• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία ταξιδι στη γαλλια

katsav

Member
καλησπερα.προκειται να ταξιδεψω στη γαλλια και ψαχνω να βρω ενα ταξιδιωτικο οδηγο που να περιλαμβανει ολη την γαλλια(πχ καστρα του λιγηρα κλπ).ευχαριστω εκ των προτερων

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Aν είσαι αγγλομαθής, δες :"The Rough guide to France " France :: Rough Guides Shop ή για Λίγηρα πιο εξειδικευμένα ¨Τhe Rough Guide to the Loire" Loire :: Rough Guides Shop
Γενικά τους Rough Guides δεν τους αλλάζω με τίποτα. Βέβαια απευθύνονται περισσότερο σε όσους έχουν διάθεση να διαβάσουν πολλές πληροφορίες είτε είναι ιστιρικές, είτε πληροφορίες για αξιοθέατα, μαγαζιά. Γενικώς θέλουν αρκετό διάβασμα, δεν έχουν σχεδόν καθόλου εικόνες όπως οι DK οι οποίοι κατά τηνάποψή μου παραλείπουν αρκετές και σημαντικές πληροφορίες.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Έχει κυκλοφορήσει παλιότερα, αλλά ίσως υπάρχει στα Ελληνικά ο οδηγός ΓΑΛΛΙΑ National Geographic από τις εκδόσεις Λαμπράκη. Ίσως τον βρεις στα ΝΕΑ (Πλ. Καρύτση) ή στον Ελευθερουδάκη. Επειδή ετοιμάζω κι εγώ ταξίδι για Πάσχα στη Γαλλία με βοήθησε αφάνταστα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
καλησπερα.προκειται να ταξιδεψω στη γαλλια και ψαχνω να βρω ενα ταξιδιωτικο οδηγο που να περιλαμβανει ολη την γαλλια(πχ καστρα του λιγηρα κλπ).ευχαριστω εκ των προτερων
Aγαπητέ φίλε, μία φορά η ερώτησή σου είναι αρκετή. Πιστεύεις ότι αν γεμίζεις το φόρουμ με την ίδια ερώτηση συνέχεια θα πάρεις περισσότερες απαντήσεις;

Σε παρακαλώ μην ανοίξεις ξανά θέμα με το ίδιο περιεχόμενο, όσοι γνωρίζουν θα σου απαντήσουν στο παρόν.

Ευχαριστώ.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Έχει κυκλοφορήσει παλιότερα, αλλά ίσως υπάρχει στα Ελληνικά ο οδηγός ΓΑΛΛΙΑ National Geographic από τις εκδόσεις Λαμπράκη. Ίσως τον βρεις στα ΝΕΑ (Πλ. Καρύτση) ή στον Ελευθερουδάκη. Επειδή ετοιμάζω κι εγώ ταξίδι για Πάσχα στη Γαλλία με βοήθησε αφάνταστα.
αυτον τον οδηγο εγω τον βρηκα περυσι στον ελευθερουδακη!!!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
αυτον τον οδηγο εγω τον βρηκα περυσι στον ελευθερουδακη!!!
Εγώ το έγραψα γιατί ο ΔΟΛ το είχε δώσει με κάποια πό τις εφημερίδες του. Αν το έχει θα είναι πιο φτηνός εκεί. Αλλιώς φυσικά και στον Ελευθερουδάκη που γενικά είναι ο πιο ενημερωμένος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom