• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

6 μηνες πριν(book) ειναι νωρις για εισιτηρια?

gklept

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Φεγγαρι
καλημερα .αν εχεις βρει καλη τιμη για τον προορισμο σου(530 ευρω καραιβικη απο ισπανια) ειναι νωρις
να κλεισω απο τωρα για Μαρτιο 2014 ή θα με τρελανουν στις αλλαγες(ουτε τον τυπο του αεροπλανου δεν
δινουν η American Airlines).δωστε την εμπειρια σας

_antonis_

Member
Έχω κλείσει εισιτήρια και περισσότερους μήνες απο 6 νωρίτερα. Βασικά, σχεδόν πάντα. Αυτό που δεν γράφει τύπο αεροπλάνου είναι περίεργο. Δε μας δίνεις συγκεκριμένες ημερομηνίες, αναχώρηση κλπ να το ελέγξουμε και μείς ή είναι απόρρητο;;; :rolleyes:

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Κι εγώ κλείνω πάντα ΠΟΛΥ νωρίς κ έτσι πετυχαίνω τιμές που όλοι μου οι φίλοι ζηλεύουν..μη μασάς

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Γενικά αυτό δεν ισχύει. Οι τιμές των αεροπορικών έχουν απρόβλεπτη διακύμανση τόσο νωρίς πριν.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν παίζει ρόλο το πότε το κλείνεις αλλά το πόσο κάνει. 530 για πού ακριβώς στην Καραϊβική;

gklept

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Φεγγαρι
αγορασα 2 εισιτηρια 524+524=1048 με επιστροφη φυσικα, Μιλανο -Αγιος Δομηνικος τον Μαρτιο ,με American Airlines.θεσσαλονικη- Mιλανο low cost 120 ευρα(4 χ 30) συν hostel 2 βραδυα 80 ευρω.ετσι εχουμε συνολικα εισιτηρια 1300 ευρω για Καραιβικη συν 2 μερες Μιλανο δωρο που ηθελα να το δω(δεν εχω παει).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα