• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

AirArabia και Sharjah, 15 ώρες αναμονή.. μπορώ να βγώ;

Πετάω αυριο με "τελικό" προορισμό Ινδία - Τσενάι και απο εκει Port Blair (Andaman Islands) με Jet Airways, μεσω Κωνσταντινούπολης με την Airarabia αφου πρωτα παρω και μια Ολυμπιακη απο Βενιζελο (τα'κανα σκ@τά!)και απο εκει παιζει το γνωστό παλουκι συνδεση με Sharjah αλλα αυτη την φορά με αναμονή που δεν παλευεται. 15 ώρες αναμονή, φτάνω το πρωί στις 6.30 Sharjah και πετάω το βράδυ στις 21:30!
Ερώτηση:
Επειδή και η ώρα ειναι πρωινή και ενδείκνυται για τσάρκα και εχω κάτσει ήδη αλλες 2 φορές πέρσι (πάααανε-έεεελα) στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, μπορω να βγάλω κάτι σαν visa 24ωρη χυμα για να βγω απο το αεροδρόμιο;
Δεν θα αντέξω 15ώρες εκει μέσα, επισης ειναι μια καλη ευκαιρία να δώ και λίγο την πόλη.
Και Κωνσταντινούπολη έχω κανα 12ώρο αλλα ξέρω οτι μπορώ και θέλω βασικά να βγώ στη πόλη.. Sharjah όμως;
Έπρεπε να κλεισω Gulf Air με 380, καλυτερη ώρα πτησης και 3 ώρες μονο αναμονη για αλλαγη πτήσης... αλλα ντάξ τώρα θα ΄χει το χαβαλέ του.
Παρακαλώ οποιος απαντήσει να έχει προσωπική εμπειρία (αν κοστίζει,πόσο κοστίζει κτλπ)

ευχαριστώ

υ.γ. αν θέλει να δώσει και καμοια πληροφορία μετακίνησης στην πόλη καλώς, αλλα περισσότερο μ'ενδιαφέρει το αν γινεται να βγω, πέρσι αν θυμαμαι καλα δεν έπαιζε.

one way για chennai 380
για Delhi φθηνότερα, αλλα να παω πάνω τώρα με σκοπο να φυγω κάτω με τρένα και μετά ξανά πάνω.. με την καμοία!
έτσι γλύτωσα 80Ε αλλα θα τα σκορπίσω στις αναμονές

STAV

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΓΓΟΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Δ.ΑΦΡΙΚΗ
Πετάω αυριο με "τελικό" προορισμό Ινδία - Τσενάι και απο εκει Port Blair (Andaman Islands) με Jet Airways, μεσω Κωνσταντινούπολης με την Airarabia αφου πρωτα παρω και μια Ολυμπιακη απο Βενιζελο (τα'κανα σκ@τά!)και απο εκει παιζει το γνωστό παλουκι συνδεση με Sharjah αλλα αυτη την φορά με αναμονή που δεν παλευεται. 15 ώρες αναμονή, φτάνω το πρωί στις 6.30 Sharjah και πετάω το βράδυ στις 21:30!
Ερώτηση:
Επειδή και η ώρα ειναι πρωινή και ενδείκνυται για τσάρκα και εχω κάτσει ήδη αλλες 2 φορές πέρσι (πάααανε-έεεελα) στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, μπορω να βγάλω κάτι σαν visa 24ωρη χυμα για να βγω απο το αεροδρόμιο;
Δεν θα αντέξω 15ώρες εκει μέσα, επισης ειναι μια καλη ευκαιρία να δώ και λίγο την πόλη.
Και Κωνσταντινούπολη έχω κανα 12ώρο αλλα ξέρω οτι μπορώ και θέλω βασικά να βγώ στη πόλη.. Sharjah όμως;
Έπρεπε να κλεισω Gulf Air με 380, καλυτερη ώρα πτησης και 3 ώρες μονο αναμονη για αλλαγη πτήσης... αλλα ντάξ τώρα θα ΄χει το χαβαλέ του.
Παρακαλώ οποιος απαντήσει να έχει προσωπική εμπειρία (αν κοστίζει,πόσο κοστίζει κτλπ)

ευχαριστώ

υ.γ. αν θέλει να δώσει και καμοια πληροφορία μετακίνησης στην πόλη καλώς, αλλα περισσότερο μ'ενδιαφέρει το αν γινεται να βγω, πέρσι αν θυμαμαι καλα δεν έπαιζε.
πέρισυ τον Αύγουστο δυστυχώς ξεμείναμε Sharjah. Βγήκαμε έξω με μια σφραγίδα χωρίς βιζες κλπ. Αλλα και να βγεις τι να δεις? Αν βγεις έχει μια παραλία κοντά στο αεροδρόμιο, 1/2 ώρα με τα πόδια. Αν απομακρυνθείς από το αεροδρόμιο βόρεια είναι τα μεγαλοκαταστήματα. Πάντως βόλτα στην πόλη;;;; για μένα σήμαινε ξυραφάκια για τις φλέβες. Γούστα είναι αυτά όμως.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
η air arabia έχει λεωφορειάκι για Ντουμπάι απο το αεροδρόμιο. Κοίτα στο site της, έχει ότι χρειάζεσαι, πάντως προλαβαίνεις να δεις .... ότι μπορείς να δεις στο Ντουμπάι.
Επέτρεψέ με να σου πω ότι άστοχος όλος ο πτητικός προγραμματισμός. Για λίγα ευρώ κερδίζεις ταλαιπωρία και χάνεις και πολύτιμες ημέρες ταξιδιού.
Καλά να περάσεις.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Στην Sharjah είχα και εγώ stopover πρίν λίγους μήνες..
Μην τρελαίνεσαι..οι ώρες περνούν.
θα σου πώ ένα tip.
υπάρχει ένα φοβερό mosque την πέφτεις εκεί στα σκοτεινα και λαμβάνεις έναν ωραιότατο υπνο!! μην ξεχάσεις να βάλεις ξυπνητήρι!
το άλλο με 20 ευρώ νομίζω πηγαίνεις στο lounge κανεις την τουαλέτα σου αράζεις στους καναπέδες με πλάσμα οθόνες απέναντι,το μονο κακο ειναι οτι δεν σε αφήνουν να βάλεις ποδια πάνω..έχει και μπουφεδάκι με καφεδες και συνοδευτικά.
ελπίζω να βοήθησα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.659
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα