συμφωνω με τις ομορφιες της ισπανιαςΝα με συγχωρείς αλλά από όλη την Ισπανία αυτά τα μέρη διάλεξες να επισκεφτείς? Σαν τα ελληνικά νησιά την δεκαετία του 70 είναι. Στην Ισπανία θα βρεις πόλεις απίστευτου κάλλους (φυσικού και πολιτισμικού). Μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις την επιλογή σου? Εγώ πάντως θα έμενα ελληνικά νησιά.
Εγώ δεν θα σου συγκρίνω τις ομορφίες αλλά είδα στη υπογραφή σου τις ημερομηνίες μήπως είναι πολλές οι μέρες μόνο για Μαγιόρκα? λέω τώρα.συμφωνω με τις ομορφιες της ισπανιας
ολη η ελλαδα ειναι ομορφη,αλλα μ αυτο το σκεπτικο δεν θα επρεπε
να παμε πουθενα:roll:
ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα θα ειμαι για δουλειαΕγώ δεν θα σου συγκρίνω τις ομορφίες αλλά είδα στη υπογραφή σου τις ημερομηνίες μήπως είναι πολλές οι μέρες μόνο για Μαγιόρκα? λέω τώρα.
δεν το συνδιάζεις δεκαπέντε μέρες Μαγιόρκα Δεκαπέντε κάπου αλλού?
Εγώ δεν θα σου συγκρίνω τις ομορφίες αλλά είδα στη υπογραφή σου τις ημερομηνίες μήπως είναι πολλές οι μέρες μόνο για Μαγιόρκα? λέω τώρα.
δεν το συνδιάζεις δεκαπέντε μέρες Μαγιόρκα Δεκαπέντε κάπου αλλού?
ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα θα ειμαι για δουλεια
Παιδία σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Με βοηθήσατε πολύ. Βασικά ψάχνω προορισμούς για μήνα του μέλιτος. Θέλουμε κάπου σχετικά κοντά, (θα έχουμε άδεια μόνο 5 μέρες), να είναι εξωτερικό, ζεστό και με ωραίας παραλίες.
Μάλλον Ibiza και Majorca δεν μας κάνει. Να στε καλά!