svouritsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΜΑΡΟΚΟ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΑΜΕΡΙΚΗ
Καλησπέρα σε ολους τους ονειροπόλους ταξιδευτές του site.
Αν και παρακολουθω πολλά χρόνια (η μάλλον καλύτερα πρέπει να πω ευλαβικά διαβάζω τα ταξίδια των μελών "ταξιδεύοντας" μέσα απο τις ιστορίες τους) δεν εχει τυχει να μοιραστώ κατι μαζι σας. Ηρθε ομως η ωρα!!!! Μετά από αναμονή 20 ετών νομίζω οτι θα καταφέρω να κάνω το ταξίδι που πολλοί ονειρευόμαστε να κάνουμε στη ζωη μας. Αμερική!!! Και για την ακρίβεια ταξίδι οχι μόνο για να εκπηρώσω μια δική μου επιθυμία αλλα και το ονειρο του πατέρα μου. Πόσο αγωνία έχω να κάνω οτι καλύτερο γίνεται δεν λέγεται!!! Γι'αυτό το λόγο σκέφτηκα να ζητήσω την γνώμη των πιο έμπειρων προκειμένου να αποφύγω τα μεγάλα λάθη που ίσως στην υλοποίηση του ταξιδιού δημιουργήσουν προβλήματα. Εχωντας "ξεψαχνίσει" τις ιστορίες των μελών προσπάθησα να κάνω ενα πλάνο που να μπορέσει να γεμίσει τα μάτια των δικών μου με όσες περισσότερες εικόνες απο Αμερική γίνεται. Το ταξιδι θα γίνει απο 14/12/17 εως 6/1/18. Πως φαίνεται λοιπόν αυτό
ΑΤΗ – New York διαμονή 4 νύχτες
New York- San Francisco διαμονή 3 νύχτες
Μετά ξεκινάει οδικό ταξίδι
San Francisco για Lucia και διαμονή εκεί
Lucia για to Pismo Beach στάση στο San Simeon για να δούμε το Hearst Castle και διαμονή στο Pismo Beach
Pismo Beach στάσεις Malibu, Venice μέχρι San Diego και διαμονή 2 νύχτες
San Diego για LA και διαμονή 3 νύχτες
LA για Las Vegas και διαμονή 2 νύχτες
Las Vegas για Grand Canyon και διαμονή εκεί
Grand canyon για Phoenix και διαμονή εκεί
Πτηση Phoenix για Miami και διαμονή εκεί
Επιβίβαση σε 4ημερη κρουαζιέρα στην ΚαραΪβική για Grand Bahama και Nassau
Επιστροφή Miami και πτήση Ελλάδα
Σίγουρα φαίνεται σαν αγώνας κούρσας αλλα αυτό προσπαθώ να κάνω ειναι ενα ταξίδι που σίγουρα δεν θα μας δώσει τον χρόνο να "γνωρίσουμε" τους τόπους που θα περάσουμε αλλα την δυνατότητα (μιας και δεν νομίζω οτι θα καταφέρω να ξαναπάω τους γονείς μου) να δούμε τα hilights των περιοχων που θα περάσουμε.
Ανυπομονω για σχόλια και συμβουλές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν και παρακολουθω πολλά χρόνια (η μάλλον καλύτερα πρέπει να πω ευλαβικά διαβάζω τα ταξίδια των μελών "ταξιδεύοντας" μέσα απο τις ιστορίες τους) δεν εχει τυχει να μοιραστώ κατι μαζι σας. Ηρθε ομως η ωρα!!!! Μετά από αναμονή 20 ετών νομίζω οτι θα καταφέρω να κάνω το ταξίδι που πολλοί ονειρευόμαστε να κάνουμε στη ζωη μας. Αμερική!!! Και για την ακρίβεια ταξίδι οχι μόνο για να εκπηρώσω μια δική μου επιθυμία αλλα και το ονειρο του πατέρα μου. Πόσο αγωνία έχω να κάνω οτι καλύτερο γίνεται δεν λέγεται!!! Γι'αυτό το λόγο σκέφτηκα να ζητήσω την γνώμη των πιο έμπειρων προκειμένου να αποφύγω τα μεγάλα λάθη που ίσως στην υλοποίηση του ταξιδιού δημιουργήσουν προβλήματα. Εχωντας "ξεψαχνίσει" τις ιστορίες των μελών προσπάθησα να κάνω ενα πλάνο που να μπορέσει να γεμίσει τα μάτια των δικών μου με όσες περισσότερες εικόνες απο Αμερική γίνεται. Το ταξιδι θα γίνει απο 14/12/17 εως 6/1/18. Πως φαίνεται λοιπόν αυτό
ΑΤΗ – New York διαμονή 4 νύχτες
New York- San Francisco διαμονή 3 νύχτες
Μετά ξεκινάει οδικό ταξίδι
San Francisco για Lucia και διαμονή εκεί
Lucia για to Pismo Beach στάση στο San Simeon για να δούμε το Hearst Castle και διαμονή στο Pismo Beach
Pismo Beach στάσεις Malibu, Venice μέχρι San Diego και διαμονή 2 νύχτες
San Diego για LA και διαμονή 3 νύχτες
LA για Las Vegas και διαμονή 2 νύχτες
Las Vegas για Grand Canyon και διαμονή εκεί
Grand canyon για Phoenix και διαμονή εκεί
Πτηση Phoenix για Miami και διαμονή εκεί
Επιβίβαση σε 4ημερη κρουαζιέρα στην ΚαραΪβική για Grand Bahama και Nassau
Επιστροφή Miami και πτήση Ελλάδα
Σίγουρα φαίνεται σαν αγώνας κούρσας αλλα αυτό προσπαθώ να κάνω ειναι ενα ταξίδι που σίγουρα δεν θα μας δώσει τον χρόνο να "γνωρίσουμε" τους τόπους που θα περάσουμε αλλα την δυνατότητα (μιας και δεν νομίζω οτι θα καταφέρω να ξαναπάω τους γονείς μου) να δούμε τα hilights των περιοχων που θα περάσουμε.
Ανυπομονω για σχόλια και συμβουλές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last edited: