ΗΠΑ Dream Trip

svouritsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Καλησπέρα σε ολους τους ονειροπόλους ταξιδευτές του site.
Αν και παρακολουθω πολλά χρόνια (η μάλλον καλύτερα πρέπει να πω ευλαβικά διαβάζω τα ταξίδια των μελών "ταξιδεύοντας" μέσα απο τις ιστορίες τους) δεν εχει τυχει να μοιραστώ κατι μαζι σας. Ηρθε ομως η ωρα!!!! Μετά από αναμονή 20 ετών νομίζω οτι θα καταφέρω να κάνω το ταξίδι που πολλοί ονειρευόμαστε να κάνουμε στη ζωη μας. Αμερική!!! Και για την ακρίβεια ταξίδι οχι μόνο για να εκπηρώσω μια δική μου επιθυμία αλλα και το ονειρο του πατέρα μου. Πόσο αγωνία έχω να κάνω οτι καλύτερο γίνεται δεν λέγεται!!! Γι'αυτό το λόγο σκέφτηκα να ζητήσω την γνώμη των πιο έμπειρων προκειμένου να αποφύγω τα μεγάλα λάθη που ίσως στην υλοποίηση του ταξιδιού δημιουργήσουν προβλήματα. Εχωντας "ξεψαχνίσει" τις ιστορίες των μελών προσπάθησα να κάνω ενα πλάνο που να μπορέσει να γεμίσει τα μάτια των δικών μου με όσες περισσότερες εικόνες απο Αμερική γίνεται. Το ταξιδι θα γίνει απο 14/12/17 εως 6/1/18. Πως φαίνεται λοιπόν αυτό
ΑΤΗ – New York διαμονή 4 νύχτες

New York- San Francisco διαμονή 3 νύχτες

Μετά ξεκινάει οδικό ταξίδι

San Francisco για Lucia και διαμονή εκεί

Lucia για to Pismo Beach στάση στο San Simeon για να δούμε το Hearst Castle και διαμονή στο Pismo Beach

Pismo Beach στάσεις Malibu, Venice μέχρι San Diego και διαμονή 2 νύχτες

San Diego για LA και διαμονή 3 νύχτες

LA για Las Vegas και διαμονή 2 νύχτες

Las Vegas για Grand Canyon και διαμονή εκεί

Grand canyon για Phoenix και διαμονή εκεί

Πτηση Phoenix για Miami και διαμονή εκεί

Επιβίβαση σε 4ημερη κρουαζιέρα στην ΚαραΪβική για Grand Bahama και Nassau

Επιστροφή Miami και πτήση Ελλάδα
Σίγουρα φαίνεται σαν αγώνας κούρσας αλλα αυτό προσπαθώ να κάνω ειναι ενα ταξίδι που σίγουρα δεν θα μας δώσει τον χρόνο να "γνωρίσουμε" τους τόπους που θα περάσουμε αλλα την δυνατότητα (μιας και δεν νομίζω οτι θα καταφέρω να ξαναπάω τους γονείς μου) να δούμε τα hilights των περιοχων που θα περάσουμε.
Ανυπομονω για σχόλια και συμβουλές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Last edited:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπερπαραγωγή φαίνεται το ταξίδι - τις 3 νύχτες στο LA θα αμφισβητούσα, αναλόγως και τι θες να κάνεις, όπως και τις 2 στο san diego αλλά και τις 2 στο vegas. Μήπως να κόψεις καμιά νύχτα από αυτά και να προσθέσεις μία σε ΝΥ ή ΣΦ, ή/και καμιά μέρα σε Napa Valley ή Yosemite ή ακόμα και στη διαδρομή SF > LA ?

Δες μία εξαιρετική σχετική ιστορία εδώ:

https://www.travelstories.gr/community/threads/california-uber-alles.11403/

Ενώ η δική μου είναι εδώ:

https://www.travelstories.gr/community/threads/Συναισθήματα-της-Δυτικής-Ακτής.12456/

Amplified

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Utopia Planitia
Πολύ ωραίο. Αφού θα οδηγήσεις κι εγώ θα στρίμωχνα Napa. Vegas για μένα ένα βράδυ φτάνει, εκτός κι αν έχεις να δεις κάποιο live.

svouritsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Εκλεισα Coperfield για τον αντρα μου και την κορη μου και αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να δω εγω μιας και ο μαγος δεν τραβάει πολύ το ενδιαφέρον μου. Καμία ιδέα???

svouritsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Μπηκα αμέσως και το είδα. Εχουν 2-3 show που κανουν την περίοδο που θα παω. Πολύ καλή ιδέα!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!

ElinakiK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βένετο
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Έχοντας μείνει καλιφόρνια (LA) 2 φορές από 1 μήνα την κάθε φορά θα πρότεινα λιγότερες διανυκτερεύσεις στο σαν ντιέγκο (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Επίσης σίγουρα στάση στη santa monica κ να επισκεφθείτε το joshua tree national park.
Eπειδή είδα ότι εχεις παιδάκι οπωσδήποτε universal studios στο LA πιστεύω θα το χαρεί (ή disney στο anaheim).

svouritsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Τα Universal studios ειναι must σε αυτό το ταξίδι για ολους μας νομίζω!!! Μια ερωτηση ακόμα μπορω???? ;) Εχω διαβάσει για τα πολύ ωραία menu που έχουν τα ξενοδοχεία στο Las Vegas στα οποία μπορείς να πας για φαγητό ακόμα και αν δεν είσαι ένοικος του ξενοδοχείου. Καμία καλή πρόταση?

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εκανα περυσι οδικά παρομοιο ταξιδι στα Δυτικά.
Απο εμπειρια σου λεω οτι στις μεγαλοπουλεις 2 νυκτες ειναι ενταξει , 2 Λος Αντζελες , 2 Λας Βεγκας και 2 Σαν φρανσισκο . Στο σαν ντιεγκο δεν βλεπω λόγο για 2 νυκτες ουτε καν για μια.
Καλιτερα να πατε σε 1-2 εθνικά πάρκα .
Τα δε ξενοδοχεια σε ΣΦ και ΛΑ πολυ ακριβα ενω σε πολεις κοντα στα εθνικα παρκα βρσκεις με το 1/3 της τιμης . Επισης πολυ ακριβα στο λας Βεγκας τα Σαβββατοκυριακα , κανε ετσι το προγραμμα σου να πατε εκει καθημερινες .

fotast

Member
Τα Universal studios ειναι must σε αυτό το ταξίδι για ολους μας νομίζω!!! Μια ερωτηση ακόμα μπορω???? ;) Εχω διαβάσει για τα πολύ ωραία menu που έχουν τα ξενοδοχεία στο Las Vegas στα οποία μπορείς να πας για φαγητό ακόμα και αν δεν είσαι ένοικος του ξενοδοχείου. Καμία καλή πρόταση?
Μπουφέ εννοείς μάλλον.Δοκίμασα πέρσι το καλοκαίρι MGM και Bellagio.Καλύτερο το πρώτο.Αν εννοείς εστιατόρια με menu υπάρχουν πολλά σε κάθε ξενοδοχείο.

svouritsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ναι μπουφε εννοούσα :icon_redface: ευχαριστώ πολύ. ΚΙΚΙ ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Θα το κοιταξω....

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Ναι μπουφε εννοούσα :icon_redface: ευχαριστώ πολύ. ΚΙΚΙ ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Θα το κοιταξω....
Μη χάσεις το μπουφέ του Caesars Palace!! Έμεινα εκεί πέρισυ το καλοκαίρι που πήγα και μου έμεινε αξέχαστος χαχα. Πριν πάω διάβαζα ότι θεωρείται ο καλύτερος μπουφές στο Λας Βέγκας (και όχι μόνο) και -αν κ δε δοκίμασα άλλους- καταλαβαίνω το γιατί! Θα σκάσεις από το φαί!!! Δε θα ξέρεις τι να πρωτοφάς! Πάρε μια ιδέα

Κι ένα link με κόστη μπουφέδων διαφόρων ξενοδοχείων στο Βέγκας (γενικά το βραδινό κοστίζει περισσότερο-κ προετοιμάσου για ουρές κ αναμονή, ειδικά αν είσαστε πολλά άτομα) https://www.caesars.com/las-vegas/restaurants/buffet/prices

Εγώ να πω πάντως ότι το Λος Άντζελες δε το χόρτασα στις 4 γεμάτες μέρες που έμεινα... Κ μιλάω μόνο για τη πόλη, καθώς δε πήγα πιο έξω ημερήσιες όπως όταν πήγα Σαν Φρανσίσκο. Ενώ στο Σαν Φρανσίσκο μετάνιωσα που έμεινα επίσης 4 γεμάτες μέρες (πάλι καλά που πήγα εκδρομή στο Pacific Highway). Και Λας Βέγκας έμεινα 3 μέρες και δε βαρέθηκα καθόλου

Αλλά γούστα είναι αυτά πάντα να ξέρεις, ότι κ να σου πούμε εμείς, εξαρτάται από σένα τελικά πόσο θα σου αρέσει ένα μέρος κ αν θα εύχεσαι να έμενες κι άλλο ή όχι. LA πάντως οπωσδήποτε να πας παραλία είναι πολύ ωραία!!

Καλό ταξίδι, θα περάσετε τέλεια!!

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh