• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

AEGEAN AIRLINES: Μετάβαση στο Λονδίνο μόνο με EUR78

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 78 ευρώ!

Κρατήσεις μέχρι 23/02/09
Πτήσεις από 10/03/09 - 30/06/09

?78

Η προσφορά αφορά σε πτήσεις της Aegean από Αθήνα, ισχύει για κρατήσεις έως 23/02/2009 και για πτήσεις από 10/03/2009 έως 30/06/2009. *Ο ναύλος ισχύει για απλή μετάβαση, περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τη χρέωση συναλλαγής 6? ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται προς το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου.

Last edited by a moderator:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Κοινώς...πάει το πήγαινε - έλα περίπου στα 160 Ευρώ...όλα μέσα! ;-)

Traveller

Member
Nαι αλλά ο παλιός είναι αλλιώς... Επειδή σήμερα παραδόξως είμαι στις καλές μου άντε να σας πω κι ένα tip...κάντε και μια βολτίτσα από το site της Β.Α... ψάξτε το καλά όμως... μην σας τα λέω και όλα...

lym

Member
Ταξίδι-Όνειρο
eurotrip με ronalsot
Nαι αλλά ο παλιός είναι αλλιώς... Επειδή σήμερα παραδόξως είμαι στις καλές μου άντε να σας πω κι ένα tip...κάντε και μια βολτίτσα από το site της Β.Α... ψάξτε το καλά όμως... μην σας τα λέω και όλα...
Ρε Traveller τι ψαξτε το καλα.Δωσε καμια βοηθεια.....:)

trapper

Member
Εγώ δεν το έψαξα, αλλά γνωστός μου έκλεισε με ΒΑ για Heathrow στην τιμή της Aegean. Εγώ θα προτιμούσα Aegean, κι ας είναι Stansted, άποψή μου.

lym

Member
Ταξίδι-Όνειρο
eurotrip με ronalsot
Εγώ δεν το έψαξα, αλλά γνωστός μου έκλεισε με ΒΑ για Heathrow στην τιμή της Aegean. Εγώ θα προτιμούσα Aegean, κι ας είναι Stansted, άποψή μου.
Εγω δεν βρισκω αυτη την τιμη απο Αθηνα-Λονδινο.Μονο την αναποδη.Ελα ρε traveller.Για βοηθα λιγο.......:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom