• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

balkan flexipas

weedy

New Member
γεια χαρά σε όλους!
είμαι νέο μέλος και μου άρεσε πόλυ η πριν την εγγραφή μου περιήγηση στο forum αυτό.
ετοιμάζομαστε να ταξιδέψουμε 2 άτομα στα βαλκάνια για κανα μήνα γυρνώντας αν τα καταφέρουμε και τις 7 υποψίφιες χώρες του πάσο...
αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν κάποιος είχε κάποια εμπειρία ή γνωρίζει πράγματα σχετικά με το αν είναι δυνατον να πάρουμε μαζί μας και τον σκύλο μας!!! είναι πολύ ίσυχη, μικρόσωμη και δεν κάνει καθόλου φασαρία ούτε ακαθαρσίες... αυτό που με προβληματίζει είναι το τι θα συναντίσω στο ταξίδι, μιας και είναι η πρώτη μας φορά και αν στην τελική είναι περισσότερο ταλεπωρία να την πάρουμε μαζί μας απ' το να την αφήσουμε εδω...
ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να επιστρέψουμε, μετά από τα tips που ίσως φανούν χρήσημα, με πολλά νέα θέματα για το forum.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δε γνωρίζω για το σκύλο απλά ήθελα να πω ότι τα τρένα από και προς εξωτερικό (από Ελλάδα) έχουν καταργηθεί σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις. Δες και το παρακάτω θέμα, έχει διάφορα χρήσιμα: http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...F0%F1%EF%F4%F5%F0%EF-%E3%E9%E1-interrail.html

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.794
Μέλη
39.521
Νεότερο μέλος
charis75

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom