• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

giannis228

Member
Το γραφει στους ορους χωρις να διευκρινιζει αν αυτο αφορα απλα την αποδοση των ποντων ή του κουπονιου. Σε καθε περιπτωση, δεν ειναι αυτο το point, αλλα το οτι δεν μου αποδοθηκαν οι ποντοι που πρεπει. Ας μην κολλαμε σε καθε λεξη.
View attachment 482502
Δεν κολλησα σε καμια λεξη απλα επειδη εχει ξανααναφερθει και επειδη εχω ρωτησει το συγκεκριμενο ειναι για την εξαργυρωση ετσι δεν χρειαζεται οποιος πηγαινει στα fridays να το λεει και να τον κοιταμε με βλεμμα ¨και εμας τι μας το λες".

nick07

Member
Δεν κολλησα σε καμια λεξη απλα επειδη εχει ξανααναφερθει και επειδη εχω ρωτησει το συγκεκριμενο ειναι για την εξαργυρωση ετσι δεν χρειαζεται οποιος πηγαινει στα fridays να το λεει και να τον κοιταμε με βλεμμα ¨και εμας τι μας το λες".
Κατα τη διαρκεια της πληρωμης πρεπει να το πεις οτι θα κανεις πληρωμη με καρτα alpha bank για να σου αποδοθουν οι ποντοι κι αυτο συμβαινει γιατι πολλες επιχειρησεις εχουν περισσοτερα του ενος pos και αν περασουν την καρτα απο pos που δεν ειναι της alpha δεν θα παρεις τους επιπλεον ποντους. Επισης, οσοι κανουν τη δουλεια τους σωστα, σε ρωτανε οι ιδιοι με καρτα ποιας τραπεζας πληρωνεις, για να επιλεξουν το σωστο pos.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Δεν με κοιταξε καθολου περιεργα κ επισης στην πληρωμη με ρωτησε κιολας τυπου "αν θυμαμαι καλα μου ειπατε με alpha". Anyway ακομα κ ετσι, ποντους εγω δεν πηρα για την ωρα...

nick07

Member
Δεν με κοιταξε καθολου περιεργα κ επισης στην πληρωμη με ρωτησε κιολας τυπου "αν θυμαμαι καλα μου ειπατε με alpha". Anyway ακομα κ ετσι, ποντους εγω δεν πηρα για την ωρα...
Στην αποδειξη της καρτας εγραφε το υπολοιπο των ποντων σου? Αν οχι, δεν την περασε απο τερματικο της αλφα κ γι αυτο δεν πηρες τους ποντους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.715
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom