• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

8 αφρικανικά νησιά «συναγωνίζονται» την Καραϊβική!

alma

Member
Όταν μιλάμε για διακοπές στην αφρικανική ήπειρο, οι περισσότεροι από εμάς πιθανότατα σκεφτόμαστε ένα περιπετειώδες σαφάρι στην έρημο, μια επίσκεψη σε ένα αρχαίο αιγυπτιακό μνημείο ή ίσως ένα ταξίδι στο Κέιπ Τάουν ή το Μαρακές. Εντούτοις, η Αφρική διαθέτει μερικά από τα ωραιότερα νησιά κατά μήκος των ακτών της. Κι αν η Μαδαγασκάρη (το τέταρτο μεγαλύτερο νησί στον κόσμο) είναι αυτή που σας έρχεται αμέσως στο νου, υπάρχουν και κάποια μικρότερα άγνωστα νησιά που αξίζουν σίγουρα ένα ταξίδι. Ο λόγος; Μοναδική άγρια ​​φύση, εκπληκτικές παραλίες και καταγάλανα νερά συναγωνίζονται με αξιώσεις τα νησιά της Καραϊβικής.
1. Sao Tome
aperierga.gr_wp_content_uploads_2012_05_islandafrica1.jpg
Βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κεντρικής Αφρικής και διαθέτει ορισμένες από τις πιο εξωτικές παραλίες, όπου η βλάστηση φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Οι λιγοστοί τουρίστες που το επισκέπτονται επανέρχονται ξανά και ξανά προκειμένου να εξερευνήσουν το βυθό, να απολαύσουν χειροποίητη σοκολάτα αλλά και να πιουν μια κούπα από τον καλύτερο καφέ στον κόσμο.....

8 αφρικανικά νησιά «συναγωνίζονται» την Καραϊβική! | Perierga.gr

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Σχόλια: Η Djerba αν και ανήκει σε αφρικανική χώρα θεωρείται νησί της Μεσογείου. Εκτός αυτού επειδή έχω πάει ουδεμία σχέση έχει με τροπικό παράδεισο (εμένα δεν μου είπε τίποτα). Η ξεραϊλα σε όλη τη μεγαλοπρέπεια.
Για το αγαπημένο μου Μoheli βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Τροπικός παράδεισος ανέγγιχτος από μαζικό τουρισμό, αλλά λίγες οι αξιοπρεπείς παραλίες. Βέβαια έχει θαλάσσιο πάρκο με κοράλλια και τα νησάκια του είναι καταπληκτικά όπου καταφχαριστηθήκαμε μπάνιο. Από τις πιο γλυκές μου χαλαρωτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες με την δέουσα εσάνς αχυροκαλύβας...

phoenix

Member
Απίστευτα μέρη! Έτσι έστω κ με το μυαλό να ταξιδεύουμε! Πολλά μπράβο!!!:clap::clap:

Last edited by a moderator:

alma

Member
Και εγώ όταν το είδα μου γεννήθηκαν κι άλλες ταξιδιωτικές επιθυμίες.:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.763
Μέλη
39.496