• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ταξίδι φλωρεντία-θα μου μείνει αξέχαστο!!!

MARIAMUSIC

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Γεια σας, είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στην παρέα αυτή παρόλο που ταξιδεύω πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκα ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ανταλλάξουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Είναι πολύ χρήσιμο. Πήγα Ιταλία με αμάξι και έμεινα 4 μέρες φλωρεντία στο ξενοδοχείο εμπασσι . Το γνωστό πρόβλημα του πάρκινγκ, στο ξενοδοχείο επειδή ήταν γεματο το πάρκινγκ τους μου πήραν το αμάξι με δική τους ευθύνη σε αλλο μακρινο ιδιωτικό πάρκινγκ. Να μην τα πολυλογώ όταν μου το έφεραν στην είσοδο του ξενοδοχείου το αμάξι χτύπησε λόγω λάθους του παρκαδόρου. Φυσικά δεν το δέχτηκαν και επειδή η ασφάλεια μου δεν έχει εκπρόσωπο εκεί δεν μου το πλήρωσαν και μου έστειλαν πρόστιμο ότι τους χρωστώ χρήματα και απο πάνω γιατι καθώς χτύπησε το αμάξι έσπασε ένα ξύλινο κιβώτιο τους και το χρέωσαν στον αριθμό πινακίδας μου. Πριν λίγες μέρες μου ήρθε το πεσκέσι στο σπίτι απο ένα ιδιωτικό δικηγορικό γραφείο. Τι να κάνω? να τους στείλω τη ζημιά τους αμαξιού να μου τη πληρώσουν? Να βρω εκεί δικηγόρο δεν παίζει άδικος χρόνος και κόπος. Επιπλέον μάλλον επειδή το έκλεισα μέσω μπουκινγκ.κομ και έκανα τα ανάλογα αρνητικά σχόλια μου χρέωσαν ότι τους χάλασα την τηλεόραση στο δωμάτιο και πρεπει να την πληρώσω!!!!!!! Θέλουν να βγάλουν καλά χρήματα φαίνεται. Να τους αγνοήσω ή θα φτάσει το πρόστιμο στα ύψη, και θα μπλέξω παραπάνω, όπωσ γίνεται με τους άγγλους δικηγόρους???????????????

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες κατ αρχάς....
Πολύ λυπάμαι για όλα αυτά που σου συνέβησαν,δεν γνωρίζω τις διαδικασίες..ίσως κάποιος συμφορουμίτης με γνώση αυτών των θεμάτων μπορέσει να σε βοηθήσει.
Εύχομαι να βρείς την άκρη και σου εύχομαι από δω και πέρα τα ταξίδια σου να είναι χωρίς τέτοια απρόοπτα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα