• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

check in για πλοιο απο Ηγουμενιτσα - Ανκόνα

nomercy

Member
Καλησπέρα παιδιά, έκλεισα ακτοπλοικο εισητήριο με την Ανεκ-Superfast απο Ηγουμενίτσα για Ανκόνα στις 5 Απριλίου και θα έχω μαζί μου και το αυτοκίνητο (μετακομίζω ιταλια για δουλειά και θα έχω αρκετά πράγματα το αυτοκινητο). Έκανα την πληρωμη online και τώρα έχω ένα αποδεικτικό της πληρωμής το οποίο προφανώς θα πρέπει να εκτυπώσω. Οι μόνες πληροφορίες που αναφερονται είναι οτι πρέπει να κάνω check in τουλάχιστον 2 ώρες πριν την αναχώρηση και να έχω μαζί μου ταυτότητα/διαβατήριο και το εκτυπωμένο αποδεικτικό της πληρωμης. Ψάχνω για περισσότερες πληροφορίες αλλα δε βρίσκω πουθενά! Το πλοίο φεύγει στις 11.30 το βράδυ οπότε εγώ τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί που έχω και το αυτοκίνητο? κάπου διάβασα για 3 ώρες πριν την αναχώρηση αλλα δεν έχω ιδεα! και αυτό το check in που στην ευχή θα το κάνω? μέσα στο πλοίο ή έξω? που πρέπει να απευθυνθώ? Στηρίζομαι πάνω σας για κάποια πληροφορία γιατι δεν ξέρουν αυτοι απο τις εταιρίες να φτιάξουν ένα σωστό οδηγό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

panpan

Member
Μέσα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι τα γραφεία της ΑΝΕΚ.
Εκεί θα πας.Το 2ωρο είναι αρκετό.

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Μέσα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι τα γραφεία της ΑΝΕΚ.
Εκεί θα πας.Το 2ωρο είναι αρκετό.
Εγώ πάντως πριν 3 χρόνια έκανα check in μέσα στις εγκαταστάσεις του λιμανιού όπου υπήρχαν γραφεία όλων των εταιρειών τους έδειξα την εκτύπωση και μου δωσαν τα εισιτήρια είναι πολύ απλά τα πράγματα ..μην ανησυχείς καθόλου νασαι 2 ώρες πιο πριν όχι 3 α τυχερή σε ζηλεύω που πας στην ιταλία για δουλειά αντε να μας γράφεις τα νέα σου...:clap:

Elenik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Εγώ το 2011, είχα επίσης κλείσει τα εισητήρια μέσω ίντερνετ, με μηχανή (ίδιο με αυτοκίνητο στην προκειμένη). Εκτύπωσα το αποδεικτικό της πληρωμής, τα εισητήρια τα πήρα έξω από το λιμάνι, με το που στρίβεις στον παραλιακό δρόμο είναι στο δεξί σου χέρι τα γραφεία της ανέκ, και μετά αφού πήρα τα εισητήρια μέσα στο λιμάνι έκανα το τσεκ ιν. Νομίζω ότι έχει και τηλέφωνο στο αποδεικτικό της πληρωμής σου/ Εμένα είχε αυτήν:
S. BAKOLIAS & CO. LTD
Ioniou Pelagous str
New Port, 46100 Igoumenitsa
Telephone 0030 2665-029063, 2665-029274.
S. BAKOLIAS & CO. LTD
Ioniou Pelagous str
New Port, 46100 Igoumenitsa
Telephone 0030 2665-029063, 2665-029274.
Ως προς το δίωρο, εγώ στο δίωρο πήρα τα εισητήρια, και όταν τους τηλεφώνησα γιατί ήμουν αγχωμένη ότι μπορεί να αργήσω, ήταν πολύ χαλαροί. Τσεκ ιν έκανα αργότερα.
Καλό ταξίδι και καλή αρχή!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ψάχνω για περισσότερες πληροφορίες αλλα δε βρίσκω πουθενά! Στηρίζομαι πάνω σας για κάποια πληροφορία γιατι δεν ξέρουν αυτοι απο τις εταιρίες να φτιάξουν ένα σωστό οδηγό!
αν και οι ερωτησεις σου απαντηθηκαν νομιζω με σαφηνεια, απορω με τα σχολια σου. ανοιξες καθολου τα σαιτ των εταιρειων? καταρχην ΑΝΕΚ και Superfast ειναι 2 διαφορετικες εταιρειες σε κοινοπραξια, τσεκ ιν θα κανεις στην εταιρεια που ταξιδευεις. τα σαιτ τους ειναι κατατοπιστικοτατα, με σωστους οδηγους και με χαρτες των λιμανιων. ακομα και κατι να μην καταλαβαινει καποιος υπαρχει customer care με email, ή τηλέφωνο. και στο τελος μπορεις να παρεις τηλ και τον πρακτορα του λιμανιου που ταξιδευεις.
ANEK Lines - Official Web Site - [General Terms]
Superfast Ferries official web site - Greece - Italy / Pireaus - Heraklion

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος