ταξιδιαρα ψυχη!!!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
γεια σας λοιπον..διαβαζω εδω και πολυ καιρό τις ιστοριες στο site και ειληκρινα εχω ενθουσιαστει..το παθος και η αγαπη ολων σας για τα ταξιδια και τις εικονες..ειμαι κι εγω ενας απο σας με μια μονο διαφορα..οτι δεν εχω ταξιδεψει ποτε στο εξωτερικο:(:(:(

αυτο οφειλεται κυριως στην οικονομικη ανεση αλλα και τα 4 τελευταια χρονια που ημουν καλα οικονομικα παλι δεν εκανα ενα τετοιο ταξιδι..δεν βρηκα καποιον να με ακολουθησει απο την παρεα μου..
τοσο καιρό λοιπον εκανα πολλα ταξιδια στη φαντασια μου..μεσα απο το google earth μεσα απο το travelstories και απο πολλα αλλα..εχω μαθει λεπτομερειες,αξιοθεατα ιστορια για παρα πολλες πολεις οπως και φωτογραφιες..σαν να εχω παει..
ξερω ειναι λυπηρο:( ομως αυτο με εκανε να πεισμωσω να φιλοσοφισω καποια πραγματα και επιτελους να αρχισω να κανω αυτο που αγαπαω και τα φανταστικα ταξιδια να γινουν αληθινα...

ετσι ετοιμαζω το πρωτο μου ταξιδι κοντα στα χριστουγεννα στη ρουμανια..για πολλους λογους επελεξα ρουμανια που δεν θα τους αναλυσω σαυτο το μηνυμα.
να ειστε καλα παιδια..τα ταξιδια ειναι τροπος ζωης τροπος σκεψεις και εκφρασης..θα χαρω να συνομιλισω με πολλους που εδω και καιρό διαβαζω τις ιστοριες σας...

Bekos

Member
δεν βρηκα καποιον να με ακολουθησει απο την παρεα μου..
Welcome to the club! Και εγω έτσι σκεφτόμουν αλλα... το ξανασκέφτηκα :p
Πας μόνος σου και βρισκεις εκεί!!! Εγω για Αυστραλία ετοιμάζομαι και ξέρω οτι θα πάω μόνος! Αλλα δεν με χαλάει καθόλου! :p

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
και καλα κανεις φιλε...το επιασες το νοημα..να περνας καλα οπου πηγαινεις

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως τον!
Ειναι καιρος να βγεις εξωτερικο .Θα ενθουσιαστεις!

πηγαινε μονος σου και μην κολας καθολου.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
ευχαριστω κλεοπατρα..ειμαι ηδη ενθουσιασμενος..που να παω κι κιολας:)!
το πρωτο μου σιγουρα θα εχω παρεα παντως..και με ενθουσιασμο θα γραψω την πρωτη μου ιστορια.....

Genovefa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ, Ταιλανδη, Ιρλανδια
welcome,welcome! Ανυπομονω για την ιστορια σου για Ρουμανια/Καρπαθια γιατι και εγω θελω να παω εκει. :) Και για την υπεροχη ομορφια του τοπιου αλλα και επειδη αυτη η περιοχη ειναι ενα υφαντο απο μυθους και θρυλους.

Ευτυχως που τα ξανασκεφτηκες και τα φιλοσοφισες πριν να ειναι αργα. ;) Η παρεα ειναι σιγουρα plus αλλα απο το να χασεις το ταξιδι... Ετσι το σκεφτηκα και εγω πριν δυο χρονια και πηγα ενα ταξιδι μονη μου εξω.Δεν το μετανιωσα.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
ναι η ρουμανια εχει ενα μυστηριο μια αλλη ομορφια..με παρεσυραν πολυ οι ιστοριες που διαβασα εδω και ολοι λενε οτι ειναι πολυ ιδιαιτερο μερος..θελω να δω τοσα πολλα που σιγουρα δεν θα τα προλαβω μεσα σε 5 μερες

ανυπομωνω για την πρωτη ιστορια μου:D
ευτυχως θα εχω παρεα..δεν θα θελα να βολοδερνω μονος μου χριστουγεννιατικα:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.549
Νεότερο μέλος
time_flies

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα