jimp
Member
Συμφορουμίτες κατ' αυλακιώτες και κατ' αυλακιώτισες, σκέφτομαι να τιμήσω με την παρουσία μου τον ιερό σας τόπο για τον οποίο μας μιλάτε συνεχώς με τα καλύτερα λόγια (πρήξιμο λέγεται αλλά θέλω πληροφορίες και κάνω τον καλό).
Περίοδος διακοπών πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, θα υπάρχει αυτοκίνητο και οι μεταφορές δεν είναι πρόβλημα. Α οι πρώτες 5 ημέρες να είναι στο ίδιο μέρος και μετά για τις υπόλοιπες 4 θα παίξουν και αλλού διανυκτερεύσεις.
Σκέψεις πολλές κατακλύζουν το (όποιο) μυαλό μου, σας παραθέτω μία και ακούω προτάσεις.
1. Δυτική Μεσσηνία. Διαμονή κάπου κοντά στην Πύλο (αν όχι και στην ίδια) και εκδρομές το πρώτο 5ήμερο σε Μεθώνη,Κορώνη, Φοινικούντα.
έπειτα για τις υπόλοιπες 4 βραδιές να κατευθυνθώ προς
Α) Οίτυλο, Λιμένι, Αρεόπολη
Β) Γύθειο ή κάπου κοντά π.χ προς Μαυροβούνι με εκδρομές προς τις παραπάνω περιοχές;
Γ) Καρδαμύλη,Στούπα,Καλογριά
Περιμένω, αγκαλιά με το κλιματιστικό, τις απαντήσεις σας.
Περίοδος διακοπών πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, θα υπάρχει αυτοκίνητο και οι μεταφορές δεν είναι πρόβλημα. Α οι πρώτες 5 ημέρες να είναι στο ίδιο μέρος και μετά για τις υπόλοιπες 4 θα παίξουν και αλλού διανυκτερεύσεις.
Σκέψεις πολλές κατακλύζουν το (όποιο) μυαλό μου, σας παραθέτω μία και ακούω προτάσεις.
1. Δυτική Μεσσηνία. Διαμονή κάπου κοντά στην Πύλο (αν όχι και στην ίδια) και εκδρομές το πρώτο 5ήμερο σε Μεθώνη,Κορώνη, Φοινικούντα.
έπειτα για τις υπόλοιπες 4 βραδιές να κατευθυνθώ προς
Α) Οίτυλο, Λιμένι, Αρεόπολη
Β) Γύθειο ή κάπου κοντά π.χ προς Μαυροβούνι με εκδρομές προς τις παραπάνω περιοχές;
Γ) Καρδαμύλη,Στούπα,Καλογριά
Περιμένω, αγκαλιά με το κλιματιστικό, τις απαντήσεις σας.