• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά ταξίδι με το αμάξι

kyriaki88

New Member
σχεδιαζουμε ταξίδι με αμάξι σε 2 μήνεσ,ξεκινώντασ απο ιταλία-γερμανία-ελβετία-πολωνία.είμαστε 2 άτομα(κοπέλα και αγόρι)και ψάχνουμε 3 άτομα για να μοιραστούμε τα έξοδα.θα ήταν κλό οποιοσ ενδιαφέρεται να έχει και δίπλωμα:).το αυτοκίνητο είναι ενα σιτροέν

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
5 ατομα σε ενα citroen και να γυρισετε τη μιση ευρωπη; Και το λες αυτο ταξιδι;

Α, καλως ηρθες...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ασε τον τριπακια να λέει, αυτός έχει έρωτα με το Λονδίνο και ολα τα αλλά του φαίνονται απλώς οδοντοκρεμες. Επίσης όταν απαρνιεται την Aston Martin του προτιμά να κυκλοφορεί με το προσωπικό του ελικόπτερο και γενικώς έχει μια άρνηση σε λαϊκά αυτοκίνητα σαν κύριος μέτοχος της Rolls Royce.
Το ταξίδι με αυτοκίνητο στην Ευρώπη είναι ωραία εμπειρία αλλά μην το παρακανετε, Δυο άτομα το πολύ ακόμα είναι υπεραρκετα και με την προϋπόθεση πως τους γνωρίζετε καλά αλλιώς στο μικρό χώρο ενός αυτοκινητου για μέρες μπορεί να αποδειχτεί τραυματικο.

tou dromou

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΛΩΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ενα ζευγαρι και αυτο δοκιμασμενο,αν υπαρχει αλλιως μονοι σας και καντε λιγοτερα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθατε παιδια.
Σωστα τα λενε οι αποπανω μου.
Και ο λονδινακιας δεν ειναι οτι κανει πλακα.Εχει δικιο ο ανθρωπος ...ειναι σχετικα στεναχωρο το οχημα.
1-2 ατομα ειναι καλα.

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες Κυριακή!Η άποψη μου επί του θέματος είναι πως εάν θέλετε να μειώσετε τα έξοδα, να μη ψάχνετε αγνώστους για παρέα σας σε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, αλλά να μειώσετε τις μέρες του ταξιδιού. Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε τη μισή Ευρώπη με την πρώτη. Καλό είναι να γνωρίζεις αρκετά τους συνταξιδιώτες, πριν από τέτοιο εγχείρημα,όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να περάσετε καλά...εδώ ζευγάρια χωρίζουν μετά από εκδρομές...Ξανασκεφτείτε το...

kladikos

New Member
κυριακή88 είμαστε ζευγάρι από Χαλκίδα που ίσως να μας ενδιέφερε η πρότασή σου αν γινόσουν ποιο συγκεκριμένη όσον αφορά την διάρκεια του ταξιδιού τις ηλικίες σας και τον τύπο του αυτοκινήτου. Επίσης μπορούμε να πάμε και με το δικό μου ΑUDI A4.Δίπλωμα έχουμε και οι δύο και ήμαστε 31 εγώ(Κώστας) και 27 η Τόνια.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παιδι εχετε; Αν δεν εχετε δεν κανετε, για 3 ατομα ψαχνουμε:bleh:

XRISTOS71

Member
κυριακή88 είμαστε ζευγάρι από Χαλκίδα που ίσως να μας ενδιέφερε η πρότασή σου αν γινόσουν ποιο συγκεκριμένη όσον αφορά την διάρκεια του ταξιδιού τις ηλικίες σας και τον τύπο του αυτοκινήτου. Επίσης μπορούμε να πάμε και με το δικό μου ΑUDI A4.Δίπλωμα έχουμε και οι δύο και ήμαστε 31 εγώ(Κώστας) και 27 η Τόνια.

Αν το audi A4 είναι και Turbo Quattro που είναι το όνειρο μου :D
τοτε ενδιαφέρομαι και εγώ για το ταξίδι και ας με βαλετε στην σχαρα απο πάνω :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic