• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ταξιδι εξωτερικο

IRENE

Member
γεια σας!!!!!με λενε ειρήνη και είμαι από τα χανιά κρήτης !!!!!θέλω για πρώτη φορά να πάω με τον καλό μου διακοπές κάπου στο εξωτερικό αλλά δεν ξέρω που.μου έχει πεί για ταϊλάνδη κάποιος φίλος που έχει πάει 4-5 φορές στο κο-σαμουι οτι εκεί πρέπει να πάμε και είναι ωραία . εχω πάθει πλάκα όμως και με άλλα μέρη που χαζευω στο ιντερνετ όπως μπαλί - σευχέλλες -μαλβίδες κ.α. όλα συνήθως είναι μέσων ταξιδιωτικών γραφείων και είναι πολύ ακριβά . οπότε το ψάχνω μόνη μου...βοηθήστε με !!!!!που να πάω;:shock::shock::shock:

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Καλώς ήρθες Ειρήνη!!
βλέπω ότι προσανατολίζεσαι εξωτικά.. εγώ είμαι πιο πολύ φαν της Ευρώπης οπότε μάλλον δεν μπορώ να σε βοηθήσω!! εν εναμονή των ειδικών λοιπόν!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
welcome ειρηνη!!
οι ειδικοι θα σε κατατοπισουν... (Νο1: Ζωή!) μεχρι τοτε διαβασε μερικα αντιστοιχα θεματα που υπάρχουν στο σαιτ...
καλα ταξιδια να εχεις...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Βασικό για να σε μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε είναι να μας πεις αν μπορείς να πληρώσεις τα πάντα ή αν έχεις περιορισμούς στο budget σου. Όπως είδες και μόνη σου, κάποιοι από τους προορισμούς που ανέφερες είναι πολύ ακριβότεροι.

IRENE

Member
κοιτάξτε όπως τα υπολόγιζα γύρω στις 2.500,00 ? είναι καλά . η απόφαση ήταν ξαφνική και δεν μας παίρνει για πολλά παραπάνω!!!!!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome: Ειρηνη!
Το καλο με τα μερη που αναφερεις ειναι οτι ειναι διαφορετικα μεταξυ τους και σε τιμες και σε δραστηριοτητες αν αυτο σε ενδιαφερει.
Εκτος λοιπον απο το οικονομικο που λεει ο Δευκαλιων , πες μας τι θελετε να κανετε εκει που θα πατε , για ποσες μερες και επισης την εποχη.

IRENE

Member
Θα ήθελα να πάω για 10-12 μέρες πάνω κάτω . Παθαίνω πλάκα με τα εξωτικά μέρη αλλά θα ήθελα να μπορώ να δώ και τίποτα όπως π.χ. στην Ταίλάνδη. Υπολογίζω Σεπτέμβρη με Οκτώβρη θα μπορώ .

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αν θελεις να δεις και τιποτα , ασε τις Μαλδιβες γιατι μιλαμε για νησακια λιγων εκατονταδων μετρων που τα γυρνας σε 20 λεπτα και μετα τι? Αν δεν κανεις καταδυσεις κλπ θαλασσια , θα βαρεθεις την τριτη μερα. Οι σευχελλες ειναι πανεμορφες αλλα αρκετα πιο ακριβες απο Μπαλι-Ταυλανδη.
Θα ελεγα για πρωτο ταξιδι να πατε Ταυλανδη και να συνδυασετε το κο Σαμουι με καποιο αλλο νησακι (ευκολο να πατε με το καραβακι απο Σαμουι). Το Κο Ταο ή το Κο Πανγκαν ειναι μια χαρα για να μοιρασετε τις μερες.
Ημερισιες εκδρομες υπαρχουν πολλες σε γυρω νησακια και εθνικα παρκα , βολτες με ελεφαντες , καταρραχτες για εξερευνηση και αφου σου αρεσουν τα πολυ εξωτικα μερη - οπως και σε μενα - το Σαμουι το λενε και νησι του κοκοφοινικα αφου το 80% του εδαφους καλυπτεται απο τα αγαπημενα δεντρα - σημα κατατεθεν των εξωτικων τοπιων!

Βεβαια η εποχη Σεπτεμβρης-Νοεμβρης ειναι η εποχη των βροχων για την περιοχη , αλλα καμια σχεση με τις βροχες του Πουκετ και του Κραμπι. Μιλαμε για δυνατο ντουζακι το οποιο ειναι μαλλον ευπροσδεκτο και αναζωογονητικο συνηθως το απογευμα και μετα παλι ηλιος.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Θα ήθελα να πάω για 10-12 μέρες πάνω κάτω . Παθαίνω πλάκα με τα εξωτικά μέρη αλλά θα ήθελα να μπορώ να δώ και τίποτα όπως π.χ. στην Ταίλάνδη. Υπολογίζω Σεπτέμβρη με Οκτώβρη θα μπορώ .
γεια σου πατριώτισα !!!!!! πολύ χανιά πλάκωσαν βλέπω !!!!
άντε να κάνομε παράρτημα travelstories:rolleyes: στο νησί ,,,αλλα δεν έχομε δευκαλίων εδώ !!!!
λοιπόν άκου .έτσι ξεκίνησα και εγώ .με εξωτικά μέρη και ωραία παραλία ,και ανέσεις ,και μπλά μπλά ....άσε τώρα πως κατάντησα !!!!!!:roll:
ένας απλός και εύκολος προορισμός ειναι το μπαλί .φτάνουν οι μέρες και θα το ευχαριστηθεις .μου άρεσε τοσο πολύ που πήγα 3 φορές ,ειναι μικρό ευέλικτο ,με σημεία να δείς ,μυρίζεις αυτό το εξωτικό και το παράξενο ,ειναι φτηνά εκεί ,και απλά κλείσε αεροπορικά και ξενοδοχείο για να σου έρθει πιο φτηνό .εκεί αγόραζε εκδρομές και γυρίστε το όλο .να υπολογίζεις 40 ευρώ την μερα και θα σε γυρνάνε οπου θές ....η εποχή που λές ειναι καλή .για κάτι αλλο πιο παράξενο ,ειναι η βόρεια ταυλάνδη στις φυλές .στο ciang mai kai ciang rai .στην ίδια τιμή περίπου . ψάξε το cel tours ,που έχει και έλληνες αντιπροσώπους εκεί για καμιά στραβή ... να πατε και δεν θα το μετανιώσετε .αν πατε μπαλί να κάνετε ράφτινγκ!!!!!!!
αντε καλο ταξίδι .

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δεκεμβριος-Φεβρουαριος ειναι η dry season για το Κο Σαμουι , αλλα οι εποχες μεταξυ τους δεν εχουν σημαντικες διαφορες , οποτε μην το φοβασαι. Εγω ειχα παει Φεβρουαριο (dry) και εβρεχε τρεις μερες..ενα απο τα πολλα απροβλεπτα στις μερες μας ειναι ο καιρος , το βλεπουμε και στη χωρα μας πια.

Και το Μπαλι που προτεινει η Ρενατα ειναι οτι πρεπει για την εποχη και τα οικονομικα σου , σιγουρα εξωτικο νησι και με δραστηριοτητες να σε κρατησουν σε δραση για οσο επιθυμεις.

Οποιο και να διαλεξεις ευχαριστημενη θα μεινεις αφου το στυλ ειναι περιπου ιδιο , με το Μπαλι να υπερεχει σε εικονες και χρωμα (ναοι , ορυζωνες κλπ.) και το Σαμουι με τα γυρω νησακια να υπερεχει σε ομορφες παραλιες.

Επειδη τα χρηματα που διαθετεις ειναι οριακα (υποθετω 2500 ευρω ειναι για δυο ατομα ε?) , τσεκαρε ποσο πανε τα εισιτηρια για το καθε μερος βρες το πιο οικονομικο και κλεισε ξενοδοχειο εσυ απο το νετ. Εγω θα εκλεινα ενα-δυο βραδια και μετα θα εβρισκα εκει.
Η Qatar airways πεταει για Ντενπασαρ , μπες στο σαιτ της και παιξε με τις ημερομηνιες , εχω δει κατα καιρους καλες τιμες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom