• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία 4 μέρες στην Κωνσταντινούπολη

nafbee

New Member
Καλησπέρα σε όλους !!!

Και ναι.....επιστρέφω Κωνσταντινούπολη στις 7 του Δεκέμβρη για 2η φορά μαζί με το σύζυγό μου και ενα ακόμη ζευγάρι.Πήγαμε πέρυσι το Νοέμβριο για πρώτη φορά και ξετρελαθήκαμε αλλά λόγω μικρής διάρκειας του προηγούμενου ταξιδιού μας,χωρέσαμε πολλά απο τα αξιοθέατα στις 3 μέρες που διαθέταμε και έτσι δεν προλάβαμε να ανακαλύψουμε τα εστιατόρια και club της Κωνσταντινούπολης καθώς ηταν τέτοια η κούραση απο τον ποδαρόδρομο που ''την πέφταμε'' σε οποιο παλιομάγαζο βρισκόταν μπροστά μας την ώρα που....οι μπαταρίες μας δεν έφταναν για ψάξιμο. Αυτή τη φορά θέλουμε να πάμε σε καλά εστιατόρια, night clubs και χαμαμ ! Τι έχετε να προτείνετε ??? Θα διαθέτουμε νοικιασμένο αυτοκίνητο (γιατί εγώ σε Τούρκο ταξιτζή δεν ξαναμπαίνω :mad:) οπότε η απόσταση δεν θα είναι πρόβλημα. Thanks in advance for any tips !!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Νοικιασμενο αυτοκινητο ...θα βογκηξετε λιγο...θα θυμασαι την κινηση που εχει η Πολη.
Εμενα μου αρεσε το gani-gani που μου προτειναν απο το φορουμ.Googlαre το γιατι δεν θυμαμαι τη διευθυνση.Χοντρικα θα σου πω που βρισκεται .Οπως ανεβαινεις την Ιστικλαλ στη γωνια που ειναι τα Μακ Ντοναλντς στριβεις δεξια .Εχει μικρο δρομακι οπου στο τελος του ειναι το μαγαζι.
Ηταν πολυ ωραια εμπειρια που βγαλαμε τα παπουτσια μας και φαγαμε καθιστοι σε μαξιλαρες πανω σε χαμηλο σοφρα.Καλο ηταν το φαγητο και οι τιμες.
Εγω σε κλαμπ δεν πηγα ,αλλα ολοι αναφερουν το 360.δες το.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλημέρα κι από μένα!

Η διεύθυνση του Gani Gani που αναφέρει η Κλεοπάτρα:

Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Taksim Kuyu Sokak No:13

Για χαμάμ, στο Σουλτάναχμετ θα βρείτε ένα από τα πιο όμορφα και παλιά της Πόλης:

HISTORICAL CAΠALOΠLU HAMAMI

Όσο για κλάμπ, ούτε εμείς τα τιμήσαμε, καθόμασταν σε μπαράκια που λειτουργούσαν ως καφέ κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Οι δυνάμεις δεν μας το επέτρεπαν μετά από τόσο ποδαρόδρομο...

Υ.Γ. Κλεοπάτρα! Χαίρομαι που σας άρεσε τελικά το εστιατόρειο...Μαξιλάρες και παραδοσιακές πίτες και άδανα κεμπάπ;;:D

nafbee

New Member
Νοικιασμενο αυτοκινητο ...θα βογκηξετε λιγο...θα θυμασαι την κινηση που εχει η Πολη.
Εμενα μου αρεσε το gani-gani που μου προτειναν απο το φορουμ.Googlαre το γιατι δεν θυμαμαι τη διευθυνση.Χοντρικα θα σου πω που βρισκεται .Οπως ανεβαινεις την Ιστικλαλ στη γωνια που ειναι τα Μακ Ντοναλντς στριβεις δεξια .Εχει μικρο δρομακι οπου στο τελος του ειναι το μαγαζι.
Ηταν πολυ ωραια εμπειρια που βγαλαμε τα παπουτσια μας και φαγαμε καθιστοι σε μαξιλαρες πανω σε χαμηλο σοφρα.Καλο ηταν το φαγητο και οι τιμες.
Εγω σε κλαμπ δεν πηγα ,αλλα ολοι αναφερουν το 360.δες το.
Thanks Kleopatra ! Το 360 το έχω ήδη βάλει στο πρόγραμμά μας γιατι μπήκα στο site τους και η θέα δεν παίζεται !!!:p

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλημέρα κι από μένα!

Η διεύθυνση του Gani Gani που αναφέρει η Κλεοπάτρα:

Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Taksim Kuyu Sokak No:13

Για χαμάμ, στο Σουλτάναχμετ θα βρείτε ένα από τα πιο όμορφα και παλιά της Πόλης:

HISTORICAL CAΠALOΠLU HAMAMI

Όσο για κλάμπ, ούτε εμείς τα τιμήσαμε, καθόμασταν σε μπαράκια που λειτουργούσαν ως καφέ κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Οι δυνάμεις δεν μας το επέτρεπαν μετά από τόσο ποδαρόδρομο...

Υ.Γ. Κλεοπάτρα! Χαίρομαι που σας άρεσε τελικά το εστιατόρειο...Μαξιλάρες και παραδοσιακές πίτες και άδανα κεμπάπ;;:D
Ναι ηταν μια πολυ ωραια εμπειρια .Ωραια θα ηταν να εφερνε και ναργιλεδες μετα αλλα δεν ειχε .
Εμεις πηγαμε στο Mesale -προταση της καλης μου Panagiotas(οπως κοιτας φατσα το Μπλε Τζαμι στο αριστερο σου χερι ξεκινα δρομος που οδηγει στο συγκεκριμενο μαγαζι διπλα στο Arasta Bazaar), ενα παραδοσιακο εστιατοριο-καφε ,οπου καναμε ναργιλε,ηπιαμε τσαι μηλο και παρακολουθησαμε στροβιλιζομενο δερβιση.Μας αρεσε πολυ,ο χωρος ειναι υπαιθριος -δεν ειναι κλειστο μαγαζι δηλ ,ειδαλλως θα το ειχαμε κανει τεκε.
Δερβιση εχει στις 8 και στις 10 το βραδυ.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Α! Κατάλαβα ποιό λες...Αλλά όταν είχαμε περάσει από εκεί, λέμε θα πάμε την επομένη και ξεχαστήκαμε στο Φανάρι!
Χαίρομαι που σου άρεσε...Εμάς πάλι στο Gani, ναργιλέ μας είχε φέρι. Αν θυμάμαι καλά τον είχαμε ζητήσει....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και εμεις τον ζητησαμε αλλα ειπαν οτι δεν ειχαν.
Μηπως τον βγαζουν μονο βραδυνες ωρες?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τωρα προς την topic starter :
Αν αναζητησεις το θεμα της Ερσης "Κωνσταντινουπολη" στην Αναζητηση Ταξιδιωτικων Πληροφοριων Ευρωπη ..εχουν γραφτει πολλα ωραια εκει μεσα

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ναι εμείς βράδυ είχαμε πάει...Γύρω στις 8 αν θυμάμαι καλά. Και μη φανταστείς πως το είχαμε δεδομένο. Απλά η διπλανή παρέα είχε τελειώσει το δείπνο νωρίτερα και τους έφερε το ναργιλέ κι έτσι τσιμπήσαμε κι εμείς και ζητήσαμε μετά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα