Επιτέλους διακοπές! Τώρα αν θα είναι διακοπές με τόσα χιλιόμετρα θα δείξει.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με την φετινή επιλογή που έκανα δεν θα μου λείψει καθόλου η θάλασσα και οι παραλίες μιας και δηλώνω "εχθρός" αυτών εδώ και χρόνια. Κοινώς το καλοκαίρι με πιάνει "αλλεργία" όταν ακούω για θάλασσα, αμμουδιές, beach bar κτλ.
Έτσι λοιπόν για δεύτερη φορά στη ζωή μου θα κάνω ένα roadtrip στην Ευρώπη. Σε περισσότερες χώρες όμως μιας και την πρώτη φορά επισκεύθηκα 4-5 χώρες (ΠΓΔΜ,Σερβία,Κροατία,Σλοβενία,Αυστρία,Ιταλία)
Φέτος το πρόγραμμα λέει 16 χώρες.
Πραθέτω τις χώρες τις οποίες θα περάσω αλλά και αυτές στις οποίες θα διανυκτερεύσω. Σε αυτές που θα διανυκτερεύσω γράφω την πόλη και ένα Δ δίπλα.
Ξεκινάμε από Αθήνα και η πρώτη διανυκτέρευση είναι η Θεσσαλονική.
Μετά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Π.Γ.Δ.Μ.
ΣΕΡΒΙΑ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Δ)
ΤΣΕΧΙΑ (ΠΡΑΓΑ Δ)
ΣΛΟΒΑΚΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΡΦ Δ)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Δ)
ΒΕΛΓΙΟ (ΑΜΒΕΡΣΑ Δ)
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
ΓΑΛΛΙΑ (ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Δ)
ΕΛΒΕΤΙΑ
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ
ΑΥΣΤΡΙΑ (ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ Δ)
ΣΛΟΒΕΝΙΑ (ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ Δ)
ΚΡΟΑΤΙΑ
ΣΕΡΒΙΑ (ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ)
Π.Γ.Δ.Μ.
και η τελευταία διανυκτέρευση θα γίνει και πάλι στη Θεσσαλονική και την επόμενη επιστροφή στη βάση μας (πρώτα ο Θεος ).
Υπάρχει μια περίπτωση από την Αμβέρσα (θα κάνουμε δύο διανυκτερεύσεις εκεί) να πεταχτούμε μια βόλτα προς Αγγλία, αλλά ακόμα αυτό δεν είναι σίγουρο.
Θα ήθελα αρχικά να μου πείτε ότι πληροφορίες γνωρίζετε για αυτές τις χώρες όσο αφορά το οδικό δίκτυο και τι πρέπει να προσέξω.
Επίσης σε ποιες χώρες θα χρειαστώ βινιέτα και από που θα την προμηθευτώ.
Και το κερασάκι στην τούρτα είναι πως όλα αυτά τα χιλιόμετρα θα γίνουν με ένα Smart 1000 cc!!!
Eυχαριστώ και περιμένω τις πολύτιμες πληροφορίες σας.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με την φετινή επιλογή που έκανα δεν θα μου λείψει καθόλου η θάλασσα και οι παραλίες μιας και δηλώνω "εχθρός" αυτών εδώ και χρόνια. Κοινώς το καλοκαίρι με πιάνει "αλλεργία" όταν ακούω για θάλασσα, αμμουδιές, beach bar κτλ.
Έτσι λοιπόν για δεύτερη φορά στη ζωή μου θα κάνω ένα roadtrip στην Ευρώπη. Σε περισσότερες χώρες όμως μιας και την πρώτη φορά επισκεύθηκα 4-5 χώρες (ΠΓΔΜ,Σερβία,Κροατία,Σλοβενία,Αυστρία,Ιταλία)
Φέτος το πρόγραμμα λέει 16 χώρες.
Πραθέτω τις χώρες τις οποίες θα περάσω αλλά και αυτές στις οποίες θα διανυκτερεύσω. Σε αυτές που θα διανυκτερεύσω γράφω την πόλη και ένα Δ δίπλα.
Ξεκινάμε από Αθήνα και η πρώτη διανυκτέρευση είναι η Θεσσαλονική.
Μετά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Π.Γ.Δ.Μ.
ΣΕΡΒΙΑ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Δ)
ΤΣΕΧΙΑ (ΠΡΑΓΑ Δ)
ΣΛΟΒΑΚΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΡΦ Δ)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Δ)
ΒΕΛΓΙΟ (ΑΜΒΕΡΣΑ Δ)
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
ΓΑΛΛΙΑ (ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Δ)
ΕΛΒΕΤΙΑ
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ
ΑΥΣΤΡΙΑ (ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ Δ)
ΣΛΟΒΕΝΙΑ (ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ Δ)
ΚΡΟΑΤΙΑ
ΣΕΡΒΙΑ (ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ)
Π.Γ.Δ.Μ.
και η τελευταία διανυκτέρευση θα γίνει και πάλι στη Θεσσαλονική και την επόμενη επιστροφή στη βάση μας (πρώτα ο Θεος ).
Υπάρχει μια περίπτωση από την Αμβέρσα (θα κάνουμε δύο διανυκτερεύσεις εκεί) να πεταχτούμε μια βόλτα προς Αγγλία, αλλά ακόμα αυτό δεν είναι σίγουρο.
Θα ήθελα αρχικά να μου πείτε ότι πληροφορίες γνωρίζετε για αυτές τις χώρες όσο αφορά το οδικό δίκτυο και τι πρέπει να προσέξω.
Επίσης σε ποιες χώρες θα χρειαστώ βινιέτα και από που θα την προμηθευτώ.
Και το κερασάκι στην τούρτα είναι πως όλα αυτά τα χιλιόμετρα θα γίνουν με ένα Smart 1000 cc!!!
Eυχαριστώ και περιμένω τις πολύτιμες πληροφορίες σας.