• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Air Arabia- ακύρωση πτήσης

STAV

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΓΓΟΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Δ.ΑΦΡΙΚΗ
Με ένα ωραίο τηλέφωνο η air arabia μας ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την πτήση Sharjah- Αθήνα στις 7 Αυγούστου.:(
Σε διαμαρτυρία μας ότι δεν είναι δυνατόν να καταργούν μία πτήση ενός πακέτου ,η απάντηση ήταν απλή πάρτε τα λεφτάσας πίσω και κάντε ότι θέλετε.:shock:
Ο νόμος του Ελληνικού κράτους τους καλύπτει 21 ημέρες πριν από την πτήση να ακυρώνουν ότι θέλουν χωρίς αποζημίωση;
Αληθεύει; Ξέρει κάποιος κάτι γι αυτό; :roll:

Traveller

Member
Ναι αληθεύει... είναι απόλυτα καλυμένοι...

Παιδιά στραβές πάντα παίζουν ειδικά όταν μιλάμε για loco και πολύ περισσότερο για μη Eυρωπαικές loco... είπαμε αυτές οι εταιρίες είναι φτηνές αλλά...

ANEL

Member
Σταύρο δυστυχώς μάλλον έτσι είναι, επειδή δεν πρόκειται για ευρωπαϊκή εταιρία(η air arabia).:(
σας δίνει πίσω τα χρήματά σας και μάλλον είστε τυχεροί που το κάνει από τόσο νωρίς..
αλλά γιατί την ακυρώνουν,είπαν???και όταν λες πακέτο τι εννοείς??

STAV

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΓΓΟΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Δ.ΑΦΡΙΚΗ
Σταύρο δυστυχώς μάλλον έτσι είναι, επειδή δεν πρόκειται για ευρωπαϊκή εταιρία(η air arabia).:(
σας δίνει πίσω τα χρήματά σας και μάλλον είστε τυχεροί που το κάνει από τόσο νωρίς..
αλλά γιατί την ακυρώνουν,είπαν???και όταν λες πακέτο τι εννοείς??
Από το σύνολο Αθήνα-Sharjah -Κατμαντού και Kατμαντού-Sharjah-αθήνα
ακύρωσαν το τελευταίο. Είχαμε πληρώσει 378 Ευρώ.
Με άλλη πτήση τώρα βρίσκω με 260 ευρώ μόνο το Sharjah-Athens.

Πάντω δέχτηκαν με τελευταίο τηλ. να επιστρέψουν τα χρήματα σε όσους ακυρώσουν τελείως και να αλλάξουν οι ημερομηνίες για τους υπόλοιπους.
Κάτι είν αι και αυτό:shock:

ANEL

Member
δες και αυτό(γενικά)Ταξιδεύοντας
ήταν 1 εισιτήριο(δηλ.Κατμαντού -Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό sharjah)
ή 2 ξεχωριστά??(Κατμαντού-Sharjah και Sharjah-Αθήνα)
οι ερωτήσεις για την ιστορία,όχι ότι αλλάζει κάτι στην όλη κατάσταση....
αλλά σκέφτηκα μήπως αν είναι 1,παζαρέψετε την παραμονή σας εκεί με σκοπό να σας γυρίσουν στην Αθήνα με την επόμενή τους πτήση.....

gligli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
Κιργιζία
Λοιπόν, από email έμαθα και εγώ πως ακυρώθηκε η πτήση μας, από Αθήνα για Σάρζα, που ήταν για 21 Αυγούστου με την Air Arabia. Τελικός προορισμός ήταν το Κατμαντού. Στο πρώτο τηλέφωνο, για να κανονίσουμε την επιστροφή χρημάτων, τους ρώτησα το λόγο της ακύρωσης και δεν τον ήξεραν.
Στο δεύτερο τηλεφώνημα, όπου επέμενα, ρωτώντας πώς μπορούμε να ταξιδέψουμε για Κατμαντού, ο υπάλληλος μου είπε πως η Air Arabia μετά της 17 Αυγούστου δε θα πετάει πια Αθήνα. Έχω ξαναρώσει απίστευτα! (όχι μόνο για το τωρινό ταξιδάκι, αλλά γενικά, γιατί η εταιρία είχε πολύ καλές τιμές) Το έχει ακούσει και κανείς άλλος αυτό;

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Το μυριστίκαμε παρομοίως στην επιστροφή απο ινδία τον φεβρουάριο..
φύγαμε με το τεράστιο αεροπλανο της ολοι εμείς οι 7 επιβάτες...το σιγομουρμούριζαν απο τότε..

gligli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
Κιργιζία
Τυχερούλα, εσύ τις πρόλαβες τις σούπερ τιμές... Πάνω που πήγα και και εγώ να τις εκμεταλλευτώ...

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Λοιπόν, από email έμαθα και εγώ πως ακυρώθηκε η πτήση μας, από Αθήνα για Σάρζα, που ήταν για 21 Αυγούστου με την Air Arabia. Τελικός προορισμός ήταν το Κατμαντού. Στο πρώτο τηλέφωνο, για να κανονίσουμε την επιστροφή χρημάτων, τους ρώτησα το λόγο της ακύρωσης και δεν τον ήξεραν.
Στο δεύτερο τηλεφώνημα, όπου επέμενα, ρωτώντας πώς μπορούμε να ταξιδέψουμε για Κατμαντού, ο υπάλληλος μου είπε πως η Air Arabia μετά της 17 Αυγούστου δε θα πετάει πια Αθήνα. Έχω ξαναρώσει απίστευτα! (όχι μόνο για το τωρινό ταξιδάκι, αλλά γενικά, γιατί η εταιρία είχε πολύ καλές τιμές) Το έχει ακούσει και κανείς άλλος αυτό;
ΩΧ αν ειναι αληθεια αυτο,σταματησουν οι πτησεις προς Αθηνα ειναι πολυ κακα τα μαντατα.
Το Φεβρουαριο που γυρναγαμε απο Ινδια το Σαρζα-Αθηνα ειχε 7-8 ατομα μεσα μονο το αεροπλανο.
Κριμα.:(

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
τα καλυτερα έρχονται!!
ειμαι αισιόδοξη :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:(:(:( Εγώ πάλι που περίμενα πως και πως αυτό το ταξίδι, όχι για το Θιβέτ, όχι για την Ποτάλα, όχι για τα Ιμαλάϊα αυτό που ονειρευόμουν ήταν η μια μέρα που θα περνούσαμε στο ονειρεμένο Ντουμπάι, και τώρα πάει, χάθηκε, :cry::cry::cry:αχ βαχ STAV με παραπλάνησες, άλλα μου είχες υποσχεθεί, και τώρα θα με τρέχεις σε κάτι μοναστήρια και κάτι λίμνες.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μην ανησυχείς, για χάρη σου θα βάλει έκτακτο C-130 ο Βαγγέλας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.519
Νεότερο μέλος
PanosZ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom