Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν έχεις ιδέα...Ντάξει, δεν είναι Εγγλέζοι ούτε καν Γερμανοί.
Δεν έχεις ιδέα...Ντάξει, δεν είναι Εγγλέζοι ούτε καν Γερμανοί.
Ακριβώς.Στην Ευρώπη πάντως από Πολωνία ως Γαλλία και Αγγλία δεν έχω ακούσει κανένα λαό να συμπαθεί τους Γερμανούς. Αλλά οκ πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις.Ντάξει, δεν είναι Εγγλέζοι ούτε καν Γερμανοί.
Ωστόσο η Σκωτία στο δημοψήφισμα δεν επέλεξε ανεξαρτητοποίση τελικά.Περίεργο δεν είναι;εντωμεταξύ τους άγγλους δεν τους αντέχουν ούτε οι γείτονες τους (Σκωτία, Oaulia κλπ)
Εκτός από όλους όσους είπες και από Σέρβους έχω ακούσει τα χειρότερα για Γερμανούς.οι άγγλοι δεν χωνεύουν τους γάλλους, k οι γάλλοι τους άγγλους.
Οι γάλλοι επίσης δεν χωνεύουν τους γερμανούς
Οι πολωνοί δεν χωνεύουν τους γερμανούς, οι γερμανοί επίσης δεν τους πολύ χωνεύουν
οι Ελβετοί δεν χωνεύουν τους γερμανούς (γιατί k καλά τους σνομπάρουν για το πως μιλάνε γερμανικά)
a οι άγγλοι δεν χωνεύουν τους γερμανούς...
δεν ξέρω με τους πορτογάλους τι παίζει
δεν ξέρω τι έγινε με το δημοψήφισμα.Ωστόσο η Σκωτία στο δημοψήφισμα δεν επέλεξε ανεξαρτητοποίση τελικά.Περίεργο δεν είναι;
Αν τους αντιπαθούν τόσο δεν έπρεπε να ψηφίσουν με διαφορά υπέρ ανεξαρτητοποίσης;
Πιο πολύ τους αντιπαθούν μάλλον οι Ιρλανδοί.
Εκτός από όλους όσους είπες και από Σέρβους έχω ακούσει τα χειρότερα για Γερμανούς.
Περίπου έτσι μου τα λένε και Άγγλοι φίλοι.Πως όλη η Ευρώπη αντιπαθεί τους Γερμανούς κ πως οι Άγγλοι θεωρούν τους χειρότερους Ευρωπαίους τους Γερμανούς και μετά τους Γάλλους.
Οι Άγγλοι συμπαθούν τους Πορτογάλους ιστορικά κ σημερα ακόμα έχουν αρκετούς μεικτούς γάμους μεταξύ τους.
υπάρχει στα βαλκάνια κανένας που να χωνεύει τον γείτονα?Για πείτε και δω στα Βαλκάνια.. χωνεύει κανείς κανένα..Έλληνες Σέρβοι καί Έλληνες Ρουμάνοι θα έλεγα μετά το χάος..