• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

τα 10 ακριβότερα ξενοδοχεία

croce

Member
Βγήκε η λίστα με τα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου από την wall street journal.
Στα 10 <πρώτα>, περιλαμβάνονται 2 ελβετικά, ενώ το φημισμένο Βurj al arab στο Ντουμπάι είναι μόλις 8ο.
Όποιος πήγε σε κάποιο απ’ αυτά , ας μας δώσει μια μικρή περιγραφή.
Όλη η λίστα : http://finance.yahoo.com/real-estat...st-rates-at-worlds-most-expensive-hotels.html

Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΥΤΑΝ
Δεν έχουμε πάει αλλά τώρα όταν θα επισκεφτούμε τις χώρες αυτές θα ξέρουμε που θα μείνουμε!:haha:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
:haha:εγω παλι λογω πληροτητας ,δεν βρηκα και ειμαι σε λιστα αναμονης για το 2012!!!!!!!!:haha::bleh:

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
θα παω σε ενα απο αυτα σιγουρα οταν κερδισω το λοττο;)

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
ήταν να πάω αλλά τελικά βρήκα ένα νοβοτελ μούρλια και κατά 2500 ευρώ φθηνότερο!

kathrin

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα μου ντε
Ταξίδι-Όνειρο
ανταρκτικη
για το Βurj al arab που αναφερθηκε, δεν εμεινα σε δωματιο για να ξερω να σας περιγραψω αλλα οσο για το εσωτερικο του ξενοδοχειου πηγαμε στο εστιατοριο για γλυκο ("συντριβανι" σοκολατας τελειο ηταν :D). γενικα δεν εχει το αρχοντικο στυλ που προσδιδουν τα ακριβα και αριστοκρατικα ξενοδοχεια αλλα ολο το εσωτερικο του ειναι ομολογουμενος μια πολυ μοντερνα εκδοση αρχιτεκτονικης. στην εισοδο του, οσο ανεβαινεις τις αυτοματες σκαλες υπαρχει στο πλαι σου ενα τεραστιο ενυδριο που σε ακολουθουν τα ψαρακια, ενω αναμεσα απο τις σκαλες εντυπωσιακα συντριβανακια και καταρακτες. γυρνωντας τα ματια σου ψηλα στην οροφη του ξενοδοχειου βλεπεις κατι καμπυλες που δε καταλαβαινεις αν τα δωματια εχουν ορθη γωνια! το χαρακτηριστικο του ειναι στο υπογειο.....εστιατοριο με ενα τεραστιων διαστασεων ενυδριο αντι για τοιχο. σου ανοιγει την ορεξη να φας ψαρακι!!!! στο ρετιρε μπαρ με θεα ολη τη θαλασσα και ζωντανη μουσικη.

nmavra

Member
Στο Burj al Arab έχει πάει ο αδερφός μου για επίσκεψη μέχρι πάνω πάνω, που για να πας πρέπει να έχεις κάνει κράτηση πολύ καιρό πριν, εκείνος πήγε με το πανεπηστίμιο και δώσανε το κάτιτις τους σε κάποιον άραβα εκεί και τους ανέβασε. Θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα τις δείξω, όπως τα λέει η kathrin είναι! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα