Traveller
Member
Και τα δύο με εγκληματικά λάθη των πιλότων... τα αεροπλάνα δεν είχαν κανένα πρόβλημα...
Μην ακούς τον κάθε άσχετο τι βλακείες λέει, εδω μέσα ταξιδεύουμε χρόνια με πολλές αεροπορικές και προσωπικά την θεωρώ την καλύτερη σε θέμα τιμής/ποιότητας. Φυσικά όσο μεγαλώνει η ηλικία καταλαβαίνω οτι θέλεις κάποια άνεση και μπορείς να πάς με άλλες εταιρίες (και εγω δε θα ειμαι 23 για πάντα) αλλά όσον αφορά την ασφαλεια δεν τίθεται θέμα.
Υ.Γ Να φανταστώ οι φίλοι σου δεν έχουν πετάξει ποτέ με τα ελικοφόρα 30ετίας της παλιάς Ολυμπιακής ε? Γιατί τότε μάλλον είναι όντως κακόβουλοι.
νομιζω πως ειμαι εντος θεματος γιατι αφορά τη easyjet..
Επειδή προκειται να πεταξω για πρωτη φορά με την easyjet για Βερολινο δεν εχω κοψει ακομη εισητηρια.. απο όλα οσα διάβασα στο forum σχετικα με τις διαφορες χρεώσεις που τελικά προκυπτουν εχουμε και λεμε
1.δεν επιλεγουμε speedy boarding το χαρακτηρισανε ως πεταμενα λεφτα ...
εγω λεω υπάρχει περιπτωση να μην βρεις τελικά να κατσεις?
2.δεν επιλέγουμε ασφάλεια γιατί διάβασα οτι ουτος η άλλως ειναι υποχρεωμένοι νασε αποζημιώσουν αν χαθεί κατι... εκτος αν το κανουμε μόνο για μην τυχον παθουμε κατι π.χ ατυχημα, ασθενεια
3. οσο για τις αποσκευες πληρωνουμε για οτι θα δώσουμε
τοτε μονο εχει νόημα το low cost αλλιως παμε στα ιδια με τουσ άλλους
αν δεν καταλαβα κατι καλα παρακαλώ διορθώστε
Και στα 3 είσαι σωστός!
Οσον αφορά την ερώτησή σου στο πρώτο θέμα, τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει, δεν μπορεί δηλαδή να αγοράσει εισιτήρια για μια πτήση κάποιος ενώ έχουν συμπληρωθεί τα άτομα για τις διαθέσιμες θέσεις της συγκεκριμένης πτήσης.
Δεν χρειάζεται να επιλέξεις επιπλέον των βασικών στην διαδικάσία αγοράς των εισιτηρίων.
Καλά να περάσετε στο Βερολίνο!
Ποιός σου είπε εσένα οτι η Easy είναι ιδιοκτησία Κύπριου?Να τονίσω οτι ΔΕΝ με παρηγορεί το γεγονός οτι η Eazy Jet ειναι ιδιωκτησία Κύπριου.
ήταν ιδιοκτησίας του Χατζηιωάννου, δεν είναι πιαη EasyJet, ιδιοκτησίας του Ελληνοκύπριου επιχειρηματία κ. Στέλιου Χατζηιωάννου....
δες το αντιστοιχο αρθρο.
kathimerini.gr |
τα κρουαζεροπλοια ακουσα οτι πούλησε....πουλησε και την αεροπορική?ήταν ιδιοκτησίας του Χατζηιωάννου, δεν είναι πια
Ε αφού το γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ησύχασα...η EasyJet, ιδιοκτησίας του Ελληνοκύπριου επιχειρηματία κ. Στέλιου Χατζηιωάννου....
δες το αντιστοιχο αρθρο.
kathimerini.gr |