• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Aπορίες για Μπανγκονγκ, Πουκέτ

irida1991

Member
Γεία σας
Κανόνισα με μια φίλη να πάμε από τις 18/12 - 3/1 Πουκέτ και Μπανγκονγκ (Μπανγκονγκ τις τελευταίες πέντε ημέρες). Θα ήθελα να μάθω που αξίζει περισσότερο για ψώνια (φορέματα, παρεό, μαγιό κλπ), εάν συμφέρει τα καλλυντικά μου να τα πάρω από Αθήνα ή να τα αγοράσω εκεί, πως είναι τα καταστήματα στα αεροδρόμια (από τιμές), τι να προσέξω και που μπορώ να βρω μαγαζιά με Ελληνες (ιδιαίτερα για νυχτερινή διασκέδαση).
Ευχαριστώ πολύ

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
χε χε. να και μια πρωτότυπη πραγματικά απορία για Ταυλάνδη. Οχι που να φάω, που να πάω για μπάνιο, ποσο χρεώνουν τα ταξί, αν μπορω να νοικιάσω μηχανάκι κλπ, αλλά καίρια ερωτήματα και κυρίως μη τετριμένα. Ωραία. Απαντώ με χαρά στην ερώτηση που πολλοί θα σνόμπαραν.
Ιριδα, μην κουβαλήσεις πουδρες και ρίμελ στην Ταυλάνδη. Αχρηστο βάρος. Μια σαγιονάρα, ένα παρεό που θα αγοράσεις εκεί και ενδεχομένως και ένα μαγιο αρκούν. Αντιηλιακό επίσης. Απο ρούχα δόξα να έχει ο καλός ο Βούδας. Αφθονα, πρωτότυπα και -οχι όλα- αλλά πολλά, αρκετά καλής ποιότητας (εγω είχα αγοράσει μια φούστα μπατικ΄μούρλια!).
Η ΒΚΚ έχει άφθονα mall , μπαίνεις, διαλέγεις, πληρώνεις, φεύγεις (προσοχή στο υπέρβαρο).
Οι τιμές στο αεροδρόμιο απο μέτριες έως ακριβές (ως συνήθως).
Υπάρχει μια Disco στο Πούκετ, που την έχει ένας υπερήλιξ Ελληνας. Εκει μάλλον θα βρείς πολλούς συμπατριώτες σου να διασκεδάσεις στους ρυθμούς των Duran-Duran.
Εντύπωση μου κάνει βέβαια που θέλεις να σηκωθείς να φύγεις απο Ελλάδα για να διασκεδάσεις στην Ταυλάνδη με .... ελληνες, αλλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά. Εγω προσωπικά τους αποφεύγω σαν το διάβολο το λιβάνι.
Επίσης μην ξεχάσω να σου πω ότι έχουν πολύ ωραίες τσάντες.
Τέλος -μια και εχω καταλάβει ότι πας με 2 πολύ συγκεκριμένους σκοπούς- να σου πω ότι οι Ταυλανδες΄είναι όμορφες, αδύνατες, εξωτικές , άρα ως εκ τούτου, θα έχεις πολύ μεγάλο και δύσκολο ανταγωνισμό. Αυτά. Πιστεύω να σε κάλυψα, ότι θέλεις ξαναρωτα και καλό ταξίδι.
υγ Την καταευχαριστήθηκα την απάντηση!!!!!

varioAthens

Member
Αν είσαστε Μπανγκόκ Σ/Κ υπάρχει μία φοβερή αγορά που λέγεται Τσάτουτσακ και έχει απίστευτα πράγματα σε πάμθηνες τιμές! Φορέματα, μπιχλιμπίδια, διακοσμητικά, τα πάντα!
Επίσης, αν σας ενδιαφέρουν απομιμήσεις επώνυμων τσαντών, υπάρχει η βραδυνή αγορά Pat Pong. Βρίσκεις, λέει, τις καλύτερες μαϊμούδες.
Τώρα για νυχτερινά μαγαζιά με έλληνες δεν ξέρω να σου πώ γιατί δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορώ να σου προτείνω είναι ποτό στο roof garden του ξενοδοχείου LeBua στον 60something όροφο με απίστευτη ατμόσφαιρα, ωραίο κόσμο και τέλεια κοκτέϊλ!

dimitris70

Member
Γεία σας
Κανόνισα με μια φίλη να πάμε από τις 18/12 - 3/1 Πουκέτ και Μπανγκονγκ (Μπανγκονγκ τις τελευταίες πέντε ημέρες). Θα ήθελα να μάθω που αξίζει περισσότερο για ψώνια (φορέματα, παρεό, μαγιό κλπ), εάν συμφέρει τα καλλυντικά μου να τα πάρω από Αθήνα ή να τα αγοράσω εκεί, πως είναι τα καταστήματα στα αεροδρόμια (από τιμές), τι να προσέξω και που μπορώ να βρω μαγαζιά με Ελληνες (ιδιαίτερα για νυχτερινή διασκέδαση).
Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα και από μένα και καλό ταξίδι.
Συμφωνώ στο ότι οι τιμές στα αεροδρόμια είναι ακριβές και ότι για τα ψώνια είναι καλύτερα-και αρκετά φθηνότερα- στα εμπορικά στην Μπανγκόνγκ.
Όσον αφορά την διασκέδαση οι περισσότεροι έλληνες μαζεύονται αργά το βράδυ στην tiger, στην Patong του Πούκετ.
Αρκεί να κανονίσεις να μείνεις σε αυτήν την περιοχή και θα βρεις την συγκεκριμένη disco εύκολα.
Ίσως και να συναντηθούμε εκεί τις πρώτες μέρες της επίσκεψή σας.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τώρα πλακα κάνετε οτι θα διασκεδάσετε στο Πούκετ??
Ολα τα μπαράκια και ντισκοτέκ έχουν άθλια και κιτσάτα θεάματα με το ενενήντα τοις εκατο απο τραβεστί. όσο για τις μουσικές δεκαετία 80 και βγάλε!!
αλλα περί ορέξεως ...πουκετόπιττα!!

όσο για τα ρούχα..φθηνές απομιμήσεις μιας χρήσεως που άδικα θα τα κουβαλάς..
επι το πλείστον κινέζικα μια χαρά τα παίρνεις και απο την πόλη σου.
σε κανένα μέρος του κόσμου το καλό πράγμα δεν ειναι φθηνό.οτι πληρώνεις παίρνεις!!
Τόσο κόσμο θα διασχίσεις ..ειναι κρίμα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στα δύο προαναφερθέντα.
κανε ένα restart!!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Τώρα πλακα κάνετε οτι θα διασκεδάσετε στο Πούκετ??
Ολα τα μπαράκια και ντισκοτέκ έχουν άθλια και κιτσάτα θεάματα με το ενενήντα τοις εκατο απο τραβεστί. όσο για τις μουσικές δεκαετία 80 και βγάλε!!
αλλα περί ορέξεως ...πουκετόπιττα!!

!!
Ετσι ετσι!!! Χτυπάτε μας αλύπητα! Δώστε μας Stranglers και Who, ανακατεμένα με Dire Straits και Black και όλα αυτά κάτω απο την σκέπη της ντισκομπάλας, μπύρα Tiger, ημίγυμνα κορίτσια, μεθυσμένους άγγλους, πλαστικά φυτά μπανανιάς, λαμπάκια απο χριστουγεννιάτικο δέντρο, τραβέλια με φτερά στρουθοκάμηλου στο κεφάλι, για να γουστάρουμε τρελά. Τέρμα η Μύκονος και η Ιπιζα, η rap και τα δήθεν... τα βαρεθήκαμε. Ας δούμε και κάτι άλλο..... Οι Stranglers τώρα δικαιώνονται!!!!
Golden Brown

