Next Εθνικής τράπεζας

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Επειδή ψωνίζω με χρεωστική Εθνικής την τελευταία φορά που έκλεισα εισιτήρια με ρώτησε το σύστημα της aegean αν θέλω να μου κάνει έκπτωση 7 ευρώ από κάτι πόντους

paefstra

Member
Επειδή ψωνίζω με χρεωστική Εθνικής την τελευταία φορά που έκλεισα εισιτήρια με ρώτησε το σύστημα της aegean αν θέλω να μου κάνει έκπτωση 7 ευρώ από κάτι πόντους
Οχι, καμια σχεση. Το εγραψα πιο πανω. Το ποσο ετησιως ειναι μεγαλο.

barkour

Member
Ειναι off topic, η εφαρμογη Next δινει δωρεαν κουπόνια εκπτωσης στην Aegean καθε μηνα με διαρκεια 12 μηνες.
Να σε ρωτησω... μου χρεωσε για το κουπονι της ετζιαν 0,05 λεπτα και την αλλη μερα ειχε μια χρεωση 6 € και εγραφε σκετο προμηθεια. Για το κουπονι ειναι η για την ετησια συνδρομη της καρτας;

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δεν μπορώ να το βρω αυτό δυστυχώς... Μετατροπή βγάζει μόνο από ΕΚΟ smile και ALL accor. Είναι κάπου αλλού κ δεν το βλέπω;
Να σε ρωτησω... μου χρεωσε για το κουπονι της Αετζιαν 0,05 λεπτα και την αλλη μερα ειχε μια χρεωση 6 € και εγραφε σκετο προμηθεια. Για το κουπονι ειναι η για την ετησια συνδρομη της καρτας;
Για τη συνδρομή της κάρτας που αιτήθηκες είναι. Δεν χρειαζόταν να πάρεις κάρτα. Κι εγώ κατά λάθος πάτησα το οκ, αλλά μετά πήρα τηλέφωνο και την ακύρωσα.

Billouk

Member
@paefstra έχεις εικόνα τι σημαίνει το "δοκίμασε αργότερα"? έχει τύχει όντως να ξαναμπώ σε άλλη φάση και να πάρω αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα την συχνότητα που τους κάνει ξανά διαθέσιμους.

paefstra

Member
@paefstra έχεις εικόνα τι σημαίνει το "δοκίμασε αργότερα"? έχει τύχει όντως να ξαναμπώ σε άλλη φάση και να πάρω αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα την συχνότητα που τους κάνει ξανά διαθέσιμους.
Επειδη παιρνω κωδικους καθε μηνα, παρατηρω οτι το κουμπακι ενεργποιειται μολις κλεισει ο μηνας απο την τελευταιαα φορα που πηρα ιδια προσφορα.
Πχ τωρα τρεχει 10ευρο στο Σκρουτζ. Ειχα παρει 5ευρο πριν περιπου 1 μηνα. Θα γινει ενεργο το κουμπι μολις κλεισει ο μηνας απο τον προηγουμενο κωδικο.
Οσον αφορα τον πρωτο κωδικο που πηρα σε Aegean η σε Σκρουτζ, εμπαινα καθε μερα μεχρι να δω το κουμπι ενεργο.
Η συχνοτητα ειναι μια προσφορα απο καθε ειδος καθε μηνα.
Εχει ερθει μειλ οτι θα δωσουν εκτος απο 10ευρη στο Σκρουτζ και την κλασικη 20ευρη στην Aegean τελος Νοεμβρη.

Last edited:

paefstra

Member
Να σε ρωτησω... μου χρεωσε για το κουπονι της Αετζιαν 0,05 λεπτα και την αλλη μερα ειχε μια χρεωση 6 € και εγραφε σκετο προμηθεια. Για το κουπονι ειναι η για την ετησια συνδρομη της καρτας;
Εγω εχω δωρεαν debit και πληρωνω μονο 0,05 ανα κωδικο. Ψαξε μηπως σου εβγαλε καρτα με συνδρομη. Δεν χρειαζεται.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μπαίνεις μέχρι να πάρεις. Οι προσφορές γίνονται ξανά διαθέσιμες διάφορες ώρες κάθε μέρα μέχρι τη λήξη της προσφοράς. Δεν έχω βρει ούτε εγώ κάποιο μοτίβο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom