Smaragda53
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αχ, μακάρι νάξερα!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πολυνησία
μα τι μέρος!!!
καποια στιγμη θα το σκαναρω να βγαλω καποιες αλλα οταν θα εχω μια καλη προσβαση στον ιστο... ειχα και εχω ακομη το αγχος οτι εχω ξεχασει πραγματα και πραγματικα καθε φορα που το ξαναδιαβαζω η διαβαζω τις ιστοριες των υπολοιπων φιλων που επισκεφτηκαν την περιοχη μου ερχονται μνημες...Ε-Π-Ι-Κ-Η η ιστορία σου και μάλιστα δοσμένη με το ιδιαίτερο στυλ σου είναι πολύ διαφορετική με οτιδήποτε έχω διαβάσει για την περιοχή.
Εντάξει όλες αυτές οι περιπέτειες και η ευρηματικότητά σου με όλα αυτά τα μηχανικά τεχνάσματα...εκεί που γράφεις ότι προτιμάς το βιβλίο από τον ξεναγό σκέφτηκα ότι το βιβλίο μπορεί να σου χρησιμεύσει και ως τάκο για το ελαστικό αν κολλήσεις στη λάσπη
Συμφωνώ και γω για τις φωτογραφίες, πολλές είναι τόσο παρόμοιες που απλά σου προσθέτουν όγκο στη ιστορία και δυσκολεύουν την ανάγνωση κατά τ άλλα να είστε γεροί και να κάνετε πολλά περισσότερα!
Χριστουγεννα του 2013 ημουν Vallegrande τραβηξα πολλες φωτο απο το νοσοκομειο και τη γνωστη lavanderia οπου με την διασημη φωτο του Τσε νεκρου και με τα ματια του ανοιχτα.και μια ιδεα για το πως ειναι εκει στα δυσκολα περασματα της ζουγκλας τα ασθενοφορα που πρεπει να ανταπεξελθουν στις δυσκολες συνθηκες και αποστολες.. κατι σκληροτραχηλα τζιπ με τηνα ξιοπιστια της τογιοτα εχουν αναλαβει το δυσκολο εργο της υπερασπισης των κατοικων της περιοχης.
ενω φαινεται και το κτιριο που τον ξαπλωσαν πανω στο παγκο και του εκοψαν τα χερια
View attachment 412307
εδω ακριβως απεναντι απο το σχολειο που εκτελεσαν τον Che υπαρχει ενα alojamiento ..ειναι η κατωτατη κλιμακωση σε οτι αφορα τον υπνο..
Μετα ειναι τα pousadas ,τα hostal,τα hotel,και ενα hotel δικο τους 5 αστερων ισουται με ενα δικο μας 2 αστερων..
το alojamiento σου προσφερει απλα ενα κρεβατι..και ισως μια σκεπη για να μη βρεχεσαι
View attachment 412308 View attachment 412309 View attachment 412310 View attachment 412311 View attachment 412312 View attachment 412313 View attachment 412314 View attachment 412315 View attachment 412316 View attachment 412317 View attachment 412318 View attachment 412319 View attachment 412320 View attachment 412321 View attachment 412322 View attachment 412323 View attachment 412324 View attachment 412325