• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αλβανία Μαυροβούνιο Aλβανια-Μαυροβουνιο

{tinkerbell}

Member
Επόμενο Ταξίδι
στο απειρο+ακομα παραπερα
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα, Αργεντινη, Ινδια
θελω τη βοηθεια σας παιδια! οσοι εχετε παει η οσοι μπορειτε να βοηθησετε , εχω ενα θεματακι. θα παω μαυροβουνιο με αθηνα-τιρανα μεσω πρακτορειου ( τι ειναι αυτο:p ) , απο κει για shkoder και απο shkoder στο ulcinj του μαυροβουνιου (δεν εχει απευθειας!) ολα καλα μεχρι εδω, παρολο που φαινονται πολλά :p το προβλημα ειναι ο γυρισμος. φευγει το λεωφορειο απο ulcinj 12 και του λεωφορειο του πρακτορειου 14.00 απο τιρανα.. πραγμα που δε προλαβαινω με τιποτα γτ ειναι δυο ωρες δρομο μονο εως shkoder(κ μετα εχω κ shkoder-τιρανα). ξερετε μηπως καποιο αλλο δρομολογιο μεταξυ των 6 το πρωι που ειναι το ενα κ των 12 το μεσημερι που ειναι το δευτερο? η γενικα αν εχετε καποια αλλη ιδεα για το γυρισμο, θα με διευκολυνε πολυ! σκεφτηκα να ανεβω κ απο θεσσαλονικη(-σκοπια).. αλλα παει λιγο πιο ακριβα ( κανα εικοσαρικο , οχι πολυ ) κ θα κανω κανα 4 ωρο περισσοτερο.. αφηστε που τοσο καιρο εψαχνα μεσω αλβανιας κ ο εγωισμος μου δε με αφηνει να αλλαξω πορεια :p τεσπα, δε ξερω τι να κανω.. αν δεν εχει αλλο δρομολογιο , να παω με ταξι? αλλα δε θελω να δωσω ετσι λεφτα ενω μπορω να τα αποφυγω :/ τωρα ψαχνω σε ξενα πρακτορεια του μαυροβουνιου μπας κ αποφυγω κ τη σταση στο shkoder.. αλλα επειγει πολυ κ δε ξερω ποτε κ αν μου απαντησουν !!

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.710
Νεότερο μέλος
Berry69