Faidra90
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Καλησπερα!! φτιαχνω το πλανο μου για το Πάσχα, και λέω να πάρω την κάρτα του interrail που έχει 10 μέρες ταξίδι σε διάστημα 22 ημερών.Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει το εξής πλάνο ,το οποιο λογικά μέχρι το Πάσχα θα αλλάξει πολυ, και ίσως και πάνω στο ταξίδι μας βγει αλλιως .
Παρασκευή 15/4 : Ηγουμενίτσα-Ανκώνα
Σαβ: Ανκώνα-μιλάνο-Lausanne
Kυρ:6.10 πρωι αφιξη στην Lausanne
Δευτ: απο Lausanne προς Chamonix μονοημερη,και το βραδυ πίσω
Τρίτη: 20.20 αναχώρηση για Strasbourg
Τεταρτη: Strasbourg
Πεμπτη: 9 το πρωι απο Str για Munchen
Παρασκευη : Munchen
Σαββατο:πρωι απο μόναχο προς Salzburg
Κυριακη Πασχα: Salzburg αναχώρηση στις 21.00 για Cologne
Δευτέρα : Cologne
Τριτη:cologne-amsterdam (αναχωρηση απο cologne στις 9 το πρωι,amsterdam στις 13 το μεσημερι)
..και καπου εκει κολλησα γιατι από αμστερνταμ προς παρισι ειναι αρκετες ώρες και φευγουμε παρασκευη μεσημερι για αθηνα απο παρισι,και περιμενα να περισσεψει αλλη μια μερα για το παρισι (εχω ξαναπαει πολλες φορες αλλα δεν το χορταινω)
Είναι παρα πολλα? Πειτε καμια ιδεα.Που αλλου αξίζει να βρεθεις για το σαββατοκυρ του Πασχα.
Οι πολεις που δεν θελω να αφησω έξω ειναι chamonix,strasbourg,amsterdam,cologne. Και μου γυαλισε και το σαλτσμπουργκ....Είναι πάρα πολλα???
Παρασκευή 15/4 : Ηγουμενίτσα-Ανκώνα
Σαβ: Ανκώνα-μιλάνο-Lausanne
Kυρ:6.10 πρωι αφιξη στην Lausanne
Δευτ: απο Lausanne προς Chamonix μονοημερη,και το βραδυ πίσω
Τρίτη: 20.20 αναχώρηση για Strasbourg
Τεταρτη: Strasbourg
Πεμπτη: 9 το πρωι απο Str για Munchen
Παρασκευη : Munchen
Σαββατο:πρωι απο μόναχο προς Salzburg
Κυριακη Πασχα: Salzburg αναχώρηση στις 21.00 για Cologne
Δευτέρα : Cologne
Τριτη:cologne-amsterdam (αναχωρηση απο cologne στις 9 το πρωι,amsterdam στις 13 το μεσημερι)
..και καπου εκει κολλησα γιατι από αμστερνταμ προς παρισι ειναι αρκετες ώρες και φευγουμε παρασκευη μεσημερι για αθηνα απο παρισι,και περιμενα να περισσεψει αλλη μια μερα για το παρισι (εχω ξαναπαει πολλες φορες αλλα δεν το χορταινω)
Είναι παρα πολλα? Πειτε καμια ιδεα.Που αλλου αξίζει να βρεθεις για το σαββατοκυρ του Πασχα.
Οι πολεις που δεν θελω να αφησω έξω ειναι chamonix,strasbourg,amsterdam,cologne. Και μου γυαλισε και το σαλτσμπουργκ....Είναι πάρα πολλα???