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
χε χε. να και μια πρωτότυπη πραγματικά απορία για Ταυλάνδη. Οχι που να φάω, που να πάω για μπάνιο, ποσο χρεώνουν τα ταξί, αν μπορω να νοικιάσω μηχανάκι κλπ, αλλά καίρια ερωτήματα και κυρίως μη τετριμένα. Ωραία. Απαντώ με χαρά στην ερώτηση που πολλοί θα σνόμπαραν.
Ιριδα, μην κουβαλήσεις πουδρες και ρίμελ στην Ταυλάνδη. Αχρηστο βάρος. Μια σαγιονάρα, ένα παρεό που θα αγοράσεις εκεί και ενδεχομένως και ένα μαγιο αρκούν. Αντιηλιακό επίσης. Απο ρούχα δόξα να έχει ο καλός ο Βούδας. Αφθονα, πρωτότυπα και -οχι όλα- αλλά πολλά, αρκετά καλής ποιότητας (εγω είχα αγοράσει μια φούστα μπατικ΄μούρλια!).
Η ΒΚΚ έχει άφθονα mall , μπαίνεις, διαλέγεις, πληρώνεις, φεύγεις (προσοχή στο υπέρβαρο).
Οι τιμές στο αεροδρόμιο απο μέτριες έως ακριβές (ως συνήθως).
Υπάρχει μια Disco στο Πούκετ, που την έχει ένας υπερήλιξ Ελληνας. Εκει μάλλον θα βρείς πολλούς συμπατριώτες σου να διασκεδάσεις στους ρυθμούς των Duran-Duran.
Εντύπωση μου κάνει βέβαια που θέλεις να σηκωθείς να φύγεις απο Ελλάδα για να διασκεδάσεις στην Ταυλάνδη με .... ελληνες, αλλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά. Εγω προσωπικά τους αποφεύγω σαν το διάβολο το λιβάνι.
Επίσης μην ξεχάσω να σου πω ότι έχουν πολύ ωραίες τσάντες.
Τέλος -μια και εχω καταλάβει ότι πας με 2 πολύ συγκεκριμένους σκοπούς- να σου πω ότι οι Ταυλανδες΄είναι όμορφες, αδύνατες, εξωτικές , άρα ως εκ τούτου, θα έχεις πολύ μεγάλο και δύσκολο ανταγωνισμό. Αυτά. Πιστεύω να σε κάλυψα, ότι θέλεις ξαναρωτα και καλό ταξίδι.
υγ Την καταευχαριστήθηκα την απάντηση!!!!!
Πω πω ρε φιλεναδα dim εγραψες!εχω φαει τετοια μελια ..μα τετοια μελια!
υγ Πολυ χαιρομαι για τη χαρα σου φιλεναδιτσα μου.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ετσι ετσι!!! Χτυπάτε μας αλύπητα! Δώστε μας Stranglers και Who, ανακατεμένα με Dire Straits και Black και όλα αυτά κάτω απο την σκέπη της ντισκομπάλας, μπύρα Tiger, ημίγυμνα κορίτσια, μεθυσμένους άγγλους, πλαστικά φυτά μπανανιάς, λαμπάκια απο χριστουγεννιάτικο δέντρο, τραβέλια με φτερά στρουθοκάμηλου στο κεφάλι, για να γουστάρουμε τρελά. Τέρμα η Μύκονος και η Ιπιζα, η rap και τα δήθεν... τα βαρεθήκαμε. Ας δούμε και κάτι άλλο..... Οι Stranglers τώρα δικαιώνονται!!!!
Golden Brown
ρε dim μακαρι να ήταν έτσι ..εσύ ανέφερες ολη την rock ποιότητα ...
μιλάμε για boney m και κάτω!!:D
μακάρι να ήταν όπως τα λες..
προσωπικά το διασκέδασα και έβγαλα άπειρες φωτο με τα τραβέλια και τα τεχνητά βυζιά..αλλα όχι να θεωρήσομε αυτό τρόπο διασκέδασης!!
καλά εσένα ακόμα να σε βρώ..πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι!!:rolleyes:
που θα μου πάς ομως,,,:cool:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
ρε dim μακαρι να ήταν έτσι ..εσύ ανέφερες ολη την rock ποιότητα ...
μιλάμε για boney m και κάτω!!:D
μακάρι να ήταν όπως τα λες..
προσωπικά το διασκέδασα και έβγαλα άπειρες φωτο με τα τραβέλια και τα τεχνητά βυζιά..αλλα όχι να θεωρήσομε αυτό τρόπο διασκέδασης!!
καλά εσένα ακόμα να σε βρώ..πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι!!:rolleyes:
που θα μου πάς ομως,,,:cool:
:haha::haha::haha::haha: Να σου πω την μαύρη αλήθεια -αν και ντρέπομαι που το παραδέχομαι και μάλιστα δημοσίως- ουτε πήρα χαμπάρι ότι ήταν ψεύτικα!!! Τόση επιτυχία ο πλαστικός χειρούργος ή τόση κατανάλωση μπύρας.... δεν ξέρω... πραγματικά δεν ξέρω....

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
:haha::haha::haha::haha: Να σου πω την μαύρη αλήθεια -αν και ντρέπομαι που το παραδέχομαι και μάλιστα δημοσίως- ουτε πήρα χαμπάρι ότι ήταν ψεύτικα!!! Τόση επιτυχία ο πλαστικός χειρούργος ή τόση κατανάλωση μπύρας.... δεν ξέρω... πραγματικά δεν ξέρω....
υγ. Κλεοπάτρα αστα.. κόντεψα να πάθω ζάχαρο απο τα πολλά γαμήλια....
ουπς! μπερδεύτηκα και απάντησα στον εαυτό μου..

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
irida1991 καλως ηρθες στο φορουμ.
Μην παρεις τιποτα μαζι σου απο Ελλαδα,ψωνισε τα παντα απο Ταιλανδη.
Η Bangkok εχει πολλα mall πολυτελειας που εκει θα βρεις τα παντα ολα.
Φυσικα οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες απο τις δικες μας.
Shopping Malls in Bangkok - Bangkok Shopping Centres

Επισης η αγορα του Σαββατοκυριακου που σου προτεινε η vario αξιζει ειναι τεραστιων διαστασεων και εχει πολυ φτηνες τιμες-απο κει ψωνιζουν και οι Ταιλανδοι.

Υπαρχουν και στο Πουκετ mall και μεγαλα καταστηματα για αγορες.
Κανε τα μπανακια σου χριστουγεννιατικα στο Πουκετ και μην ακους κανενα.:cool:

Εμεις εδω στο Ελλαντα το διαστημα που θα λειπεις θα βαζουμε πετρελαιο στο καλοριφερ με το σταγονομετρο.

adiaforos

Member
Εγώ irida αντίθετα με τον dimitris70 δεν θα σε προλάβω στο Πουκέτ, αφού 12 θα επιστρέψω Ελλάδα. είμαι σίγουρος όμως πως θα βρεις αρκετούς Έλληνες.

χε χε. να και μια πρωτότυπη πραγματικά απορία για Ταυλάνδη. Οχι που να φάω, που να πάω για μπάνιο, ποσο χρεώνουν τα ταξί, αν μπορω να νοικιάσω μηχανάκι κλπ, αλλά καίρια ερωτήματα και κυρίως μη τετριμένα.
Εγώ όμως θα κάνω μια τετριμένη ερώτηση, και όποιος θέλει ή ξέρει απαντάει. Και η ερώτηση είναι: Πού μένω Μπανγκόκ για 1 3ήμερο; Για να μην υπάρξει διασπορά απαντήσεων σε πολλά πιθανά μέρη, μεταξύ των κάτωθι δύο μόνο!
Το πρώτο 15' από Pat Pong, to 2o πίσω από την Khao Sun.

I Residence Hotel Sathorn
Ρambuttri village plaza (στο deluxe εδώ)

Εγώ κλείνω στη δεύτερη επιλογή γιατί είναι κοντά και το Μεγάλο Παλάτι, και ο Τσάο Πράγια, οι υπόλοιποι προτιμούν την πρώτη επιλογή επειδή το ξενοδοχείο είναι καλύτερο. Η επιφύλαξή μου είναι ότι θα μας φάει το ταξί. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... (Επίσης επειδή παρεμβαίνω σε θέμα άλλου, ας γίνει νέο θέμα αν οι διαχειριστές κρίνουν ότι πρέπει).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom