sofianaxos
Member
Καλή ερώτηση.. λογικά δεν έχει βγει απόφαση ακόμα για το αν είναι νόμιμη η απεργία ή όχιΤελικά άραγε θα γίνει;
Καλή ερώτηση.. λογικά δεν έχει βγει απόφαση ακόμα για το αν είναι νόμιμη η απεργία ή όχιΤελικά άραγε θα γίνει;
Έγκαιρη ενημέρωση και για αυτό το θέμα.. θα τρέχουμε σαν τους τρελούς αύριοΔε ξέρω. Μάλλον ανάλογα πως θα ξυπνήσουν το πρωί, θα πράξουν... Εγώ από εχθές άλλαξα την πτήση επιστροφής για την επόμενη μέρα. Για να μη ψάχνομαι στα αεροδρόμια...
Καθόλου… καταρχάς κ παράνομη να κηρυχθεί αν δεν έχουν προετοιμαστεί πως θα πετάξουν ; Θα είναι όλοι στο πόδι κ θα περιμένουν ανακοίνωση να βάλουν μπρος τις μηχανές ;Εγώ πετάω αύριο το πρωί. Θα πρέπει να πάω απο πολύ νωρίς στο αεροδρόμιο για να είμαι εκει σε περίπτωση που βγεί παράνομη η απεργία και τελικά πραγματοποιηθούν οι πτήσεις. Φυσικά η ryanair απλά έστειλα σήμερα κατα τις 20:00 ένα email οτι γνωρίζουν για την πιθανή απεργία και οτι θα πρέπει να έχουμε το νού μας στο email.....τώρα αυτό ειναι σοβαρό?
ΟμοίωςΔε ξέρω. Μάλλον ανάλογα πως θα ξυπνήσουν το πρωί, θα πράξουν... Εγώ από εχθές άλλαξα την πτήση επιστροφής για την επόμενη μέρα. Για να μη ψάχνομαι στα αεροδρόμια...
Άντε πάω να φτιάξω βαλίτσαΚανονικώς αι πτήσεις αύριο.
Άντε, με το καλό!