26 Φεβρουαρίου 2008 #1 E eleni New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι ιταλια Ταξίδι-Όνειρο αυστραλια τα ταξιδια που εχω κανει δεν ειναι βεβαια πολλα αλλα ελπιζω οτι θα αυξηθουν.Εχω παει ιταλια , αυστρια, γερμανια, βουλγαρια,τουρκια,τσεχια,ουγγαρια,κυπρο,ελβετια.δεν εχω καθολου ταξιδεψει σε πιο μακρινους προορισμους.
τα ταξιδια που εχω κανει δεν ειναι βεβαια πολλα αλλα ελπιζω οτι θα αυξηθουν.Εχω παει ιταλια , αυστρια, γερμανια, βουλγαρια,τουρκια,τσεχια,ουγγαρια,κυπρο,ελβετια.δεν εχω καθολου ταξιδεψει σε πιο μακρινους προορισμους.
26 Φεβρουαρίου 2008 #2 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.485 Likes 17.824 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Γεια σου Ελένη και καλώς ήρθες. Μια χαρά είναι τα ταξίδια σου, έχεις πάει σε αρκετές ευρωπαικές χώρες.
Γεια σου Ελένη και καλώς ήρθες. Μια χαρά είναι τα ταξίδια σου, έχεις πάει σε αρκετές ευρωπαικές χώρες.
26 Φεβρουαρίου 2008 #4 dk Banned Μηνύματα 1.397 Likes 57 Επόμενο Ταξίδι Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία Ελενη
29 Φεβρουαρίου 2008 #5 varsa Member Μηνύματα 1.291 Likes 128 Ταξίδι-Όνειρο far away καλως την! καλη η αρχη και η συνεχεια σου να ειναι ακομα καλυτερη