getxowoman
Member
Εχει τυχει σε καποιο να εχει μπει χακερ στο λογαριασμο του χοτμειλ; Αν ναι, τι κανατε; Οκ, εκτος απο το να στειλω μειλ κτλ, καποιο τηλεφωνο ξερετε; Ματαια προσπαθω εδω και 2 ωρες να βρω καποια λυση.
Συνήθως αυτοί που κάνουν τέτοιες ιστορίες δεν είναι άγνωστοι.
το ίδιο συνειβει και σε μενα....αλλαξα και εγω κωδικό και δεν εχει επαναληφθει ξανα μεχρι στιγμής...Αν εννοείς ότι κάποιος μπαίνει στο λογαριασμό σου και στέλνει mail στις επαφές σου με θέματα του στυλ Hi I found a new online shop... τότε είχε μπει και σε εμένα. Απλά άλλαξα κωδικό και διορθώθηκε. Αν δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες π.χ. τι ακριβώς κάνει ο χάκερ στο mail σου.
ακριβως το ιδιο μαιλ πηγαινε σε επαφες μου χρησιμοποιωντας το δικο μου μαιλ...με ενημερωσαν οι φίλοι μου και ετσι αλλαξα κωδκό...Το μειλ που σταλθηκε στις επαφες μου:
Hey
How are you doing? I ordered one white 3gs apple iphone from www naroyt188.com , much cheaper but brand new ,genuine . It can offer so many kinds of electronic products which you may be in need,such as laptops, gps, TV, cell phones, ps, MP3/4 and etc..
Cheers