• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Formula 1 Γκραν Πρί Ισπανίας 2009, 8-9-10 Μαϊου Βαρκελώνη

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Αυτος ο μεγάλος έρωτας:clap: (σημ. και όχι λύσσa αφεντικό :bleh:) με την πόλη της Βαρκελώνης,
προέκυψε μετά απο ένα ταξίδι για να απολαύσω Φόρμουλα 1 τον Μάιο του 2002.

Οπως αποδείχθηκε, ηταν το ...μοιραίο μου ταξίδι!:haha:

Δεν μπορώ να πάω για φέτος, γιατί θα ειμαι σε φάση αποτοξίνωσης!!!:D

Του χρόνου μέσα!;)

sw33t

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμμ..
thanosth μια βοήθεια please, μιας και έχεις πάει :)
Από που μπορώ να κλείσω τα εισητήρια?

Προσπαθώ εδώ και μέρες να επικοινωνήσω με ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο και ο τύπος που το έχει με αποφεύγει :(

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Nα σου πω την δική μου εμπειρία:
το 2002 αποφάσισα με φίλο κολλητό να δούμε το γκραν πρι της Ισπανίας.
Δεν θυμάμαι πως και που ,βρήκαμε ενα γερμανικό ταξιδιωτικο γραφείο με εξειδίκευση στα αγωνιστικά events μεσω ιντερνετ.
Eκλεισα απο εκει τα εισητήρια για το τριήμερο.
Τα εισητήρια τα προπλήρωσα με πιστωτική καρτα.
Τα παρέλαβα σε ενα κεντρικο ξενοδοχείο στην Βαρκελώνη την ημέρα αφιξης μου εκεί, συγκεκριμένα ηταν Πεμπτη χωρις κανενα προβλημα, αν και ειχαμε εναν φοβο οτι ισως κατι να στράβωνε:D.
Θυμάμαι που την ιδια μέρα επισκεφτήκαμε και την πιστα στο Μονμελό, λιγα χιλιομετρα εξω απο την Βαρκελώνη,μιας κ οποιος αγοραζε εισητηριο τριημέρου, ειχε δυνατότητα να επισκεφτει την ημερα ανοιχτων πυλων, δηλαδη ελευθερη προσβαση στα πιτς τη πεμπτη απο τις 17 ως τις 19.
Μεχρι να βρουμε την πιστα, μιας βγηκε η πιστη, γιατι ειναι σε σημειο που χωρις αυτοκινητο εισαι καταδικασμένος να περπατάς μεχρι τελικής πτώσης:D

Δεν ξερω αν βοηθησα σε κάτι!:roll:
Μεσω του σάιτ της πιστας δεν μπορείς να τα αγοράσεις;
Λίγα αγγλικα χρειάζεσαι και μια πιστωτική κάρτα, αν δεν κάνω λαθος.
Προτίμησε εξωτερικό, παρά εσωτερικό. !

sw33t

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμμ..
Καλημέρα :)
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Είχα βρει το επίσημο site που μπορούσα να κάνω κράτηση στα εισητήρια αλλά με "φόβισε" το γεγονός ότι φτάνω Βαρκελώνη 08/05. Την πρώτη μέρα που ξεκινάει το event. Δεν θα είχα πολύ χρόνο να ψάξω από που θα παραλάβω τα εισητήρια.. Έτσι αποφάσισα να τα κλείσω από Ελλάδα για να πάω εκεί και να είμαι με τα εισητήρια στο χέρι.. Η πικρή αλήθεια είναι ότι το ταξιδιωτικό γραφείο που (ελπίζω) να μου έχει κάνει την κράτηση, είναι παντελώς άσχετο.. Πήγα από εκεί το Σάββατο και του λέω "Θέλω συγκεκριμένες θέσεις".. Μου λέει "αυτό δεν ξέρω αν γίνεται, θα ρωτήσω τον αντιπρόσωπο από Ισπανία".. Του είπα περίπου σε ποιές θέσεις επιθυμώ και με ενημέρωσε ότι θα με πάρει τηλέφωνο την Δευτέρα το πρωί για να μου πει τι έγινε.. Την ίδια μέρα επέστρεψα σπίτι μου, τους έστειλα με e-mail, αναλυτικά, το πως θα κάνει κράτηση συγκεκριμένης θέσης και φυσικά από την Δευτέρα τους έπαιρνα τηλ και δεν μου έδιναν να μιλήσω με τον υπεύθυνο κρατήσεων.. Μου έλεγαν ότι θα με πάρει εκείνος κτλ κτλ κτλ.. Χθες (νευριασμένη αρκετά) τους έστειλα ένα e-mail (δεν ήταν και ιδιαίτερα καλοσυνάτο) και με πήραν τηλ.. Μου ανακοίνωσε μια κοπελιά (όλο χαρά) ότι η κράτηση μου έχει γίνει.. Την ρώτησα να μου πει ακριβώς τις θέσεις και συνηδειτοποίησα ότι οι θέσεις δεν είναι ούτε καν κοντά εκεί που είχα ζητήσει.. Μόνο το stand ήταν το ίδιο :( Της το λέω και μετά από πολύλεπτη αναμονή με ενημέρωσε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και εκείνη δεν είχε ενημερωθεί σωστά για τις θέσεις. Με "καθησύχασε" ότι θα μου έστελνε ο υπεύθυνος την φόρμα κράτησης των εισητηρίων για να δω τις ακριβείς θέσεις.. Ακόμα περιμένω...

sorry αν σε κούρασα με την πρωινιάτικη πολυλογία μου.. Εσύ τι θα έκανες στην θέση μου?

christi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα...
Καλησπέρα σε όλους! Νέο μέλος:)
Σκέφτομαι να κλείσω ταξιδάκι για το GP Βαρκελώνης, θα είναι και δώρο στον..άντρα μου που είναι μεγάλος φαν αλλά δεν έχουμε καταφέρει εως τώρα να πάμε λόγω...οικονομικών δυσκολιών. Ψάχνω διάφορα ταξιδιωτικά πακέτα για την καλύτερη προσφορά. Καμιά πρόταση? Θα ήθελα βοήθεια pls για τα εισητήρια... όλοι σχεδόν προσφέρουν το εισητήριο γεν εισόδου (με 128Ε). thanosth μια που φαίνεται να το..κατέχεις είναι καλά? Θα βλέπουμε τίποτα ή να κοιτάξω κερκίδα? αν και είναι τσιμπημένες σε τιμή...:roll: αφου θα είναι και όλα Χ2! Τι θα προτείνατε???

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Καλησπέρα σε όλους! Νέο μέλος:)
Σκέφτομαι να κλείσω ταξιδάκι για το GP Βαρκελώνης, θα είναι και δώρο στον..άντρα μου που είναι μεγάλος φαν αλλά δεν έχουμε καταφέρει εως τώρα να πάμε λόγω...οικονομικών δυσκολιών. Ψάχνω διάφορα ταξιδιωτικά πακέτα για την καλύτερη προσφορά. Καμιά πρόταση? Θα ήθελα βοήθεια pls για τα εισητήρια... όλοι σχεδόν προσφέρουν το εισητήριο γεν εισόδου (με 128Ε). thanosth μια που φαίνεται να το..κατέχεις είναι καλά? Θα βλέπουμε τίποτα ή να κοιτάξω κερκίδα? αν και είναι τσιμπημένες σε τιμή...:roll: αφου θα είναι και όλα Χ2! Τι θα προτείνατε???
αν θες δες το λινκ στην αρχη της πίστας οπου αναγράφονται οι τιμές κ εχει σκετικες φωτο για το οπτικό πεδίο της κάθε κερκίδας που αντιστοιχεί το εισιτήριο σου...
οπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να γνωρίζω τι θέα εχει η καθε κερκίδα...
εδω ισχύει το κλασσικό, οτι τιμή δίνεις, τέτοια θέα παίρνεις...
Οταν ειχα πάρει εγω καθομουν στο τελευταίο πέταλο πριν την μεγάλη ευθεία της κεντρικής κερκίδας που ήταν κάπως τσιμπημένο, αλλά εβλεπες αρκετά: πως ερχόταν με φουλ ταχύτητα απο μεγάλη ευθείας πως εκαναν ενα S τα μονοθέσια και πως επαιρναν 2 στροφές!
γνώμη μου ειναι ρώτα αυτές τις λεπτομέρειες για το εισιτήριο στο γραφείο που βρήκες με τα 128, μπορεί να εχει και αλλονών κατηγορίες εισιτήρια!
κ νομίζω οτι ειναι καπως αργά για τώρα να σχεδιάζεις τετοιο ταξίδι.
ισως πιο νωρίς επρεπε να το οργανώσεις!

φιλικά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills