Μια από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας, δηλαδή το ναυάγιο, κολύμπι σε όμορφα νερά και σπηλιές, τη δυνατότητα επίσκεψης του θαλάσσιου πάρκου...Συγγνώμη κιόλας αλλά η Ζάκυνθος τι ακριβώς το ιδιαίτερο προσφέρει;
Μη μου πεις ότι είναι ακόμη έτσι! Ως άνθρωπος με ακροφοβία, ήταν η πιο δύσκολη πρόσβαση σε παραλία που έχω κάνει.Επίσης Νίσυρο, έτσι να νιώσει τη ζέστη του κρατήρα σε πρώτο πλάνο και να περπατήσει άκρη-άκρη στο γκρεμό για μπάνιο στην Παχιά Άμμο..
Φαντάζομαι ότι δεν αναφερεις Κουφονήσια ως εναλλακτικό προορισμόAlternative φυσιολάτρης 20άρα;
Σαμοθράκη, Σαμοθράκη και Σαμοθράκη!
Εντάξει, βάζω επίσης στη λίστα Αμοργό και Κουφονήσια!
Έχεις πάει Κάτω Κουφονήσι;Φαντάζομαι ότι δεν αναφερεις Κουφονήσια ως εναλλακτικό προορισμό
Έχω πάει..., όταν το Πάνω ήταν άγνωστο στο πολύ κόσμο. Άρα, όπως μπορεί να φανταστείς, τότε απέναντι ήταν μόνο οι κατσίκες, μια ταβέρνα και ένα εκκλησάκιΈχεις πάει Κάτω Κουφονήσι;
Πριν 3 κοντά χρόνια που πήγα εγώ κάνοντας μονοήμερη από το Πάνω, δεν μπορώ να πω ότι είχαν αλλάξει πολλά.Έχω πάει..., όταν το Πάνω ήταν άγνωστο στο πολύ κόσμο. Άρα, όπως μπορεί να φανταστείς, τότε απέναντι ήταν μόνο οι κατσίκες, μια ταβέρνα και ένα εκκλησάκι
Τώρα, θα είναι διαφορετικά, κάτι μου λέει..
Βάλε και καμιά φωτογραφία για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων!Αυτά που λες και διάφοροι ας τους πούμε "νεοχίπις" που έκαναν ελεύθερο, κάπνιζαν μαύρο και μας χάρισαν απαράμιλλες σκηνές live σεξουαλικών περιπτύξεων!
Η αλήθεια είναι ότι έχω μία με τα "προεόρτια", αλλά άσε, μην φάω κανά μπαν!Βάλε και καμιά φωτογραφία για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων!
Τώρα θυμήθηκα ότι τα Κουφονήσια (κάτω, πάνω, πέρα... όλα τέλος πάντων) παλιά τα επισκέπτονταν για να κάνει ταινίες "δράσης" γνωστός Έλληνας πρωταγωνιστής (Γκουσγκούνης), μήπως πέσατε σε τίποτα γυρίσματα?Η αλήθεια είναι ότι έχω μία με τα "προεόρτια", αλλά άσε, μην φάω κανά μπαν!