fotast
Member
Κάιρο, Αμμάν, Βηρυτός, Τζέντα και Τεχεράνη
Πτήσεις από €57!
Πτήσεις 13/11/17 – 22/3/18. 30.000 θέσεις διαθέσιμες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
μέχρι 25/10
*Iσχύουν όροι & προϋποθέσεις.
χαχα, εψαξα για Τεχερανη το Μαρτιο και εχει 360 ευρω το ατομο! Κελεπούρι!Δεν τις λες και κελεπούρια...
καλα κι εσυ εψαξες να βρεις το ακριβοτερο? εχει παμπολλες τους αλλους μηνες με την τιμη ακριβως που λεει η προσφορα:275. αν βαλεις οτι η εναλλακτικη ειναι 10ωρες ανταποκρισεις για να γλυτωσεις 30-40Ε ειναι παρα πολυ καλη τιμη για απευθειας πτηση. επίσης πολύ καλές τιμές για Βυρηττο 110 κ Αμμαν 170 κ πολλες ημερομηνιες το διαστημα που αναφερεται η προσφορα.χαχα, εψαξα για Τεχερανη το Μαρτιο και εχει 360 ευρω το ατομο! Κελεπούρι!
Δεν έψαχνα στα σοβαρα, ετσι απο περιεργεια, γιατι το εχω στο νου μου τον προορισμο. Οταν θα ειναι να παω θα ψαξω καλυτερα.καλα κι εσυ εψαξες να βρεις το ακριβοτερο? εχει παμπολλες τους αλλους μηνες με την τιμη ακριβως που λεει η προσφορα:275. αν βαλεις οτι η εναλλακτικη ειναι 10ωρες ανταποκρισεις για να γλυτωσεις 30-40Ε ειναι παρα πολυ καλη τιμη για απευθειας πτηση. επίσης πολύ καλές τιμές για Βυρηττο 110 κ Αμμαν 170 κ πολλες ημερομηνιες το διαστημα που αναφερεται η προσφορα.
Εγώ την Τεχεράνη σκοπεύω να την κάνω με μίλια...Δεν έψαχνα στα σοβαρα, ετσι απο περιεργεια, γιατι το εχω στο νου μου τον προορισμο. Οταν θα ειναι να παω θα ψαξω καλυτερα.
Δε σου μιλάω, να μάθεις. Εκτός αν κανονίσουμε να πάμε όλοι παρέα, ώστε να σχεδιάσετε εσεις οι πεπειραμένοι το ταξίδι!Εγώ την Τεχεράνη σκοπεύω να την κάνω με μίλια...
Να κάνεις "ναι" το "ίσως" για τη συνάντηση και να τα πούμε από κοντά.Δε σου μιλάω, να μάθεις. Εκτός αν κανονίσουμε να πάμε όλοι παρέα, ώστε να σχεδιάσετε εσεις οι πεπειραμένοι το ταξίδι!
Μου είναι δυσκολο γιατι μένω Χαλκίδα και δεν μπορω εύκολα να οδηγώ μεσα στη νυχτα,λειπει ο καλός μου που οδηγει το βράδυ. Τι να κάνω για να μας βάλεις στο πρόγραμμα; Μπορούμε βέβαια να ανεβουμε Θεσσαλονικη να το σχεδιασουμε!!!!Να κάνεις "ναι" το "ίσως" για τη συνάντηση και να τα πούμε από κοντά.
Τι καλύτερη ευκαιρία να το συνδυάσετε με εκδρομή στην Αμφίπολη;Μου είναι δυσκολο γιατι μένω Χαλκίδα και δεν μπορω εύκολα να οδηγώ μεσα στη νυχτα,λειπει ο καλός μου που οδηγει το βράδυ. Τι να κάνω για να μας βάλεις στο πρόγραμμα; Μπορούμε βέβαια να ανεβουμε Θεσσαλονικη να το σχεδιασουμε!!!!
Δε νομιζω οτι μπορούμε τότε, πάντως η Θεσσαλονικη ειναι στα σχέδια.Τι καλύτερη ευκαιρία να το συνδυάσετε με εκδρομή στην Αμφίπολη;