Οι οδηγοί της νότιας Γαλλίας και Προβηγκίας δε νομίζω να περιλαμβάνουν το Μονπελιέ γιατί είναι οριακά εκτός της περιοχής που συνήθως περιγράφουν. Μεμονωμένο οδηγό μάλλον δε θα βρεις, οπότε η μόνη περίπτωση να έχεις έντυπο είναι να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό των εκδόσεων DK για τη Γαλλία συνολικά. Και πάλι δε νομίζω να έχει αναφορά μεγαλύτερη από 1 σελίδα. Ο οδηγός για τη Γαλλία του National Geographic που έχω εγώ αφιερώνει μόνο μία σελίδα. Θα προσπαθήσω να τη σκανάρω και να στη στείλω.σε εντυπο υλικο γνωριζετε τπτ?διαφορετικα θα εκτυπωσω αυτα που προτεινε ο Thanasisu2
Οι οδηγοί της νότιας Γαλλίας και Προβηγκίας δε νομίζω να περιλαμβάνουν το Μονπελιέ γιατί είναι οριακά εκτός της περιοχής που συνήθως περιγράφουν. Μεμονωμένο οδηγό μάλλον δε θα βρεις, οπότε η μόνη περίπτωση να έχεις έντυπο είναι να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό των εκδόσεων DK για τη Γαλλία συνολικά. Και πάλι δε νομίζω να έχει αναφορά μεγαλύτερη από 1 σελίδα. Ο οδηγός για τη Γαλλία του National Geographic που έχω εγώ αφιερώνει μόνο μία σελίδα. Θα προσπαθήσω να τη σκανάρω και να στη στείλω.
Για Προβηγκία-Νότια Γαλλία ποιον οδηγό θα χρησιμοποιήσεις;
To Montpellier είναι η πρωτεύυσα του Languedoc-Roussillion, και όπως σωστά αναφέρθηκε δεν καλύπτεται από τους οδηγούς για Προβηγγία - Κυανή Ακτή (όπου, παρεμπιπτόντως, ο dk είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή, τον επιλέγεις μόνο αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάτι στα Ελληνικά).O οδηγος dk ειναι ιδανικος για Προβηγκια-Κυανη Ακτη.