• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Hello απο τον Beko!

Bekos

Member
Γεια σας και απο μένα!

Είμαι ο Bekos και πρίν πεθάνω θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο! Το έχω ως σκοπό ζωής να ταξιδέψω σε όσα περισσότερα μέρη του κόσμου γίνεται και να ζήσω στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου μερικούς μήνες ή χρόνια. Δυστυχώς ή ευτυχώς εγκατέλειψα την Ελλάδα μια για παντα μόλις τελείωσα με τις σπουδές μου και τώρα ζω Σκοτία. Ήδη βέβαια έχω αρχίσει να κάνω σκέψεις για την επόμενη χωρα που θα κατοικήσω! Επίσης έχω ένα περίεργο hobby: Μου αρέσει να κοιμάμαι στα αεροδρόμια! :p

Αυτά απο εμένα! :p

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Καλημέρα Bekos, καταρχήν καλώς όρισες, κατά δεύτερον τι hobby είναι αυτό;:shock: με κούφανες.

Ήταν και ένας άλλος που κοιμόταν σε αεροδρόμια αλλά αυτός έγινε και ταινία.

awww_rhythmism_com_forum_attachment_php_4fe80589c104d2abc1369ff235bc1d30._.gif

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Beko, Καλώς ήρθες στο travelstories και σου εύχομαι να ρίξεις από έναν υπνάκο σε όλα τα αεροδρόμια του πλανήτη!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
το εχεις εκτος απο χομπι και στοχο να κοιμηθεις σε ολα τα αεροδρομια του κοσμου???
τελειο!!!!καλως ορισες και απο μενα!
ωραια αρχη εκανες!

Bekos

Member
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! :D Ελπίζω να προλάβω να κοιμηθώ σε όλα! Ειναι και πολλά τα άτιμα! χαχα!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες στο φορουμ Βεκο.
Πολυ τυχερος που ζεις στην Σκωτια.
Η ζωη σου λιγο μου θυμιζει Τζακ Κερουακ και ειμαι μαζι σου με χιλια!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλωσήρθες και καλά ταξίδια σου εύχομαι, αλλά πες μου λιγάκι, πως βολεύεσαι και κοιμάσαι στα αεροδρόμια? Δεν σε ενοχλεί η φασαρία, τα φώτα και δεν έχεις καθόλου ένταση για το ταξίδι που πρόκειται να κάνεις?

Bekos

Member
@KLEOPATRA: και εγώ είμαι μαζί σου με 1000 αν κρίνω απο τον ονειρικό ταξίδι/προορισμό σου! χαχα!

@nenena: Τα πράματα είναι απλά: Λόγω της έντασης για το ταξίδι δεν έχεις κοιμηθεί τις 48 προηγούμενες ώρες. Οταν βραδιάσει (κατα τις 00:00-01:00) βάζεις τις μεγάλες αποσκευές σε ένα ντουλάπι, παιρνεις το laptop για μαξιλάρι και και ένα ρούχο για στρώμα για να μην πονάνε τα κόκκαλα. Αμα δεν μπορέσεις να βρείς κάποια γωνιά στο πάτωμα που να μην περνάει πολυ κόσμος τοτε πας σε μια 2αδα ή 3άδα καθισμάτων. Απλώνεις το ρούχο, περνάς το λουρί τις τσάντας του laptop γύρω απο το σώμα σου 2 φορές και το βάζεις για μαξιλάρι. Αφού λοιπον έχουν φτάσει οι χωρις ύπνο ώρες τις 50... κλεινεις τα μάτια για να σε πάρει ο ύπνος έτσι ώστε να ξυπνίσεις φρέσκος το άλλο πρωί και να ξεκινησεις γεμάτος ενέργεια την ημέρα σου!
Απλά τα πράματα! :p

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
@KLEOPATRA: και εγώ είμαι μαζί σου με 1000 αν κρίνω απο τον ονειρικό ταξίδι/προορισμό σου! χαχα!

@nenena: Τα πράματα είναι απλά: Λόγω της έντασης για το ταξίδι δεν έχεις κοιμηθεί τις 48 προηγούμενες ώρες. Οταν βραδιάσει (κατα τις 00:00-01:00) βάζεις τις μεγάλες αποσκευές σε ένα ντουλάπι, παιρνεις το laptop για μαξιλάρι και και ένα ρούχο για στρώμα για να μην πονάνε τα κόκκαλα. Αμα δεν μπορέσεις να βρείς κάποια γωνιά στο πάτωμα που να μην περνάει πολυ κόσμος τοτε πας σε μια 2αδα ή 3άδα καθισμάτων. Απλώνεις το ρούχο, περνάς το λουρί τις τσάντας του laptop γύρω απο το σώμα σου 2 φορές και το βάζεις για μαξιλάρι. Αφού λοιπον έχουν φτάσει οι χωρις ύπνο ώρες τις 50... κλεινεις τα μάτια για να σε πάρει ο ύπνος έτσι ώστε να ξυπνίσεις φρέσκος το άλλο πρωί και να ξεκινησεις γεμάτος ενέργεια την ημέρα σου!
Απλά τα πράματα! :p

Ωραίος! Ελπίζω όμως να μην αποκοιμηθείς καμιά φορά και ξεμείνεις στο αεροδρόμιο:haha::haha::haha::haha:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Ωραίος! Ελπίζω όμως να μην αποκοιμηθείς καμιά φορά και ξεμείνεις στο αεροδρόμιο:haha::haha::haha::haha:

αυτό θα έλεγα και εγώ,γιατί παρολίγο έτσι θα την πάθαινε και ο γιός μου πρόπερσι που ταξίδευε Θεσ/νικη-Ρώμη-Δουβλίνο και στη Ρώμη απο το ξενύχτι τον πήρε ο ύπνος αλλά ευτυχώς είχε κάνει τσέκ -ιν (και είχε και βαλίτσα στο αεροπλάνο) και αφού για κανένα τέταρτο φωνάζαν τα μεγάφωνα αναγκάστηκαν με έναν υπάλληλο του αεροδρομίου να ξυπνάν έναν-έναν αυτούς που κοιμόταν και να τους ρωτούν αν είναι για τη πτήση του Δουβλίνου.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
αυτό θα έλεγα και εγώ,γιατί παρολίγο έτσι θα την πάθαινε και ο γιός μου πρόπερσι που ταξίδευε Θεσ/νικη-Ρώμη-Δουβλίνο και στη Ρώμη απο το ξενύχτι τον πήρε ο ύπνος αλλά ευτυχώς είχε κάνει τσέκ -ιν (και είχε και βαλίτσα στο αεροπλάνο) και αφού για κανένα τέταρτο φωνάζαν τα μεγάφωνα αναγκάστηκαν με έναν υπάλληλο του αεροδρομίου να ξυπνάν έναν-έναν αυτούς που κοιμόταν και να τους ρωτούν αν είναι για τη πτήση του Δουβλίνου.
Μου θυμίζει ένα επιφανές μέλος του forum...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.659
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom