• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Hotmail.com

getxowoman

Member
Εχει τυχει σε καποιο να εχει μπει χακερ στο λογαριασμο του χοτμειλ; Αν ναι, τι κανατε; Οκ, εκτος απο το να στειλω μειλ κτλ, καποιο τηλεφωνο ξερετε; Ματαια προσπαθω εδω και 2 ωρες να βρω καποια λυση.

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Αν εννοείς ότι κάποιος μπαίνει στο λογαριασμό σου και στέλνει mail στις επαφές σου με θέματα του στυλ Hi I found a new online shop... τότε είχε μπει και σε εμένα. Απλά άλλαξα κωδικό και διορθώθηκε. Αν δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες π.χ. τι ακριβώς κάνει ο χάκερ στο mail σου.

getxowoman

Member
Οχι δεν παιζει αυτο που λες με εμενα, εγω δε μπορω να μπω καν στο λογαριασμο μου, αλλα ουτε να κανω ανακτηση του κωδικου, διοτι αυτοματα το στελνει στο λογαριασμο του χοτμειλ, στον οποιο δε μπορω να μπω. Προσπαθησα να επικοινωνησω μεσω τηλεφωνου αλλα με στελνει παλι στην ιστοσελιδα του msn.es, μενω ισπανια και για αυτο το .es, αλλα δε βγαζω ακρη! :(

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Κατάλαβα αυτό που λες είναι πολύ πιο σοβαρό από το δικό μου πρόβλημα. Δυστυχώς δεν ξέρω τι να σου πω. Από ότι είδα και στο νετ που έψαξα το hotmail δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη εξυπηρέτηση επομένως μάλλον δύσκολα θα ξεμπλέξεις. Αν δεν το χρησιμοποιείς για κάποιο σοβαρό σκοπό θα σου πρότεινα απλά να φτιάξεις νέο λογαριασμό.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Δες και την περίπτωση κάποιος να έχει μπει στο μέιλ σου, αλλά επειδή δεν ήξερε τον κωδικό σου, να δήλωσε ότι τον έχασε.
Το hotmail του έστειλε νέο κωδικό και εσύ τώρα δεν μπορείς να μπεις στο λογαριασμό σου, γιατί ο κωδικός που είχες δεν ισχύει πλέον.
Ψάξε τον ένοχο στο οικογενειακό/φιλικό/γκομενικό περιβάλλον.

getxowoman

Member
Τελικα ειχε μπει καποιος αγνωστος, εστειλε κατι ωραια μειλ σε ολες τις επαφες μου! Μετα απο 48 ωρες και 2 φορες που συμπληρωσα μια φορμα με ενα σωρο λεπτομερειες μπορεσα να ξαναμπω στο μειλ μου!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Συνήθως αυτοί που κάνουν τέτοιες ιστορίες δεν είναι άγνωστοι.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Συνήθως αυτοί που κάνουν τέτοιες ιστορίες δεν είναι άγνωστοι.

Αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα να το μάθεις. Κοιτάς τα email που έστειλε όσο χρόνο είχε πρόσβαση, και το βλέπεις. Αν ήταν mail που έχουν νόημα, τότε όντως θα ήταν γνωστός/άνθρωπος. Αν ήταν spam mails, τότε πολύ πιθανόν να ήταν bot. Τα λεφτά μου στο β'.

getxowoman

Member
Το μειλ που σταλθηκε στις επαφες μου:
Hey
How are you doing? I ordered one white 3gs apple iphone from www naroyt188.com , much cheaper but brand new ,genuine . It can offer so many kinds of electronic products which you may be in need,such as laptops, gps, TV, cell phones, ps, MP3/4 and etc..
Cheers

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Αν εννοείς ότι κάποιος μπαίνει στο λογαριασμό σου και στέλνει mail στις επαφές σου με θέματα του στυλ Hi I found a new online shop... τότε είχε μπει και σε εμένα. Απλά άλλαξα κωδικό και διορθώθηκε. Αν δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες π.χ. τι ακριβώς κάνει ο χάκερ στο mail σου.
το ίδιο συνειβει και σε μενα....αλλαξα και εγω κωδικό και δεν εχει επαναληφθει ξανα μεχρι στιγμής...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Το μειλ που σταλθηκε στις επαφες μου:
Hey
How are you doing? I ordered one white 3gs apple iphone from www naroyt188.com , much cheaper but brand new ,genuine . It can offer so many kinds of electronic products which you may be in need,such as laptops, gps, TV, cell phones, ps, MP3/4 and etc..
Cheers
ακριβως το ιδιο μαιλ πηγαινε σε επαφες μου χρησιμοποιωντας το δικο μου μαιλ...με ενημερωσαν οι φίλοι μου και ετσι αλλαξα κωδκό...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.519
Νεότερο μέλος
PanosZ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα