Eurovision 2017

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Εγώ ακόμη απορώ πώς και γιατί προκρίθηκε η ελληνική συμμετοχή:shock:;

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εγώ κάποια στιγμή είδα έναν με μακριά κοτσίδα και σιθρού μπλουζάκι. Κάτι άλλο δε μου έμεινε να πω την αλήθεια..

mourohavlos

Member

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Εγώ κάποια στιγμή είδα έναν με μακριά κοτσίδα και σιθρού μπλουζάκι. Κάτι άλλο δε μου έμεινε να πω την αλήθεια..
Δεν θα την ξαναδείς επί σκηνής εκτός αν λανσάρει μόδα

varioAthens

Member
Τον τυπο με την κοτσιδα παντως τον λυπηθηκε η ψυχη μου.... ξερεις τι ειναι με τοσο βαρος να εχεις και να τραγουδησεις κιολας? εδω μια τρεσα και ερχεται και γονατιζει το κεφαλι, οχι με ολοκληρη κοτσιδα σαμουραι... :bleh::bleh::bleh:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Νομίζω δεν πέρασε στον τελικό η τρελοκοτσιδού...άτιμη κοινωνία!
Με ένα γρήγορο άκουσμα, ξεχώρισα το τραγούδι της Βουλγαρίας, μου άρεσε, αλλά δεν έχω ακούσει καλά τα υπόλοιπα.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Επειδή βλέπω πως θέλετε να σχολιάσετε (όσοι θέλετε) τη φετινή eurovison ας γίνει στο σωστό ποστ.
Εκφράστε την άποψη σας ελέυθερα:D

Ξεκινάω λέγοντας πως η νίκη θα παιχτεί ανάμεσα σε Ιταλία, Πορτογαλία και Βουλγαρία.
Αντικειμενικά το πιο ιδιαίτερο τραγούδι φέτος που μπορεί να κάνει πανευρωπαϊκή επιτυχία είναι του Βελγίου απλά στο Live χάνει αρκετά. Αν το έλεγε καμιά πιο χαρισματική τραγουδίστρια χτυπούσε και πρωτιά.

Ακούστε διαφορά με τη studio version

Εγώ όμως έχω να πω Forza Italia! Αρκετά με τα καταθλιπτικά τόσα χρόνια! Το τραγούδι από τον Φεβρουάριο είναι τεράστιο hit στην Ιταλία και πολυπλατινένιο.

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Και εμένα μου άρεσε πολύ το Βέλγιο! Ωστόσο ναι, η αλήθεια είναι πως στο λαιβ έχασε αρκετά. Κατά τ'αλλα υποστηρίζουμε πάντα Ιταλία :D αλλά μ'αρεσει επίσης η Βουλγαρία και η Ουγγαρία.

varioAthens

Member
Συμφωνω Go2 .... κι εμενα μου αρεσει η Βουλγαρια καθώς και το Βελγιο

Φαβορι φετος θεωρειται η Ιταλια αλλα ακομα δεν εχω καταληξει αν μου αρεσει

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δεν είχα ακούσει του Βελγίου, αλλά συμφωνώ με τον giannismits (πήγα παραλία, είμαι καλά:bleh:), όντως έχασε πολύ στο λαιβ.
Ισπανία και Ιταλία είναι οι χώρες που ακούω πρώτες, φέτος το ισπανικό δε μου αρέσει (δεν είναι καν στα ισπανικά, έχει την άδεια μου να πατώσει ελεύθερα). Το ιταλικό επίσης δε μου αρέσει πολύ, αν και ο τραγουδιστής είναι καλός (φωνή, ενέργεια, άνεση). Το Πορτογαλικό που έχουν λυσσάξει όλοι, κάπου κάτι μου θυμίζει..οκ ψιλοκαλό.
Η προτίμησή μου μέχρι στιγμής είναι της Βουλγαρίας

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα