jimp
Member
Στο Κολωνάκι πάντως που συχνάζουμε εμείς οι καθωσπρέπει έδωσε κανονικά x100.
Για TGI στην Θεσσαλονίκη έχει εμπειρία κάνεις;Στο Κολωνάκι πάντως που συχνάζουμε εμείς οι καθωσπρέπει έδωσε κανονικά x100.
Άνοιξε και στην Θεσσαλονίκη; Τι ξεπεσμός!Για TGI στην Θεσσαλονίκη έχει εμπειρία κάνεις;
Προχθές πήγε φίλος και τσίμπησε κανονικά τους Χ100 πόντους.Για TGI στην Θεσσαλονίκη έχει εμπειρία κάνεις;
Σε ευχαριστώ πολύ πήγε στο κέντρο ή cosmos ?Προχθές πήγε φίλος και τσίμπησε κανονικά τους Χ100 πόντους.
Στο κέντρο σίγουρα, φάγανε καλά απ' ότι μου είπε, δεν έχω προσωπική άποψη.Σε ευχαριστώ πολύ πήγε στο κέντρο ή cosmos ?
Δεν κολλησα σε καμια λεξη απλα επειδη εχει ξανααναφερθει και επειδη εχω ρωτησει το συγκεκριμενο ειναι για την εξαργυρωση ετσι δεν χρειαζεται οποιος πηγαινει στα fridays να το λεει και να τον κοιταμε με βλεμμα ¨και εμας τι μας το λες".Το γραφει στους ορους χωρις να διευκρινιζει αν αυτο αφορα απλα την αποδοση των ποντων ή του κουπονιου. Σε καθε περιπτωση, δεν ειναι αυτο το point, αλλα το οτι δεν μου αποδοθηκαν οι ποντοι που πρεπει. Ας μην κολλαμε σε καθε λεξη.
View attachment 482502
Κατα τη διαρκεια της πληρωμης πρεπει να το πεις οτι θα κανεις πληρωμη με καρτα alpha bank για να σου αποδοθουν οι ποντοι κι αυτο συμβαινει γιατι πολλες επιχειρησεις εχουν περισσοτερα του ενος pos και αν περασουν την καρτα απο pos που δεν ειναι της alpha δεν θα παρεις τους επιπλεον ποντους. Επισης, οσοι κανουν τη δουλεια τους σωστα, σε ρωτανε οι ιδιοι με καρτα ποιας τραπεζας πληρωνεις, για να επιλεξουν το σωστο pos.Δεν κολλησα σε καμια λεξη απλα επειδη εχει ξανααναφερθει και επειδη εχω ρωτησει το συγκεκριμενο ειναι για την εξαργυρωση ετσι δεν χρειαζεται οποιος πηγαινει στα fridays να το λεει και να τον κοιταμε με βλεμμα ¨και εμας τι μας το λες".
Δεν με κοιταξε καθολου περιεργα κ επισης στην πληρωμη με ρωτησε κιολας τυπου "αν θυμαμαι καλα μου ειπατε με alpha". Anyway ακομα κ ετσι, ποντους εγω δεν πηρα για την ωρα...Δεν κολλησα σε καμια λεξη απλα επειδη εχει ξανααναφερθει και επειδη εχω ρωτησει το συγκεκριμενο ειναι για την εξαργυρωση ετσι δεν χρειαζεται οποιος πηγαινει στα fridays να το λεει και να τον κοιταμε με βλεμμα ¨και εμας τι μας το λες".
Στην αποδειξη της καρτας εγραφε το υπολοιπο των ποντων σου? Αν οχι, δεν την περασε απο τερματικο της αλφα κ γι αυτο δεν πηρες τους ποντους.Δεν με κοιταξε καθολου περιεργα κ επισης στην πληρωμη με ρωτησε κιολας τυπου "αν θυμαμαι καλα μου ειπατε με alpha". Anyway ακομα κ ετσι, ποντους εγω δεν πηρα για την ωρα...