• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

AEGEAN-Προσφορά για 7 προορισμούς εξωτερικού -

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean από/προς Αθήνα για Βρυξέλλες, Κωνσταντινούπολη, Παρίσι, Τελ Αβίβ, Μαδρίτη, Βαρκελώνη και Μόσχα και από/προς Θεσσαλονίκη για Μόσχα. *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως 06/09/2011 και πτήσεις από 01/10/2011 έως 24/03/2012, εξαιρείται το διάστημα 22/12/11 – 08/01/12 & 23/02/12 – 28/02/12. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτήριου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. Για τις πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη για Μόσχα η προσφορά ισχύει από 01/11/11 – 24/03/2012.

Aegean Airlines | Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ζωιτσα κλεινουμε εισιτηρια για Ρωσια ....

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ζωιτσα κλεινουμε εισιτηρια για Ρωσια ....
Μήπως εννοείς κλείνεις εσύ και για μένα;:cool:
Βρε τι έχω πάθει...Κοίτα το επόμενο ταξίδι μου:D
Έχω σταματήσει να κοιτάω τις προσφορές τελευταία γιατί με πιάνουν τα ψυχολογικά μου:klaps:

katsapleouras

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
Κων/πολη η μαλλον.... Παρισι....οχι οχι βαρκελωνη...χμμ απογνωση και η προσφορα ληγει σε δυο μερουλες!!!Βοηθατε με γειτονοι :μεσα Νοεμβριου για 3ης γεματες μερουλες κατα που να κανω απο αυτες τις τρεις επιλογες?????Πασα βοηθεια δεκτη.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Κων/πολη η μαλλον.... Παρισι....οχι οχι βαρκελωνη...χμμ απογνωση και η προσφορα ληγει σε δυο μερουλες!!!Βοηθατε με γειτονοι :μεσα Νοεμβριου για 3ης γεματες μερουλες κατα που να κανω απο αυτες τις τρεις επιλογες?????Πασα βοηθεια δεκτη.
Barcelona για τοσο λιγο λεω εγω:D εκτος αν εχεις ξαναπαει σε καποιο απο τα αλλα και πας 2η φορα... τοτε αλλαζει...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Επειδή το χασα το Τελ Αβιβ και πια είναι αργά να κλείσω, θα παίξει ξανά αυτή η προσφορά;;;

panosast

Member
εκτιμώ πως δεν θα αργήσει να βγει η επόμενη πρόσφορα τουλάχιστον αυτο δείχνει η εταιρεία με τις τελευταίες κινήσεις τις η κρίση φαίνεται πως έχει επηρεάσει για τα καλά και τις αεροπορικές.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Επειδή το χασα το Τελ Αβιβ και πια είναι αργά να κλείσω, θα παίξει ξανά αυτή η προσφορά;;;

εκλεισα με 216 ευρω τα 2 ατομα για νοεμβριο απο τον ιουλιο...τωρα τα εισητηρια εχουν ανεβει πολυ...πιστευω οτι θα ξαναβγάλει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom