• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κατάρ 6 ωρεs στην Ντοχα

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ολοι ξερετε οτι σε 46 και σημερα απογειωνομαι (μου αρεσει να το λεω:lol:).
Εχω ενα στοποβερ 6 ωρων στο Καταρ (Ντοχα) και αλλεs 6 ωρεs στον γυρισμο. 12 ωρεs συνολικα ειναι σημαντικοs χρονοs για να προλαβειs να δειs κατι..
Ξερει κανειs σαs τι θα μπορουσα να δω? Δεν εχω ιδεα τι αξιοθεατο μπορει να εχει η Ντοχα , εσειs οι Μεσοανατολιτεs μπορειτε να βοηθησετε? Εχει περασει απο κει κανειs σαs?

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Νομιζω οτι υστερα απ'ολα αυτα δεν χρειαζεται ιδιαιτερη συζητηση το θεμα σου.:shock:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Last edited by a moderator:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ναι με την Qatar μου εχουν πει οτι ειναι πολυ καλη.Ελπιζω να ειναι μεγαλο το αεροπλανο , με 4 τουρμπινεs και να μην κουναει :haha:.

Ευχαριστω Dk για τιs φωτογραφιεs, φαινεται καλη η Ντοχα.Μια βολτα θα την κανω και θα σαs πω εντυπωσειs.

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αν οι 6 ώρες είναι από την άφιξη μέχρι την απογείωση της επόμενης πτήσης, δεν είναι και τόσο πολύ. Βάλε 2 ώρες νωρίτερα να είσαι εκεί πριν την αναχώρηση μένουν 4 ώρες. Για να βγεις έξω, βάλε και λίγη χαμένη ώρα migration και visa. Η πόλη είναι περίπου 20-30 λεπτά. Απλά για μια βόλτα θα βγεις αν είναι. Εγώ θα το έκανα τη μια από τις δύο φορές έτσι για να δω πώς είναι.

GTS

Member
Εγώ είδα ότι το αεροδρόμιο είναι πολύ κοντά στη πόλη, οπότε θα είσαι εκεί σε πολύ λίγη ώρα....φυσικά και να βγεις έξω, να δεις και να μυρίσεις αραβικό αέρα

Επειδή φαντάζομαι η Ντόχα είναι κάτι σαν Ντουμπάι, έχω να σου πω τα εξής: δεν υπάρχει περπάτημα όπως το ξέρουμε στην Ευρώπη, διότι θα δεις δρόμους-πεζοδρόμια τεράστια με κάτι τετράγωνα θηριώδη. Θες κανά 20λεπτο να πας από τετράγωνο σε τετράγωνο. Άρα περπατάω γενικώς να δω τη Ντόχα, μέσα σε 3-4 ώρες δε θα δεις τίποτα αν σε αφήσουν κάπου τυχαία. Μιλάμε για αποστάσεις.

Εμείς είδαμε καλά το Ντουμπάι όταν μας έκαναν με το λεωφορείο μία μεγάαααλη βόλτα στη πόλη, όπου είδαμε νομίζω αρκετά....άρα, προτείνω είτε να πάρετε κανά ταξί και να σας γυρίσει να δείτε τη πόλη για κάποια ώρα και μετά να περπατήσετε κοντά στο λιμάνι, όπου απ'ότι πρόχειρα βλέπω υπάρχουν οι κύριοι ουρανοξύστες (Doha Towers, το οικονομικό κέντρο της πόλης κτλ).....μάλλον, πηγαίνετε κατευθείαν εκεί να περπατήσετε, θα είναι ωραία βόλτα κοντά στη θάλασσα και με ηλιοφάνεια....φυσικά, υπάρχουν και τα κλασσικά χλιδάτα εμπορικά κέντρα αν θέλετε να χαζέψετε και εκεί...

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
H Qatar ειναι καλή εταιρια και στις 6 ωρες ( δηλαδή 3) θα πάρεις λίγη μυρουδιά απ την πόλη.
Μπόχα από Ντόχα δηλαδή.:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα