22 Ιουλίου 2012 #1 S sivotas New Member Μηνύματα 2 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Νεα Ζηλανδια Ταξίδι-Όνειρο Καλιφορνια-Χαβαη ελπιζω να σας βοηθησω και να με βοηθησεται στο κοινο μας ονειρο!!!!!!
22 Ιουλίου 2012 #2 Xontro_Mpizeli Member Μηνύματα 626 Likes 144 Επόμενο Ταξίδι Μπαλί Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας
22 Ιουλίου 2012 #3 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.012 Likes 2.245 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Kαλως ορισες.
22 Ιουλίου 2012 #4 deka Member Μηνύματα 471 Likes 347 Επόμενο Ταξίδι Mama Africa Ταξίδι-Όνειρο Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα Καλώς όρισες στην ωραία μας παρέα!
22 Ιουλίου 2012 #5 I IOANNA LOUROU New Member Μηνύματα 2 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Βουδαπέστη-Βιένη Ταξίδι-Όνειρο Μαλδίβες Παιδιά χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας.Με βοηθήσατε πάρα πόλυ στο πρώτο μου ταξίδι στην Ιταλία που ήτανε μαγευτικά!!!Βοηθήστε τώρα για Βουδαπέστη-Βιένη....SOS!!!!
Παιδιά χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας.Με βοηθήσατε πάρα πόλυ στο πρώτο μου ταξίδι στην Ιταλία που ήτανε μαγευτικά!!!Βοηθήστε τώρα για Βουδαπέστη-Βιένη....SOS!!!!