misha19
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία-Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Round the world
Για σας παιδιά!! Είμαι απο τα καινούργια μέλη του σαιτ και αν κ έχω διαβάσει πάρα πολλά άρθρα και ιστορίες απο ταξίδια δεν είδα κάποιον να αναφέρεται στα 'free tour(walk)' που γίνονται στις μεγάλες πόλεις της ευρώπης καθώς και σε Νεα Υόρκη και Τελ Αβιβ. Μπορεί να μην το πρόσεξα απλά σκέφτηκα ότι ισως είναι χρήσιμο για κάποιους που δεν το γνωρίζουν και που δεν διαθέτουν πολλά λευτά για το ταξίδι τους . http://www.neweuropetours.eu/ αυτή είναι η ιστοσελίδα όπου μπορείτε να δείτε σε ποιές πόλεις γίνεται αυτό τι ώρες και τι περιλαμβάνει η ξενάγηση και διάφορες άλλες πληροφορίες . Εγώ προσωπικά έκανα την ξενάγηση αυτή στο Άμστερταμ και στη Βαρκελώνη και έμεινα πολύ ικανοποιημένος! Αν κάποιος ενδιαφέρετει και θέλει να μάθει περισσότερα μπορεί να με ρωτήσει ή να διαβάσει την ιστοσελίδα. Αν ξέρει και κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο ας μας ενημερώσει! Επίσης έχω ακούσει ότι κάποιες μέρες κάποιες συγκεκριμένες ώρες διάφορα μουσεία είναι δωρεάν αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα και ποιό συγκεκριμένα .....