Black Friday/Cyber Monday 2021

kabamarou

Member
αν κάποιος θα ταξιδέψει η είναι ήδη εκεί η αγορά εινα ευκαιρία.
παρεμπιπτόντως η apple σταμάτησε τις πωλήσεις από το on line κατάστημα στη χωρα.
Apple halts product sales in Turkey amid economic crisis
Γιατί συμφέρει η αγορά επώνυμων προϊόντων από εκεί;

H Ryanair σήμερα έχει προσφορές για ταξίδι μεταξύ 01/04/22 και 30/06/22

Last edited:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
το ΣΚ που μας πέρασε με 12,7 και ήταν παράδεισος, τώρα με αυτές τις τιμές θα είναι κόλαση..... 😂😂😂 κάντε τις αγορές σας στην Πόλη, το αεροδρόμιο πουλάει σε ευρώ και είναι φωτιά.
Τη (μαύρη) παρασκευή έχω ένα transit. Ξέρουμε κάτι στο αεροδρόμιο που να πουλάει σε λίρες;

D

Delmem38110

Guest
Τη (μαύρη) παρασκευή έχω ένα transit. Ξέρουμε κάτι στο αεροδρόμιο που να πουλάει σε λίρες;
τα δυο καταστήματα ηλεκτρικών που έχουνε πουλάνε σε ευρώ και πανάκριβα.
στα υπόλοιπα δεν κοίταξα αλλά λογικά μόνο ευρώ.

paefstra

Member
Η hotels.com εβγαλε κωδικο για 30% εκπτωση στη σελιδα της. Δυστυχως για διαμονες πριν το Πασχα και ελαχιστη 5 νυχτες.
Edit: για τις πρωτες 5 νυχτες μαξ δινει διπλο award για συγκεντρωση διανυκτερευσεων. Εγω ηδη αλλαξα μια κρατηση για να παρω το award. Περιλαμβανει και το Πασχα του 22.

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
και εγω περιμενω πως και πως κατι Αεροπορικα για Ελβετια τα οποια παρακουλουθω κανενα μηνα τωρα απο ολες τις Εταιρειες!!!!
Ξερει κανεις αν παιζει στην AEGEAN ή SWISS καμια προσφορα που αξιζει την αυριανη??? Δεν εχω ψαξει ποτε σε περιοδο BF Ουτε απο την μια ουτε απο την αλλη κατι τετοια μερα!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom