• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ταξιδι στην ρωμη

MPmarkella

New Member
Καλησπερα σας κ μπραβο σε ολους σας για τις πολυ πολυ ενδιαφερουσες κ χρησιμες πληροφοριες σας.μπορει να ειμαι τρεις η τεσσερις ωρες εδω μεσα κ δεν καταλαβα πως περασε η ωρα ευχαριστα μεν μπερδεμενη δε κ κουρασμενη δε επισης.αρχιζω να παθαινω εναν πανικο σας ειπα δεν σας ειπα ρωμη θα παω κ δεν εχω καταλαβει σε 4 ημερες θα προλαβω να δω τα εσω κ πιο σημαντικα της ρωμης η θα προλαβω κ τα λιγο γυρω γυρω τις λιμνες αλμπανο;νεμι;κατεληξα ομως οτι πρωτα πρεπει να παρω εναν χαρτη κ μετα να διαβαζω ολων σας τις εμπειριες κ διαδρομες κ ετσι να φτιαξω εναν δικο μου χαρτη με την διαδρομη μου....κ επειδη δεν ειμαι κ χακερ δηλ δεν τοχω με τον υπολογιστη-ιντερνετ για να φανταστειτε εκανα μια ωρα να γραφτω ελπιζω να συνεχισω μεσα απο δω να βρω κιαλλους μαγικους προορισμους!!!!

kabamarou

Member
:welcome2:
Θα πας σε ωραία πόλη.Αν δεν θέλεις να επισκεφτείς μουσεία μπορείς να δεις τα βασικά αξιοθέατα σε κανένα 2ημερο και μετά να πας και στις λίμνες που λες.Αν θέλεις μια καλή εικόνα της Ρώμης όμως με μουσεία και να κινηθείς σε χαλαρούς ρυθμούς μάλλον θα πρέπει να μείνεις εντός Ρώμης όλες τις ημέρες. Καλή ιδέα ο χάρτης.Κάνε μια αναζήτηση αν θέλεις και για τα τα top10 αξιοθέατα της Ρώμης διάβασε και μετά βγάλε και πρόγραμμα. Το ψάξιμο είναι και αυτό ένα ευχάριστο μέρος του ταξιδιού. Μην αγχώνεσαι τα ταξίδια είναι για διασκέδαση.

MPmarkella

New Member
Σευχαριστω πολυ ειδα κ απο σενα πολλες πληροφοριες.εννοειτε οτι θα παω χωρις ανχος κ θα το ευχαριστηθω αλλα ξερεις τι λεω παντα δεν φτανει η ζωη μου για τα ταξιδια να χα δυο τρεις.ειμαι ενθουσιασμενη παντως θα φυγω τελη ιανουαριου οποτε εχω πολυ χρονο να οργανωθω πιστευω.θα επανελθω με ερωτησεις κ αποριες οταν παρω το χαρτη κ συγκεντρωσω τις πληροφοριες μου.παντως συμφερει να παρω το romapass?ετσι λεγεται;

kabamarou

Member
Δεν έχω βγάλει ποτέ romapass και δεν ξέρω τι ακριβώς περιλαμβάνει αλλά σίγουρα το αν σε συμφέρει η όχι εξαρτάται από αυτά που θέλεις να κάνεις οπότε βγάλε ένα πρόγραμμα πρώτα με αυτά που θέλεις να δεις και μετά το βλέπεις και αυτό.

EVDOXIA

New Member
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΜΗ ΑΠΟ 04/04 /2016 ΕΩΣ 07/04 /2016 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ FULL ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΒΑΤΙΚΑΝΌ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗΙΑ ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΑΠΌ ΟΛΕΣ

chrgkoutz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Μηπως το προγραμμα σου ειναι λιγο αισιοδοξο;Επειδη η Πομπηια απο οτι ξερω ειναι περιπου 250Km μακρια,κοντα στην Ναπολη,αρα δεν ειναι ετσι ετσι απλα μια ημερησια εκδρομη,για να την επισκεφτεις.Οι μερες σου αρκουν μονο για Ρωμη κι αν θελεις δες και το προγραμμα αυτο για να προετοιμαστεις καλυτερα http://www.travelstories.gr/communi...ογραμμα-επισκεψης-τους-σε-4μερο-ταξιδι.52998/

karfitsa

Member
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΜΗ ΑΠΟ 04/04 /2016 ΕΩΣ 07/04 /2016 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ FULL ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΒΑΤΙΚΑΝΌ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗΙΑ ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΑΠΌ ΟΛΕΣ
Evdoxia,μην γράφεις κεφαλαία....δεν επιτρέπεται και αναφέρεται στους όρους χρήσης της σελίδας.

gnene

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
είναι κρίμα να χάσεις ώρα στην πομποία όταν έχεις μονο 3 μερες στην ρωμη!!απολαυσε την και ασε την πομποιια για μια αλλη φορα

k_p

Member
Καλησπερα,εχουμε κλεισει για Ρωμη 22-25 Απριλιου αλλα φοβομαστε λιγο με αυτα που γινονται,πια ειναι η γνωμη σας;

dimivar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Moscow
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Καλησπερα,εχουμε κλεισει για Ρωμη 22-25 Απριλιου αλλα φοβομαστε λιγο με αυτα που γινονται,πια ειναι η γνωμη σας;
Καληςπερα,
Θα ηθελα για να σε ενθαρρύνω να σου πω να μην φοβάστε καθόλου!! Αν ειναι να σου κάτσει μπορει να γίνει και τωρα οπου διαβάζεις το μήνυμα να εκραγεί το ταμπλετ και μετα... Αυτο που θελω να πω ειναι να μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Αν ειναι να σου κάτσει θα σου κάτσει αν και δεν πρόκειται να σου συμβεί τιποτα!! Να κοιτάξεις να περασεις καλα και να το απολαύσεις!! Ελπιζω να σε ενθάρρυνα
ΥΓ: Εχω φίλο ο οποιος καθε μ5 μερες παει Τουρκία για δουλειές!! Τι θα επρεπε να κανει?? καλα να περασεις

k_p

Member
Σε ευχαριστω πολυ,ναι εχεις απολυτο δικιο.Απλα ειμαστε μεγαλη παρεα και ψαχνω extra επιχειρηματα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom