16 Νοεμβρίου 2011 #1 S sotigk New Member Μηνύματα 1 Likes 0 τον άλλο μήνα θέλω να πάω βερολίνο κ ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος γνωρίζει, η ταυτότητά μ είναι χειρογραφη, εχει λατινικούς χαρακτήρες, θα αντιμετωπισω κάποιο προβλημα πχ στο αεροδρόμιο?
τον άλλο μήνα θέλω να πάω βερολίνο κ ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος γνωρίζει, η ταυτότητά μ είναι χειρογραφη, εχει λατινικούς χαρακτήρες, θα αντιμετωπισω κάποιο προβλημα πχ στο αεροδρόμιο?
16 Νοεμβρίου 2011 #2 harilander Member Μηνύματα 563 Likes 477 Επόμενο Ταξίδι βλέπουμε... Ταξίδι-Όνειρο χώρα του ποτέ δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα που είναι χειρόγραφη, και μένα έτσι είναι, μεχρι στιγμής δεν μου είπε κανείς κάτι
δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα που είναι χειρόγραφη, και μένα έτσι είναι, μεχρι στιγμής δεν μου είπε κανείς κάτι
16 Νοεμβρίου 2011 #3 fitziano Member Μηνύματα 1.934 Likes 533 Επόμενο Ταξίδι Αθήνα Ταξίδι-Όνειρο Νέα Ζηλανδία Γενικά οι ταυτότητες είναι χειρόγραφες...
16 Νοεμβρίου 2011 #4 C coco_ Member Μηνύματα 1.383 Likes 2.180 Επόμενο Ταξίδι on the beach! Ταξίδι-Όνειρο Guatemala Στο Λονδίνο πάντως η φίλη μου είχε ταυτότητα που ήταν χειρόγραφη με λατινικούς όμως χαρακτήρε ς και δεν είχε κάποιο πρόβλημα.
Στο Λονδίνο πάντως η φίλη μου είχε ταυτότητα που ήταν χειρόγραφη με λατινικούς όμως χαρακτήρε ς και δεν είχε κάποιο πρόβλημα.
16 Νοεμβρίου 2011 #5 C coco_ Member Μηνύματα 1.383 Likes 2.180 Επόμενο Ταξίδι on the beach! Ταξίδι-Όνειρο Guatemala fitziano said: Γενικά οι ταυτότητες είναι χειρόγραφες... κλικ για όλη την παράθεση... Τα τελευταία δύο χρόνια είναι εκτυπωμ'ένες από υπολογιστή! Ειδες προοδος!!!
fitziano said: Γενικά οι ταυτότητες είναι χειρόγραφες... κλικ για όλη την παράθεση... Τα τελευταία δύο χρόνια είναι εκτυπωμ'ένες από υπολογιστή! Ειδες προοδος!!!
16 Νοεμβρίου 2011 #6 anny Member Μηνύματα 3.423 Likes 1.792 Επόμενο Ταξίδι Ιστρια Ταξίδι-Όνειρο γύρος του κόσμου coco_ said: Τα τελευταία δύο χρόνια είναι εκτυπωμ'ένες από υπολογιστή! Ειδες προοδος!!! κλικ για όλη την παράθεση... Μάλλον εξαρτάται από τις δυνατότητες ή ...."ικανότητες" του κάθε Τμήματος. Υπάρχουν και εκτυπωμένες και από το 2008 (!!!!) Εκεί να δεις πρόοδος.
coco_ said: Τα τελευταία δύο χρόνια είναι εκτυπωμ'ένες από υπολογιστή! Ειδες προοδος!!! κλικ για όλη την παράθεση... Μάλλον εξαρτάται από τις δυνατότητες ή ...."ικανότητες" του κάθε Τμήματος. Υπάρχουν και εκτυπωμένες και από το 2008 (!!!!) Εκεί να δεις πρόοδος.
16 Νοεμβρίου 2011 #7 Spyros-007 Member Μηνύματα 756 Likes 1.815 Επόμενο Ταξίδι Δεν ξέρω ... Ταξίδι-Όνειρο Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη Πάντως δε θα έχεις κανένα πρόβλημα! Καλά να περάσεις!
16 Νοεμβρίου 2011 #8 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Μην ανησυχεις ...και μενα χειρογραφη ειναι με λατινικους ...δεν ειχα ποτε προβλημα