20 οικονομικές πόλεις της Ευρώπης για να αποδράσετε ένα Σαββατοκύριακο

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μάλιστα.
Διόρθωσα τον τίτλο ώστε να μην είναι τόσο ενθουσιώδης, χωρίς να ξεφεύγει από το πνεύμα του άρθρου.
Και κάτι τελευταίο: ανέβασα το άρθρο γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον από άποψη σύγκρισης τιμών. Δεν μου φαίνεται να ξεφεύγει και πολύ από την πραγματικότητα.

STKF

Member
ανέβασα το άρθρο γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον από άποψη σύγκρισης τιμών.
Εμένα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον για το πως διοχετεύονται ανακριβείς πληροφορίες από ένα αξιόπιστο μέσο, έστω και σε ένα θέμα που μπορεί να μην ενδιαφέρει το σύνολο των αναγνωστών.
Ο τίτλος είναι ανακριβής όταν αναφέρει <<οι 20 φθηνότερες πόλεις>>.
Είναι ανακριβής διότι η λίστα περιέχει όντως κάποιες από τις φθηνότερες αλλά όχι όλες, ενώ περιέχει άλλες που μόνο φθηνές δεν τις χαρακτηρίζεις.
Συμφωνώ με τους φίλους που έγραψαν ότι το Εδιμβούργο δεν είναι. Θα προσθέσω ότι και η Ρώμη δεν είναι φθηνή πόλη όπως κατά την γνώμη μου δεν είναι και η Αθήνα. Επίσης δεν περιέχει την Μπρατισλάβα η οποία είναι φθηνή πόλη.
Υ.Γ Οπότε χρειάζεται καποια προσοχή, όταν δεν έχουμε προσωπική άποψη, και διαβάζουμε ταξιδιωτικά άρθρα κάτω από πομπώσεις τίτλους όπως <<φθηνότερα>>, <<καλύτερα>> κ.λ,π.
Σημειώνουμε τις πληροφορίες και μετά προσπαθούμε να τις διασταυρώσουμε..:)

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Εγώ λέω να κάνουμε ένα thread και να κάνουμε ένα ανάλογο θέμα. Μία λίστα με 3 στοιχεία που καθιστούν οικονομική την πόλη που προτείνει το μέλος που γράφει και να την ανεβάσουμε! ;) εγώ μερικές φορές ξεμένω απο ιδέες ωραία θα ήταν!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom