• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aπορια για Ολυμπιακη

gianis50

Member
Επόμενο Ταξίδι
πεκινο
Πηρα τηλεφωνο τα γραφεια της ολυμπιακης προκειμενου να κλεισω θεση απο Καλαματα για Θεσσαλονικη.Μου απαντησαν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες θεσεις για την συγκεκριμενη πτηση.Στην συνεχεια δοκιμασα σε ενα απο τα γνωστα site που πουλανε εισητηρια ,και αμεσως βρηκα θεση στην πτηση που η ολυμπιακη μου ειπε δεν υπαρχει τιποτα.
Επισης το γραφειο της εταιριας μου δινει ακριβοτερο εισητηριο για Ν.Υορκη απο οτι το site(για την ιδια πτηση).Μπορει κανεις να μου λυσει την απορια?

Vylker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Τόκυο
Πηρα τηλεφωνο τα γραφεια της ολυμπιακης προκειμενου να κλεισω θεση απο Καλαματα για Θεσσαλονικη.Μου απαντησαν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες θεσεις για την συγκεκριμενη πτηση.Στην συνεχεια δοκιμασα σε ενα απο τα γνωστα site που πουλανε εισητηρια ,και αμεσως βρηκα θεση στην πτηση που η ολυμπιακη μου ειπε δεν υπαρχει τιποτα.
Επισης το γραφειο της εταιριας μου δινει ακριβοτερο εισητηριο για Ν.Υορκη απο οτι το site(για την ιδια πτηση).Μπορει κανεις να μου λυσει την απορια?
Πλέον πολλές εταιρίες παροτρύνουν τους πελάτες να κλέινουν εισητήρια ή να αγοράζουν ακόμη κ προϊόντα μέσω του ιντερνετ, αυτό γιατί φυσικά δεν απασχολείς τους υπαλλήλους της και αυτοματοποιούνται οι πωλήσεις τους.
Έτσι η "παρότρυνση" αυτη μεταφράζεται σαν φτηνότερο εισητήριο ή καλύτερη τιμή στα προϊόντα.
Τώρα γιατί σου είπε οτι δεν υπάρχει εισητήριο δέν γνωρίζω αλλα φαντάζομαι πως ίσως έχουν ξεχωριστά εισητήρια για κράτηση τηλεφωνική και ξεχωριστά για μέσω του ίντερνετ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.777
Μέλη
39.510
Νεότερο μέλος
ΆνναΣ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom