greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Εχει δικιο ο @giannismits ,ο Πορτογαλος μού φαινεται πολυ στημενος.Ασε που εμενα δεν μου αρεσει ουτε η μελωδια.
O παλιάτσος της Πορτογαλίας που θέλει να θεωρείται σοβαρός τραγουδιστής είναι ότι πιο γελοίο έχω δει ποτέ σ' αυτόν τον έρμο τον διαγωνισμό. Αυτή η καρικατούρα καταστρέφει το συμπαθητικό ρετρό τραγούδι του κάνοντας πως ερμηνεύει αλλά ουσιαστικά είναι σαν να κάνει stand up comedy. Σαν να κοροϊδεύει το ίδιο το τραγούδι του ή ακόμα χειρότερα σαν να κοροϊδεύει άτομα ΑΜΕΑ! Και αυτό το πράμα μας το πασάρουν για φαβορί. Και το χειρότερο, όλοι ξαφνικά με το που χρίστηκε φαβορί εξτασιάζονται και τον βλέπουν σαν υπνωτισμένοι αντί να τον γιουχάρουν!
Και καλά έτσι εκφράζεται όταν ερμηνεύει. Ενώ μας τρολλάρει κανονικά και τα πρόβατα τον θαυμάζουν κιόλας! Ένα τρικ είναι ο τύπος. Όλα μελετημένα τα έχει!
Συμφωνώ με το παραπάνω, αλλά και με όσα λέει ο giannismits για το Πορτογαλικό τραγούδι..μου θυμίζει ένα σωρό Βραζιλιάνικα τραγούδια και ο τύπος κάνει σαν απροσάρμοστος. Δεν είναι άσχημο τραγούδι, αλλά δεν καταλαβαίνω και τον πανικό που έχει δημιουργήσειΤουλάχιστον η Ιταλία θα είναι ένας δημοφιλής νικητής και το Βέλγιο ένα καλό και σημερινό τραγούδι. Και η Βουλγαρία έχει το ενδιαφέρον της για την αντίθεση ηλικίας και καλλιτεχνικής ωριμότητας του τραγουδιστή.