vrea
Member
Αποφασίσαμε με τους μικρούς δίδυμους φίλους μου, ηλικίας 7 ετών, μετά από τις επιτυχημένες αποδράσεις μας σε Πορτογαλία και Αγγλία, να αφήσουμε για λίγο την Ευρώπη στην άκρη και να επεκτείνουμε τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες σε πιο εξωτικά μέρη. Έχοντας λοιπόν την εντολή για πιο ιδιαίτερες συγκινήσεις (ελέφαντες, μαιμούδες, δαιδαλώδης αγορές κλπ), ξεκίνησα τον σχεδιασμό...
Αφού απέκλεισα λόγω επικινδυνότητας τις κοντινές χώρες (Αίγυπτο, Ιορδανία κλπ), προσανατολίζομαι στην Ασία.
Ως πιθανά ταξίδια και μην έχοντας προσωπική γνώση και άποψη για κανένα από τα δύο, έχω απομονώσει:
1. Σιγκαπούρη - Μπαλί
2. Ταϋλάνδη -Καμπότζη
3. Ταϋλάνδη- Μπαλί
Το ταξίδι το σκεφτόμαστε για Πάσχα ή αρχές καλοκαιριού καλώς εχόντων των πραγμάτων βέβαια... και το υπολογίζουμε για 10-12 μέρες.
Να σημειώσω ότι τα παιδιά είναι εξαιρετικά συνεργάσιμα και με έμφυτο ταλέντο στην ταλαιπωρία και στις περιηγήσεις σαν τους γονείς τους. Δεν επιζητούμε 'ταξίδι άραγμα' αλλά μάλλον 'ταξίδι να δούνε τα μάτια μας χωρίς να κινδυνέψουμε".
Με βάση την δική σας εμπειρία είναι πολύ φιλόδοξο κάποιο από αυτά τα ταξίδια για τόσο μικρά παιδιά?
Ποιο από τα προτεινόμενα θα μου προτείνατε και τι δραστηριότητες θα επιλέγατε?
Έχετε κάποια άλλη πρόταση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
Αφού απέκλεισα λόγω επικινδυνότητας τις κοντινές χώρες (Αίγυπτο, Ιορδανία κλπ), προσανατολίζομαι στην Ασία.
Ως πιθανά ταξίδια και μην έχοντας προσωπική γνώση και άποψη για κανένα από τα δύο, έχω απομονώσει:
1. Σιγκαπούρη - Μπαλί
2. Ταϋλάνδη -Καμπότζη
3. Ταϋλάνδη- Μπαλί
Το ταξίδι το σκεφτόμαστε για Πάσχα ή αρχές καλοκαιριού καλώς εχόντων των πραγμάτων βέβαια... και το υπολογίζουμε για 10-12 μέρες.
Να σημειώσω ότι τα παιδιά είναι εξαιρετικά συνεργάσιμα και με έμφυτο ταλέντο στην ταλαιπωρία και στις περιηγήσεις σαν τους γονείς τους. Δεν επιζητούμε 'ταξίδι άραγμα' αλλά μάλλον 'ταξίδι να δούνε τα μάτια μας χωρίς να κινδυνέψουμε".
Με βάση την δική σας εμπειρία είναι πολύ φιλόδοξο κάποιο από αυτά τα ταξίδια για τόσο μικρά παιδιά?
Ποιο από τα προτεινόμενα θα μου προτείνατε και τι δραστηριότητες θα επιλέγατε?
Έχετε κάποια άλλη πρόταση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.