• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Air France: 2 days promo: 3, 2, 1 GO

karfitsa

Member
Δεν ειναι για αναχωρηση απο Αθηνα...η κατι δεν καταλαβαινω;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αυτό το 899 δεν έιναι καθόλου άσχημο, αν ισχύει από Αθήνα και δεν έιναι απλώς κράχτης

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Δεν ειναι για αναχωρηση απο Αθηνα...η κατι δεν καταλαβαινω;
Είναι για αναχώρηση-επιστροφή Αθήνα μέσω Παρισίων. Το δοκίμασα για Νοέμβριο και έβγαλε αυτή την τιμή.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κι οποιος ενδιαφερεται κοιταει κι απο Ιταλια που εχει πολλα καλα..Αβανα Σεπτ-Οκτ με 628 κλπ. η σταση στη γειτονα μπονους παντα καλοδεχουμενο..

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Κι οποιος ενδιαφερεται κοιταει κι απο Ιταλια που εχει πολλα καλα..Αβανα Σεπτ-Οκτ με 628 κλπ. η σταση στη γειτονα μπονους παντα καλοδεχουμενο..
με ποιά εταιρεια ; Μπορεις να βαλεις λινκ ;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ακριβο πολυ. Απο Βαρκελωνη τον Νοεμβριο την δινει τη Λιμα στα 480.00 , απο Μιλανο στα 560.00 και απο Παρισι στα 590.00. Ε βαλε και 130 ευρω το πανε-ελα στη Βαρκελωνη /Παρισι/Μιλανο απο Αθηνα βγαινει απο 200 εως 300 ευρω φθηνοτερα.
Η Air France? Μηπως είναι τιμή Delta? Aν είναι να κάνω 2 μέρες να φτάσω στη Λίμα προτιμώ να δώσω 200 ευρώ παραπάνω. Όχι ότι το έχω σκοπό, αλλά κουβέντα να γίνεται. Σημασία δεν έχει μόνο το κόστος αλλά και η συνολική διάρκεια του ταξιδιού

Last edited:
Η Air France? Μηπως είναι τιμή Delta? Aν είναι να κάνω 2 μέρες να φτάσω στη Λίμα προτιμώ να δώσω 200 ευρώ παραπάνω. Όχι ότι το έχω σκοπό, αλλά κουβέντα να γίνεται. Σημασία δεν έχει μόνο το κόστος αλλά και η συνολική διάρκεια του ταξιδιού
Συμφωνω! Εμενα προσωπικα δεν με χαλανε τα stopover στις ΗΠΑ , ειδικα αν ειναι να γλυτωνω 300 ευρω . Τωρα ,αν ο χρονος ειναι περιορισμενος ή...ή...ή δινεις 300 ευρω παραπανω και σε 17 ωριτσες εισαι στη Λιμα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα