββατοκυρ του Πασχα.
Οι πολεις που δεν θελω να αφησω έξω ειναι chamonix,strasbourg,amsterdam,cologne. Και μου γυαλισε και το σαλτσμπουργκ....Είναι πάρα πολλα???
Ταξίδεψα πέρυσι με interrail περίπου σ'αυτές τις περιοχές.....Καταρχάς γιατί να πάρεις πλοίο απο Ηγουμενίτσα,να χάσεις χρόνο κ μέρες τζάμπα;Αφού θα καταλήξεις στο Μιλάνο,χτύπα μια πτήση με easyjet κ ξεκινάς απο εκεί το ταξίδι.Δεύτερον βλέπω οτι πάς Λωζάννη,μετά Στρασβούργο,Μόναχο,Αυστρία κ μετά ανεβαίνεις πάλι Κολωνία κάνεις κύκλο άσκοπα.Πάνε Λωζάννη ή Βέρνη,Μόναχο,Στρασβούργο,Χαιδελβέργη ίσως που είναι πανέμορφη κ μετά ανέβα προς Κολωνία.Αλλά με βάση την εμπειρία μου χλωμό να μπορέσεις να τα δείς όλα αυτά σε 10 μέρες, είναι ανέφικτο.Και θές κ Άμστερνταμ κ τέλος Παρίσι;Αδύνατον,κόψε κάτι

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σωστά στα λέει ο Donnie darko...

Faidra90

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
ευχαριστω για την απαντηση..θα προσπαθησω να κοψω τπτ..!! δεν ειναι 10 μερες,ειναι 15 μερες στην ουσια.. απλως τις 10 απ τις 15 θα μπορουμε να ταξιδεουμε τζαμπα.

Donnie darko

Banned
ευχαριστω για την απαντηση..θα προσπαθησω να κοψω τπτ..!! δεν ειναι 10 μερες,ειναι 15 μερες στην ουσια.. απλως τις 10 απ τις 15 θα μπορουμε να ταξιδεουμε τζαμπα.
Τζάμπα ακριβώς δεν είναι,θα πληρώνεις κ ένα μικρό αντίτιμο,σίγουρα όχι στα τρένα εντός Γερμανίας κ Ελβετίας.....Ειδικά στο τρένο για Παρίσι αν πάρεις TGV χρειάζεται να κάνεις οπωσδήποτε κράτηση,να το έχεις υπόψην σου.Πολύ ωραία περιοχή είναι η λίμνη Κόμο,βόρεια του Μιλάνου,είναι στο δρόμο σου

Faidra90

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
χμμ..το αντιτιμο ας πουμε κυμαινεται μεταξυ 10-20 ευρω ,η παραπανω? να ξερω μην μου φανε τα αντιτιμα 100ευρω..! πριν 2 μηνες πηγα κομο-λουγκανο και γενικα βορεια ιταλια,πολυ ομορφα.Τωρα σκεφτομαι το αεροπλανο που ελεγες,καλη ιδεα ,κοιταξα και εχει με 45 ευρω πτησεις για γενευη.Καθολου κακο.

σκεφτομαι να βγαλω εξω το σαλτσμπουργκ και το μοναχο...και επειδη στρασβουργο και χαιδελβεργη μου φαινονται στο ιδιο στυλ,ενα απ τα 2 θα διαλεξω.

Donnie darko

Banned
χμμ..το αντιτιμο ας πουμε κυμαινεται μεταξυ 10-20 ευρω ,η παραπανω? να ξερω μην μου φανε τα αντιτιμα 100ευρω..! πριν 2 μηνες πηγα κομο-λουγκανο και γενικα βορεια ιταλια,πολυ ομορφα.Τωρα σκεφτομαι το αεροπλανο που ελεγες,καλη ιδεα ,κοιταξα και εχει με 45 ευρω πτησεις για γενευη.Καθολου κακο.
Κοίτα Ιταλία είναι στάνταρ 10-15 ευρώ,Γερμανία κ Ελβετία όπως σου είπα δεν πληρώνεις για τα εγχώρια,απο εκεί κ πέρα στα υπόλοιπα να υπολογίζεις 5-10 ευρώ το πολύ.Εξαίρεση το TGV που είναι λίγο παραπάνω σίγουρα όχι πάνω απο 20

Faidra90

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
ευχαριστω πολυ.! μια χαρα είναι οπως τα λες...αφου ιταλια μαλλον δεν θα μπουμε καθολου αν παμε με αεροπλανο.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
το TGV απο Γερμανια για Παρισι ειναι 10 ευρω .. υπαρχουνε και αλλα TGV που δεν χρειαζεται reservation fee πχ απο Παρισι Φρανκφουρτη με TGV πληρωσα 10 ευρω και απο Φρανκφουρτη για Βιεννη δεν πληρωσα τιποτα και ταξιδεψα παλι με tgv.. στο site του interrail εχει γενικα ποιες ειναι οι χρεωσεις,αναλογα το τρενο ..
αν εχεις ξαναπαει interrail μαζι με τον χαρτη σου εχουνε και ενα αλλο paper που εχει πιο αναλυτικες χρεωσεις των τρενων ..
μπες εδω Route Planner και βαλε ολα τα δρομολογια που θες να ακολουθησεις και σου εχει διπλα σε καθε κωδικο τρενου αν ειναι υποχρεωτικη η κρατηση ή οχι ..

Faidra90

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
ok orestcrete, θα το κοιταξω..! δεν εχω ξαναπει interrail. στο route planner μπαινω ηδη αλλα δεν προσεξα οτι λεει για τις κρατησεις,θα το δω τωρα,thanx! τα εισητηρια τα πηρες μεσω ιντερνετ ,ή πηγες στον οσε? ή σε πρακτορειο?

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ο οσε δεν εχει καμια σχεση με το interrail .. το εισιτηριο το κλεινεις μεσω ιντερνετ και ερχεται σπιτι σου ταχυδρομικως δωρεαν,αλλα καλο ειναι να το εχεις κλεισει τουλαχιστον 20 μερες νωριτερα για να μην εχεις το αγχος ποτε θα το παρεις ..
στο route planner οπου λεει subject for compulsory reservation σημαινει οτι θελει reservation και οπου λεει subject to supplement σημαινει οτι μαζι με το reservation πληρωνεις και κατι εξτρα .. μην αγχωνεσαι εκτος των αλλων μπορεις να διαλεξεις και αλλα τρενα,αν δεις σου βγαζει ολα τα πιθανα δρομολογια για τον προορισμο σου οποτε το supplement μπορεις με πολλους τροπους να το γλιτωσεις

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom