H αλυσίδα ibis hotel

nanasof

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μέλανας Δρυμός-Ελβετία
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
γειά σας θα ηθελα τη βοήθειά σας - γνώμη σας για τα ibis hotel , απ' οτι είδα οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές στο εξωτερικό αλλά ανησυχώ διότι οι πληροφορίες που δίνουν τα site δεν είναι και πολύ αναλυτικές. σκέφτομαι για ένα οικογενειακό ταξίδι στην αλσατία και μέλανα δρυμό και άρχισα να ψάχνω αρχικά για διαμονή σε χωριά για guesthouse, αλλά είδα τις τιμές στα ibis hotel πολύ καλές. σας ευχαριστώ :)

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Από τα ξενοδοχεία της συγκεκριμένης αλυσίδας έχω μείνει μόνο στο Σίδνεϊ. Ήταν συμπαθητικό ξενοδοχείο και καθαρό. Το δωμάτιο (δίκλινο) δεν ήταν και τόσο μεγάλο. Το πρωινό δεν συμπεριλαμβανόταν στην τιμή, αλλά απ'όσο γνωρίζω αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τη χώρα. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος, αλλά εξαρτάται και από τις προσδοκίες του καθενός...

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και εμείς έχουμε μείνει μια φορά στο Ibis Leicester. Ήταν καλό, άνετο, πολύ καθαρό και πολύ οικονομικό, χωρίς το πρωινό φυσικά. Μείναμε ευχαριστημένοι και σε γενικές γραμμές ήταν value for money...

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Παρόμοια εμπειρία με τους προλαλήσαντες από ξενοδοχεία Ibis του Λονδίνου,πολύ ευχαριστημένη,όπως είπε η Κanel28... value for money.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και εγώ ευχαριστημένη: ibis budget Brugge.
Για κριτικές: στο tripadvisor είχα βρει πολλές.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Τα ibis είναι αλυσίδα οικονομικών ξενοδοχείων. Σε άλλες πόλεις βρίσκονται σε βολικότατα σημεία και σε άλλες λίγο πιο απομακρυσμένα από το κέντρο της πόλης. Τα περισσότερα είναι στο ίδιο στυλ, με απλή διακόσμηση, βασικές παροχές, είναι καθαρά και ορισμένα έχουν και εστιατόριο.΄
Τα ibis budget έχουν ακόμα πιο basic παροχές.
Γενικά πάντως είναι value for money.

Εχω μείνει στο Augsburg, στη Νυρεμβέργη και στο ibis budget στη Bruges.

marstay

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ακυρώθηκε!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαδαγασκάρη
Έχω μείνει ένα βράδυ στο IBIS στην Καζαμπλάνκα. Ήταν ακριβώς δίπλα από τον σταθμό τρένου, καθαρότατο, αρκετά ευρύχωρο και οικονομικό. Ακριβώς ότι περίμενα...

gp123

Member
Εγω δυστυχως η μια και μοναδικη μου εμπειρια απο Ibis (Milano Centro) τον Αυγουστο ηταν απαγοητευτικη. Απαραδεκτα μικρο δωματιο, απαραδεκτα βρωμικο(παντου τριχες απο τους προηγουμενους επισκεπτες) με μετριοτατο κρυο πρωινο μπουφε.

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κι εγώ θετική εμπειρία έχω. Μείναμε στη Δρέσδη όπου ήταν κεντρικότατο και στη Ρουέν (Γαλλία) όπου ήταν εκτός κέντρου αλλά μας είχε βολέψει. Γενικώς για τα λεφτά που δώσαμε ήταν μια χαρά. Απλά δωμάτια, με τη βασική διακόσμηση, καθαρό και στα 2 είχε και πάρκινγκ. Το πρωινό δεν περιλαμβανόταν στην τιμή.
Αν σε ενδιαφέρει ένα απλό δωμάτιο για ύπνο πιστεύω είναι μια χαρά. Κι επειδή είναι αλυσίδα και δοκιμασμένη πιστεύω δε βρίσκεσαι προ εκπλήξεων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom